Специален канал за мачовете от "А" група тръгва през януари

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Re: Специален канал за мачовете от "А" група тръгва през януари

Мнениеот RobiVanPersie » 15 авг 2012 12:40

хахахаха тръгнал съм да давам пари за бг първенство те трябва на мен да плащат да гледам тази трагедия!!!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 15 авг 2012 12:44

Още от сега да се приготвят за фалит. Ако пък се направи абордаж на канала да не говорим. :mrgreen:

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 15 авг 2012 12:48

Тая PPV телевизия ще катастрофира много бързо, сигурен съм. Аз лично няма да гледам нито един мач, ако направят тая глупост!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 авг 2012 12:51

deepblue написа:Нероден петко ... У нас според мен това е неприложимо . ППВ е абсурд за БГ.

+1
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 авг 2012 13:02

Фенове и фенове.Аз бих дал пари за да гледам всеки един мач на Берое!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 авг 2012 13:07

ehh написа:Аз съм "за". Стига с това "в България няма как да стане". Нека най-накрая го направят този платен канал и мачовете да могат да се гледат само чрез заплащане. Ако ще и 1000 човека само да се абонират. Рано или късно българинът трябва да се научи, че за да получи нещо, трябва да плати и да се освободи от комунистическото си мислене за безплатния обяд.
Нека само 1000 човека да се абонират, но поне да знаят, че са дали нещо на бг футбола, а не са седели само да мрънкат по форумите. Платена тв и това е. Който не му изнася - да гледа мачовете по радиото, да се дзвери в стриймове с лошо качество или пък да си гледа европейските първенства.

Ами нека ! Нека веднъж завинаги да се покаже на клубните ръководители , че 20 години безотговорност имат последствие :!: Друг въпрос е струва ли си това , което искат да ни продадат ? Струва ли си да гледам цирковете на чичо Венци , Гигов , Титани , Домуси , Тоневци , че даже да си плащам ? Аз от този сезон спрях А група (по обясними причини) , цял минал сезон съм гледал мачовете на Юве на лаптопа си с HD качество и с хубав руски коментар . В крайна сметка футболът е за забавление , а не да си късаш нервите за хора , които от стадиона отиват директно в чалготеката...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 авг 2012 13:11

Така е , прави сте , всичко опира до средствата , ав България това е действителността ... !
Дано да измислят нещо по креативно ! ;)

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 15 авг 2012 13:16

ehh написа:Аз съм "за". Стига с това "в България няма как да стане". Нека най-накрая го направят този платен канал и мачовете да могат да се гледат само чрез заплащане. Ако ще и 1000 човека само да се абонират. Рано или късно българинът трябва да се научи, че за да получи нещо, трябва да плати и да се освободи от комунистическото си мислене за безплатния обяд.
Нека само 1000 човека да се абонират, но поне да знаят, че са дали нещо на бг футбола, а не са седели само да мрънкат по форумите. Платена тв и това е. Който не му изнася - да гледа мачовете по радиото, да се дзвери в стриймове с лошо качество или пък да си гледа европейските първенства.

Ти прочете ли ми поста?
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 авг 2012 13:17

Нямам търпени да пускат канала вече
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 15 авг 2012 13:44

Нещата със сигурност са осъществими.

1. Всеки клуб инвестира в техника, необходима за излъчването на мачовете. Осигурява и средства за текущи разходи - коментатор, каквото друго трябва.
2. Каналът се предлага по 2 начина:
- PPV - примерно, по левче на мач
- през кабелни оператори, като част от техните пакети - примерно, 2 лв. на месец за този канал

Ако гледаш по 1-2 мача месечно, ще предпочетеш PPV. Ако гледаш повече - взимаш си канала през Булсатком или който ти е оператор, и срещу 2 лв. на месец гледаш без ограничения.

Българското първенство бие по рейтинг всякакви премиършипи, ла лиги и т.н. След като има хиляди хора, които са на Булсат само заради испанското, ще има поне тройно повече хора, които биха си платили 2 лв. месечно за български мачове. Аз съм сред тях.

Ще се предават всички мачове - просто ще ги направят пак в 3 дни, и всеки мач по различно време, за да може всеки да си гледа отбора. Примерно, в петък един мач, в събота - 4, в неделя - 3.

Елементарна сметка:
250 000 на месечен абонамент х 2 лв. = 500 000 лв. х 12 месеца = 6 000 000
Ако половината отиват за оператора - ето ти 3 милиона на сезон, и без да броим рекламите, които биха покрили оперативните разходи за техника и персонал. Отделно продажбата на репортажи на други телевизии.

Парите могат да се разпределят като в Англия - съобразно класирането на отборите. Така ще има и повече интрига в първенството, защото ще се играе и за пари от ТВ права.

А клубовете ще могат да ползват техниката и за излъчване на мачове за купата, например, и така да си докарват допълнителни приходи.

Ако потръгне - могат да пускат евротурнирите на PPV.

Май се размечтах....
Изображение

Върни се в “Футбол - България”