Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА -3%, Ботев и Локо -17 % !

Мнениеот tzvetan_tee » 15 дек 2012 12:30

Teo написа:
tzvetan_tee написа:
Teo написа:
Modors написа:

Гледай внимателно цял блок е наполовина празен от В към Г, и много празни места от А към Г, това значи че никога сте нямали над 20к на Герена.

Стадион Георги Аспарухов е с капацитет 29 000 - след ремонта стават 25 000. Извади този блок от 1000 души - остават 24 000... Вие никога не сте имали над 21 000 на Армията, защото това ви е капацитета. Така че само лъжете :)

Изображение
Ние сме пълнили Армията много кратно абсолютно на макс. Това е от мача с Тулуза, имам снимки и с тоя от Байер, Блекбърн, галатасарай, Нюкасъл, Милан, Атлетико и т.н.

Както и сам виждаш, капацитетът на стадиоан ви е по-малък от на Герена. Т.е. максимума ви е 21 000. Но това с капацитетите са глупости - кой какво се вижда на националния :) :) и мисля, че ти показах как стоят нещата. :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2012 12:32

Teo написа:Ние сме пълнили Армията много кратно абсолютно на макс. Това е от мача с Тулуза, имам снимки и с тоя от Байер, Блекбърн, галатасарай, Нюкасъл, Милан, Атлетико и т.н.

Е що играете с отбори като Милан, Нюкясъл и Атлетико М. на 20-хилядната "Армия" ? ... :lol:
Знаеш ли защо Левски като трябва да играе с толкова големи отбори, се местим на Националният ??? ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 дек 2012 12:33

tzvetan_tee написа:
Teo написа:Ще говоря от името на ЦСКА, питайте ФК ТИТАН защо изгониха червените фенове от стадиона., на 50% от нашите фенове им е писнало на **** и ако продължава така ще има мачове и пред 100 човека.

Хахахаха преди Титан повече ли ходехте? :D Дойде еврошампионът Ливърпул и бяхте 20 000 на националния стадион. Това просто си ви е в същността.

Искам да те видя как ще извадиш 50 лева за билет и то през 2005 г. И айде не ми се прави на богат са...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 15 дек 2012 12:33

Тео:Ние сме пълнили Армията много кратно абсолютно на макс. Това е от мача с Тулуза, имам снимки и с тоя от Байер, Блекбърн, галатасарай, Нюкасъл, Милан, Атлетико и т.н.

Те и в наше село пълнят стадиона,след като капацитета му е 50 седящи места.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 дек 2012 12:35

THE G.A.M.E написа:
Teo написа:Гледай внимателно цял блок е наполовина празен от В към Г, и много празни места от А към Г, това значи че никога сте нямали над 20к на Герена.

Г. Аспарухов е с над 23 000 капацитет, даже мисля че след многобройните ремонти е за 24 хилки.
Направи сметка, че дори и да има 2 хил. празни места, то зрителите на стадиона няма как да са под 20 000. ;)

Средната ви посещаемост е малка, каквато всъщност е на всички бг отбори.Не може в един мач да сте 20к и на следващия да сте 1к.. :) Това доказва думите ми, че българският фен подкрепя отбора си само когато върви добре и побеждава..В момента, в който започнат проблемите и спадовете в играта на отбора публиката се отдръпва от стадиона и това се наблюдава при абсолютно всички български отбори! ;)
Последна промяна от RedeviL на 15 дек 2012 12:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 15 дек 2012 12:35

Red Warrior написа:
tzvetan_tee написа:
Teo написа:Ще говоря от името на ЦСКА, питайте ФК ТИТАН защо изгониха червените фенове от стадиона., на 50% от нашите фенове им е писнало на **** и ако продължава така ще има мачове и пред 100 човека.

Хахахаха преди Титан повече ли ходехте? :D Дойде еврошампионът Ливърпул и бяхте 20 000 на националния стадион. Това просто си ви е в същността.

Искам да те видя как ще извадиш 50 лева за билет и то през 2005 г. И айде не ми се прави на богат са...

Ами човек пести и се лишава от други неща. За шампионската лига ходех в Сектор В и на трите мача - билетите бяха 45 лв, 42 лв и 35 лв. За сектор А не помня колко бяха но мисля че стигаха 60, а празно място нямаше :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 дек 2012 12:35

THE G.A.M.E написа:
Teo написа:Ние сме пълнили Армията много кратно абсолютно на макс. Това е от мача с Тулуза, имам снимки и с тоя от Байер, Блекбърн, галатасарай, Нюкасъл, Милан, Атлетико и т.н.

Е що играете с отбори като Милан, Нюкясъл и Атлетико М. на 20-хилядната "Армия" ? ... :lol:
Знаеш ли защо Левски като трябва да играе с толкова големи отбори, се местим на Националният ??? ... :mrgreen:

Разбира се че знам да дойдат повече неутрални зрители :geek:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 дек 2012 12:38

tzvetan_tee написа:
Red Warrior написа:
tzvetan_tee написа:

Ами човек пести и се лишава от други неща. За шампионската лига ходех в Сектор В и на трите мача - билетите бяха 45 лв, 42 лв и 35 лв. За сектор А не помня колко бяха но мисля че стигаха 60, а празно място нямаше :)

Да де, но не говорим за групите на ШЛ, а за мач от предварителните кръгове. При вас си имаше ентусиазъм имаше надежда, първо участие в ШЛ....признай, че е така.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 15 дек 2012 12:39

Red Warrior,на мен едно идване на мач ми струва към 150 лв.,така че не ми говори,че заради скъпите билети не пълните стадиона,нали в София взимате най големите заплати в България.
Последна промяна от talpata на 15 дек 2012 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 дек 2012 12:39

Teo написа:
THE G.A.M.E написа:

Разбира се че знам да дойдат повече неутрални зрители :geek:

Абсолютно!Заклети фенове на Левски са ми казвали, как те или техни приятели също много големи фенове на Левски не са могли да си осигурят билет точно заради такива неутрални фенове, които не са стъпвали на нито един мач на Левски през живота си.. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”