Настъпва часът на скритите фаворити

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: Настъпва часът на скритите фаворити

Мнениеот Djack_84 » 18 мар 2013 12:02

ЦСКА,Ботев и Литекс няма как да не загубят 2-3 точки до края.Това означава,че Левски и Лудогорец трябва да загубят по 10т.,което няма как да стане.Разсънете се.пийте си хапчетата и тогава коментирайте трезво. ;) ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 12:02

Jorkorazporko написа:Ай стегнете се! Левски са шампион щото са си купили титлата още първия полусезон! Лудогорец са втори, защото такав е договорката! Литекс е трети, защото трябва да играе ЕКТ и да си продава децата! Ботев тая година ще го гризнат, но догодина ще бъдат компенсирани! ЦСКА ще вземе купата за да играе ЕКТ и да продава! Локо Пд ще са шести, Славия седми! Това първенство е пълен фарс! Миналата година един приятел ми разказа как ЦСКА ще загуби титлата от Лудогорец последния кръг, 2 часа след загубата от Черноморец в началото на Март, тая година не е по различна. Всичко става по сценарий!

Чудя се, като сте толкова сигурни, защо не залагате на тези неща? Изобщо, защо гледате БГ футбол? С какво би ми бил интересен даден шампионат, ако предварително знам кой ще бъде шампион? Ти миналата пролет беше ли наясно, че няма смисъл от всичките ни поредни победи, като така или иначе ще губим титлата накрая? Защо не го каза тогава?
Наистина ли вярвате, че Лудогорец нарочно загубиха точки оня ден срещу Пирин? Защото аз гледах мача и общо взето второто полувреме топката минаваше на няколко пъти на см от гредите, да не говорим за спасяванията на вратаря на гостите. Аз не мисля, че отбор, който не иска да спечели ще се напъва изобщо да вкарва голове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 мар 2013 12:03

Jorkorazporko написа:Миналата година един приятел ми разказа как ЦСКА ще загуби титлата от Лудогорец последния кръг, 2 часа след загубата от Черноморец в началото на Март, тая година не е по различна. Всичко става по сценарий!

А помниш ли мача с който Лудогорец спечели титлата? Само една грешка на Голубович през второто полувреме или изместване на траекторията на топката с 5 сантиметра на няколко удара към вратата, можеше да направи ЦСКА шампион. Този мач няма как да е бил манипулиран. Така че конспирацията много издиша.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 12:03

Djack_84 написа:ЦСКА,Ботев и Литекс няма как да не загубят 2-3 точки до края.Това означава,че Левски и Лудогорец трябва да загубят по 10т.,което няма как да стане.Разсънете се.пийте си хапчетата и тогава коментирайте трезво. ;) ;)

За 2 кръга двата отбора загубиха съответно 5 и 4 точки. Защо за 12 да не загубят по 10?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 мар 2013 12:05

Борбата за първото място ако въобще има такава ще е между Лудогорец и Левски ако някой си мисли, а мечтата на някои, че червения отбор може да се намеси в тази битка е по скоро в сферата на научната фантастика.

Другите три отбора Литекс, Ботев и ЦСКА ще се борят за третото място даващо право на участие в ЛЕ. Като поне според мен Литек и Ботев имат малко по големи шансове от ЦСКА . И не защото разполагат с кой знае колко по добри играчи, а защото проведоха по нормална подготовка зимата и не се разтърсвани от всекидневни скандали. Колкото до лесната програма на ЦСКА мога само да се позасмея :) само след един кръг имат гостуване на Ботев Враца и домакинство на Лудогорец мачове в които може да не вземат и точка. Да не говорим после за мачовете със Славия които от началото на пролетта играят никак не лошо, Левски и накрая домакинство на Ботев Пд. Общо взето не виждам нищо лесно в програмата.

Освен това тази година за разлика от предишните има 5 отбора в челото които се борят за медалите и участие в европейските турнири както и 8 отбора които се борят да не изпаднат което прави общо 13 отбора за които със сигурност може да се каже, че мачове няма да продават и ще се хвърлят здраво във всеки мач. Смятам че Монтана и Пирин го доказаха този кръг, а тъй наречените водещи отбори ги очакват още доста такива мачове.
затова и класирането в предната половина от таблицата може да се реши не толкова от мачовете между преките конкуренти, а от умението на отборите да измъкват трите точки в мачовете си срещу борещите се да не изпаднат отбори.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 мар 2013 12:07

mistreated написа:ЦСКА може да не е страшилище, но предимството да играеш пред собствена публика не е никак за пренебрегване. Особено, когато става въпрос за преки конкуренти, като Лудогорец и Ботев.

