Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Re: Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Мнениеот jonathan » 08 авг 2012 02:06

Angoff написа:Никога няма да мога да разбера това , да си фен на чужд отбор но не и на български такъв !

По футбола се запалих на 7г. възраст течеше Италия 90 помня а след това почнах да гледам ЦСКА и полуфинала с Барселона за КНК след това Стоичков премина в Барселона и почнах да следя и 2-та отбора но в сърцето ми е ЦСКА и никой друг, вярно Барселона също много много харесвам първо заради Стоичков а след това и заради футболната философия дето изповядват с безбройните си юноши , които произвеждат и стават ирачи от световна класа , както и заради Ривалдо... но ЦСКА си е ЦСКА аз си ставам и лягам с мисълта за този отбор а иначе подкрепям всеки един чужд отбор в , който играе български футболист !

Едно от малкото адекватни мнения!!Много ще се радвам и други хора да мислят така както този потребител!
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 авг 2012 02:08

Отговорът е само един, който каквото ще да си говори и той е... Защото е лесно! Хората обичат да им е лесно и затова са фенове на чужди отбори. По същата причина например в България много певци и певици почват да пеят чалга даже и да не им е на сърце, защото е лесно. Това е чисто и просто. Аз също съм на мнение, че това не е правилно, защото така саботираме нас самите и колкото повече фенове на Барса, Челси, Милан, Интер и т.н. има толкова повече се отдалечаваме дори и от илюзорните шансове в България да има нормален футбол.

Потребителски аватар
todorakis
Контакти:

Мнениеот todorakis » 08 авг 2012 02:09

Винаги ще си подкрепям варненския футбол повече от западния .Иначе съм фен на Фиорентина и то точно след като Батистута си тръгна (тогава бях на 4 май) харесах си ги, защото бяха първия отбор който гледах по ТВ, а и не бях чувал за друг отбор.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 авг 2012 02:14

todorakis написа:Винаги ще си подкрепям варненския футбол повече от западния .Иначе съм фен на Фиорентина и то точно след като Батистута си тръгна (тогава бях на 4 май) харесах си ги, защото бяха първия отбор който гледах по ТВ, а и не бях чувал за друг отбор.

Интересно изказване от човек чийто скайп е Пиаченца... :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2012 02:14

Да, така е извинявам се на Зидан и Фиго, че ги забравих - мразех ги, но играеха страхотно. :) И аз съм от демокрацията, имах един анцунг на задника, една бутилка чай и кенинки, а калеври ми подариха от мъжете едни Чардафонки, че по мое време ги нямаше или бяха страшно скъпи, но въпреки това си ритах с кеф. ;) Сега не знам за кво ритат да отбиват номера само. А чуждия футбол е станал доста неприятен за гледане и може би колегата затова и се чуди що предпочитат хората чуждите отбори. Ами шивач, какво да ги впечатли в нашите- че лягат два пъти на Динамо З, щото това си беше чисто и просто полягване, не се заблуждавайте изобщо, че не е така. Какво да ги впечатли хората? Ей го на Локо пд се запътва към гибел, няма "градски врагове", няма нищо вече.

[offtopic]Аре пак чалгата виновна, вие на Iron maden ли мислите , че сте се пръкнали! :mrgreen: Чалгата си е музиката на народа, другото са превземки да се правим на модерни! :lol: ;)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 08 авг 2012 02:19, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 08 авг 2012 02:17

Защото повечето не са научени на затова. Защото един баща го мързи да отиде до стадиона и предпочита да остане пред телевизора и да накара детето му да гледа мача с него. Виждал съм много деца на първият им мач...и след мача казват - "Тате, другата седмица ще дойдем пак". За "фенството" към чужди отбори...но комент направо, изчезни. Като почнат да ми говорят в 1 л. за даден отбор ми стават най-интересни - Ние бихме, ние еди си какво. Какво ти бе?? Какво си направил отбора ти да победи. Да се пениш пред Диемата на топло зимата или на хладно лятото и да се правиш на капацитет. Аз също примерно имам симпатии към чужди отбори, но никога не мога да нарека този отбор свой/МОЯ отбор, защото само го гледам по телевизията или в livescore. Отделно, че примерно става интересна и ситуацията на пролет примерно, когато мачовете в България почват да кажем около 16:00-16:30 и като се обадя на някой и му кажа аре ве изкачай към стадиона ииии от другата страна да се чуе - "Аве ти нормален ли си, ще гледам примерно Манчестър - Арсенал или Ливърпул - Сити или квото и да е. Тук всеки избира лесното. Зимата му отърва на топличко вкъщи да си гледа ВЛ, но този човек никога няма да изпита това, което съм изпитвал аз, независимо дали е лятото на 35 градуса или зимата на -10, дали на слънце и пек или на дъжд и сняг. Аз затова такива винаги ги нареждам, избрал си там някъв отбор, изчел уикипедията и вече големия фен, само палячовци.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 авг 2012 02:23

