Ейре - България 1:1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ruash

Re: Ейре - България 1:0

Мнениеот ruash » 28 мар 2009 22:38

kompleksa se kazva podhuene

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 28 мар 2009 22:38

Angoff написа:
broadbander написа:
Angoff написа:Скоро няма да ти светне лампичката,че националния отбор от левскар , нищо добро не е видял няма и да види...вие по принцип сте си мекотели и живеете на гърба на другите.

Ясен си ми. Продължавай с комплексарските си коментари, няма да ти обръщам внимание.

Е то нормално,когато нещо е факт нищо друго не ти остатва освен да мълчиш ... а на тези дето казват,че нашите не играят лошо....абе вие за пръв път ли гледате футбол? толкова разпилян отбор не съм виждал скоро...ами тоя Телкийски освен да се крие по терена друго прави ли ? пф пълна трагедия сме ама пълна!!!

Кое е факт бе, нещастник? В САЩ колко от играчите бяха левскари? Факти... леле, леле. Аман от тъпи, комплексирани копелата. Използвате един негативен резултат, за да си избивате комплексите.

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 28 мар 2009 22:38

Хайде сега тези където много ревяха за това , че Мъри си повикал неговите си играчи от Литекс, нека тези същите ми кажат, от къде тръгваха единствените атаки за нашите, кои (левскари) изпуснаха Ричард Дън за гола, кое е това набожно момче с хубавата прическа и многото татуси където не може да омери вратата от 3 метра... :evil: :evil: :evil: :evil: , а Манолев да се бъхти като грешен дявол!!! :evil: :evil: :evil: Киш не бил ставал- ама успя да подаде страхотен пас ... за съжаление не уползотворен както трябва...
Изображение

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 28 мар 2009 22:39

1.Това е Националния ни отбор,забравете тъпите си пристрастия !
2.От цифра мачове,най-накрая имаме игра...

Това че тея са пълни калитари е по-лошо,ама мисля ще ги обърнеме през 2-рата част
Коловати верно не знае къде се намира, обаче...ако трябва да вадят защитник,за да се усили атаката накрая,едва ли има друг претендент.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 мар 2009 22:40

Ето,червените фенове на южната ни съседка,веднага ревнаха!Реално не играем зле,но вие от футбол никога не сте разбирали ,така че...какво да се направи-Ирландия от една грешка ни вкара гол,на всеки може да се случи,а има и още едно полувреме!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 28 мар 2009 22:40

От наште ми харесват само Манолев и Стенли, останалите 'ич ги няма

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 мар 2009 22:41

broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си ;)

Абе никой не ликува,ако ще и 11 левскари да игарят пак съм за България.Ама питам факт ли е че Томашич беше виновен за гола,факт ли е че Стоянов направи сумати грешки,факт ли е че Телкийски беше най-слабия през първото полувреме и не пипна топката.
Изображение

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 28 мар 2009 22:43

тиа ирланци само я ритат,с малко повече смелост и хъс мисля че ще вкараме.определено велизар трябва да влезе да изостри атаката...и малко късмет 1-2 ;)

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 28 мар 2009 22:43

cska_90 написа:
broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си ;)

Абе никой не ликува,ако ще и 11 левскари да игарят пак съм за България.Ама питам факт ли е че Томашич беше виновен за гола,факт ли е че Стоянов направи сумати грешки,факт ли е че Телкийски беше най-слабия през първото полувреме и не пипна топката.

Факт е баце, Велизар щеше да покаже по-добра игра от мургавото ни крило.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 28 мар 2009 22:43

Добре играем пичове с изключение на Мечо (който го няма изобщо на терена, той да не излезна с Живко... :D ). Единствено резултата не е добър, но се вижда, че има живец и мисъл на терена, а не само безразборно ритане, както първите мачове от квалификациите. Дано да вкараме до 65-тата минута един гол и след това да имаме време за втори и победа. Айде българи юнаци. :)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Футбол - България”