Смениха името на "А" група,предават дербитата с 20 камери
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Смениха името на "А" група,предават дербитата с 20 камери
Абе те досега нашите режисьори на ПТС не се справяха с 12 камери,а сега с 20!!!По-добре да си останат 12те камери и да вкарат малко иновации като slow-motion картина,за да се вижда за какво става реч при по-спорните ситуации.Иначе за Full HD,oк,но то е предназначено за 20% от зрителите,другите я приемници нямат такива,я телевизора им е без тая екстра.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
А за Сашо Диков не сте прави,човека официално обяви че медията му ще отразява мачовете във VHS формат поради изчерпване (най-накрая) на наличните количества BETAMAX.
-
гражданин от село
"Лийг севън нюз грууп карпорейшън туенти камерас презетнейшън" - според мен трябва името да е така,за да е по-кратко и да звучи на български.
Последна промяна от гражданин от село на 27 фев 2013 12:51, променено общо 1 път.
гражданин от село написа:"Лийг севън нюз грууп карпорейшъш туенти камерас презетнейшън" - според мен трябва името да е така,за да е по-кратко и да звучи на български.
Супер!
[center]
[/center]
[/center]Re: Смениха името на "А" група,предават дербитата с 20 камери
Levskar_90 написа:Добре, че ще има 20 камери
Ako броят и охранителните , може
ebaef написа:А за Сашо Диков не сте прави,човека официално обяви че медията му ще отразява мачовете във VHS формат поради изчерпване (най-накрая) на наличните количества BETAMAX.
нека първо видим и после ще говорим...аз на Диков и Бареков не вярвам
Досега от всички излъчвали нашето първенство качеството на тв7 бе наи добро.Така че се радвам че взеха правата пък дали ще гледаме НД само времето ще покаже.
shotgun blues написа:И какво точно ще снимат с тези 20 камери...то няма какво да се види в повечето мачове
Как да няма, защо забравяш къртиците и поповите прасета под тревата
Ше стане раотата, ама не на 1-ви Март, а на 1-ви Април 
[center]
[/center]
[/center]Re: Смениха името на "А" група,предават дербитата с 20 камери
Според мен най-добре щеше да е ако А група беше купена от медия в която не се излъчва друго първенство. Сега много хора се оплакват от часовете на мачовете,а те са съобразени с мачовете от Серия А, защото ТВ 7 предават това първенство. Разбира се най-добрия вариант е да се направи една огромна спортна медийна група в която да дават всичко големи първенства и А група, но за сега няма такава възможност на хоризонта.
Върни се в “Футбол - България”