ЗАЩОТО МИ ОМРЪЗНА ДА СЛУШАМ ДА НАРИЧАТ ГРАНДОВЕ , СТАНАЛИТЕ ОТДАВНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ НА ЕВРОПА СИНЬО И ЧЕРВЕНО ОТБОРЧЕТА ! зАЩОТО МИ ПИСНА ДА СЛУШАМ КАК ИМАЛИ ПО 2 000 000 ФЕНА , А НА ПОЛОВИНАТА ИМ ДОМАКИНСКИ МАЧОВЕ НЯМА И ПО 2 000 ДУШИ ПУБЛИКА! ОМРЪЗНА МИ ПСЕВДОЖУРНАЛИСТИ ДА ОБЯСНЯВАТ КАК ЩЯЛО ДА СЕ ПОВИШИ КАЧЕСТВОТО И ПУБЛИКАТА ПО СТАДИОНИТЕ ! КАК БЕ, ТОМЕ И КОМПАНИЯ, КАТО В ТАЗИ ВАША БЛЕНУВАНА МЕЧТА ЩЕ ПРИСЪСТВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И СЛАВИЯ И ЛОКО СФ, КОИТО ПЪК ИМАТ ПО ЕДИН ТРАМВАЙ ПУБЛИКА ? ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВЯТ ПОНЕ СПРАВКА, КОЛКО ЗАГУБИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ГРАНДОВЕ СА ОТНЕСЛИ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ТОЧНО ОТ ОТБОРИ НЯМАЩИ ДА ИМАТ ШАНС ДА ИГРАЯТ В ТАКАВА СКОПЕНА А ГРУПА?
ДАЖЕ НЕ СЕ ПОГЛЕЖДА КАК СТРАНИТЕ С НАМАЛЕНА А ГРУПА СА ОТ АУТСАЙДЕРИТЕ НА ЕВРОПА, А СИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ СА С ПО 18-20 КЛУБА! КАКТО В ПОЛИТИКАТА ТАКА И ВЪВ ФУТБОЛА СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА/МАФИЯ/ УНИЩОЖИ ФУТБОЛА У НАС ! ЗА ТОВА КОЙТО ИСКА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГЛЕДА РИТНИТОПКА В ПРИСЪСТВИЕТО НА СИНИ ИЛИ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ,А АЗ И ДРУГИ КАТО МЕН ЩЕ ГЛЕДАМЕ ФУТБОЛ !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2012 02:23

Тука си прав- между Родопа на стадиона примерно и ЦСКА по телевизията, винаги избирах ЦСКА, ако мача съвпадаше. :lol: Как съм тичал 5 километра да си хвана ЦСКА не е истина! Ама не съжалявам, сърцето си иска своето винаги! :) А ако ЦСКА бяха по-рано, бягах в обратната посока 5, пак сърцето е виновно. ;) Всичко е въпрос на воля...
Последна промяна от dreben23 на 08 авг 2012 02:25, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 авг 2012 02:25

Всеки си има право на мнение, но и на мен ми е малко странно. Аз лично страшно много харесвам някои чуждестранни отбори, но в сърцето ми има място само за ЦСКА! :) ;)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2012 02:26

j0rka7aa написа:Всеки си има право на мнение, но и на мен ми е малко странно. Аз лично страшно много харесвам някои чуждестранни отбори, но в сърцето ми има място само за ЦСКА! :) ;)

Е, да не е нестандартен размер? :lol: Първо, едно дете гледа кой родител е по-силния и избира неговия отбор, бащата е левскар пфу... ама на дерби е весело, после се повлияваш от някой футболист или купа или просто един единствен мач и така почваш да трупаш, трупаш емоции от световни и европейски, даваш си стотинките определени за закуска и дъвки за албумчета на Панини у лепиш ваденки и т.н и т.н, но основно сам избираш правилния път! Всички сме минали по тоя път...и други ще го минат... може пък тая година Мура или Сараево да са се сдобили с някой нов почитател, знае ли човек. :)
Последна промяна от dreben23 на 08 авг 2012 02:34, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Футбол - България”