Не забравяй само, че на единия мач ще се изсипят 3000 БУЛТРАСИ, да не се окаже, че сте гости на своят си стадион :lol: :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 мар 2013 12:08

mistreated написа:Наистина ли вярвате, че Лудогорец нарочно загубиха точки оня ден срещу Пирин? Защото аз гледах мача и общо взето второто полувреме топката минаваше на няколко пъти на см от гредите, да не говорим за спасяванията на вратаря на гостите. Аз не мисля, че отбор, който не иска да спечели ще се напъва изобщо да вкарва голове.

Лудогорец обаче излязоха със състав, който силно подценяваше противника. Резери за централни бранители, резерва в центъра на терена, резерва крило и резерва на върха на атаката. Двете смени на полувремето обаче показаха, че не е било с цел да се издънят. Припряност през второто полувреме им попречи да вкарат два гола. Не мисля, че е било нарочно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 18 мар 2013 12:10

samobotev написа:Борбата за първото място ако въобще има такава ще е между Лудогорец и Левски ако някой си мисли, а мечтата на някои, че червения отбор може да се намеси в тази битка е по скоро в сферата на научната фантастика.

Другите три отбора Литекс, Ботев и ЦСКА ще се борят за третото място даващо право на участие в ЛЕ. Като поне според мен Литек и Ботев имат малко по големи шансове от ЦСКА . И не защото разполагат с кой знае колко по добри играчи, а защото проведоха по нормална подготовка зимата и не се разтърсвани от всекидневни скандали. Колкото до лесната програма на ЦСКА мога само да се позасмея :) само след един кръг имат гостуване на Ботев Враца и домакинство на Лудогорец мачове в които може да не вземат и точка. Да не говорим после за мачовете със Славия които от началото на пролетта играят никак не лошо, Левски и накрая домакинство на Ботев Пд. Общо взето не виждам нищо лесно в програмата.

Освен това тази година за разлика от предишните има 5 отбора в челото които се борят за медалите и участие в европейските турнири както и 8 отбора които се борят да не изпаднат което прави общо 13 отбора за които със сигурност може да се каже, че мачове няма да продават и ще се хвърлят здраво във всеки мач. Смятам че Монтана и Пирин го доказаха този кръг, а тъй наречените водещи отбори ги очакват още доста такива мачове.
затова и класирането в предната половина от таблицата може да се реши не толкова от мачовете между преките конкуренти, а от умението на отборите да измъкват трите точки в мачовете си срещу борещите се да не изпаднат отбори.

Да, имаме тежки мачове, но "лидерите" имат 2 пъти по-тежки мачове, затова сме оптимисти. Ти да не мислиш, че вие 100% ще биете Литекс в Пловдив, или пък че Лудогорец ще ги бие 100%? Нищо не се знае, всеки един от първите 5 отбора има своите шансове за титла, като нашите са с една идея по-добри, поради повечето домакински мачове.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2013 12:11

joring написа:
mistreated написа:ЦСКА може да не е страшилище, но предимството да играеш пред собствена публика не е никак за пренебрегване. Особено, когато става въпрос за преки конкуренти, като Лудогорец и Ботев.

Не забравяй само, че на единия мач ще се изсипят 3000 БУЛТРАСИ, да не се окаже, че сте гости на своят си стадион :lol: :mrgreen:

Вие и на Герена се изсипахте, но загубихте мача. А и ако си спомняш в Пловдив бяхте тотално надиграни пред 20 хил ваши привърженици и само късметът ви спаси от загуба.
Ние може да имаме гостуване на Враца (където според някои няма да вземем точка), но вие имате гостуване в Монтана следващия кръг. Мислете сега за това, не за ЦСКА.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 18 мар 2013 12:11

joring написа:

Като бием "левски" ще видите вие що е то атмосфера, особено ако сектор "Г" е готов.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Футбол - България”