Мачовете по ТВ +

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Мачовете по ТВ +

Мнениеот RIR » 09 ное 2012 17:17

PFC Litex написа:
RIR написа:Абе хора, Булсат са инвестирали в ТВ+, и то не малко пари. Това е тяхно конкурентно предимство. Каквото например е NovaSport HD при Близу.

Много ясно, че няма да се откажат от него и дори ще го използват за да привличат нови абонати.

Просто не е истина колко много мрънкачи или просто немислещи хора има. Какво искате? Някаква утопична комунистическа пазарна система - от всекиму според способностите, на всекиму според потребностите?

Няма оправия в тая държава с такъв народ... :evil:

Правилно, че няма такъв народ всеки да го клати и той да му се радва.
Хипотетично приеми, че Диема решат и разпространяват сигналът си само от един оператор, как ще коментираш същото?
Нали все поглеждаме на запад. BBC и SKY са върли конкуренти в Англия, а програмите им вървят в пакетите на конкурента, странно а?
Клиенти не се печелят като ограничаваш избора, клиенти се печелят с качество, а такова у нас няма и всичко прeeби другарче.
Ако съм абонат на БСК, как да гледам Btv Action и Ring в HD формат?

За Англия си прав (то не е само там), но в момента освен качеството на сигнала на определени програми другите оператори в България няма какво да предложат. А Булсата предлага различно и ценно СЪДЪРЖАНИЕ. И никой не може да ги накара да предлагат това съдържание на конкуренцията. Когато тя изкара нещо интересно - тогава ще стане мадцакването и щ има промяна.

Въобще ако продължим да разсъждаваме ще стигнем до ролята на Държавата като регулатор, а предполагам, че ще се съгласиш - това е задъдена улица и това е основният проблем.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 09 ное 2012 17:19

pirin_blg написа:Току що прочетох в друг сайт, че няма да се предават мачове и по радиото, защото от праводържателите са поискали от Дарик и БНР по 50 000 лева, за да предават мачовете до края на първенството. Не мога да повярвам, че БНР няма в бюджета си тези пари, или пък, че Дарик не може да ги изкара от реклами...
Сега ако някое друго радио извади тези пари, то ли ще е виновно, че предава мачовете, или тези радиа, които отказват да платят?

спокойно за това ще ги дават по дарик радио мачовете, докато не излезе в медия която е сигурна като гонг, тема спорт или труд не бих вярвала.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

bemy
Контакти:

Мнениеот bemy » 09 ное 2012 17:22

Нова спорт HD се предлага освен при Близу и при М-тел и Виваком .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2012 17:22

RIR, СЕМ и КРС получават кинти под масата и за това си траят, и в крайна сметка потърпевш е крайният клиент.
В ЗРТ ясно е е написано всичко и същото не се спазва.
Лично на мен ми е все тая, имам всичко от което имам нужда, но това не решава проблема глобално.
Кабелният ми оператор ми предлага:
143 SD канала
43 HD канала
24 радиа
50 аналогови
всичко това за 20лв на месец, когато БСК ми предложи същото на същата цена тогава бих им погледал офертите.
Изображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 09 ное 2012 17:27

Аз също да се похваля,че за 15лв на месец във Варна имам всички спортни канали на "al jazeera",албанските спортни,неограничен интернет,радиа,HD канали,за еротичните да не говрим+така омразния ни ТВ+. :)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 09 ное 2012 17:30

при мен не може да се гледа мачовете по тв+ които са защото съм в Америка и нямам никакъв достъп до това.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

twikster
Контакти:

Мнениеот twikster » 09 ное 2012 17:31

Nova Sport HD е програма, която може да се закупи от абсолютно всеки кабелен оператор стига да си плати за това на носителите на правата за България. Същото важи и за BTV Action HD и Ring HD. А за тези, които нямат ТВ+ не се притеснявайте ще има и други варианти да гледате мачове на отборите си ( Все пак живеем в епохата на технологиите ;) )
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Мнениеот CSKA_MONTANA » 09 ное 2012 17:58

Платили са си хората,дават те...какво искате повече !!! Който плаща,той поръчва музиката.Да не би да им е дадено безплатно правото да дават А група та хулите :) Радвайте се че гледахме ЦСКА - Левски и Ботев - Локо в национален ефир..Другия кръг Лудогорец - Левски ще е по ТВ+ ;)

Вкъщи сме на 3 телевизора с булсатком и за спортните фенове като мен е супер оферта,излиза 20лв на месец всичко и гледаме Евроспорт2 Булсатком ( по които дават бундеслигата 5 мача на кръг,втора бундеслига 2 мача,както и полското първенство 1 мач и отделно неща който не стига програмата да се дава по основния евроспорт) целия кръг в Испания почти(8 мача)както и плюс купата им,2-3 мача от Холандия,вече и от България плюс още всички големи тенис турнири,формула 1(3-те тренировки,квалификацията и ГП),МОТО ГП сериите,интересни бокс мачове,както и баскетболното п-во на България.Да не говориме колко пъти са давали и мачовете на нашите отбори в ЕКТ и са спасявали положението,същото важи и за националния отбор. :!: Изпуснаха НБА и калчото,но веднага атакакуват с друго и не губят рейтинг като западналия РингБг които дава 2 мача седмично и то по нощите :lol:
Последна промяна от CSKA_MONTANA на 09 ное 2012 18:13, променено общо 3 пъти.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 09 ное 2012 18:03

Ето така правят хората които обичат града си и отбора ,саитът Beroe Eu че излъчи всички мачове на Берое до края на сезона.Срам за варна -М сат,Бургас-Скат,Пловдив-Евроком и ТВ7[чиито собственик е такъв и на Ботев пд.*] личи си колко си обичат отборите .

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 ное 2012 18:20

Това е наистина малко кофти тъй като по-малката част от хората са на Булсатком ! Трябваше да се вземе от някоя обща телевизия -- Бнт , Тв7

Върни се в “Футбол - България”