Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА
В Бургас има само 1 човек, който щеше да ви оправи вас, макар и цесекар. Жалкото е, че вече не се занимабва с футбол и беше в Нефтохимик. Един Порточанов щеше да дойде на ЦСКА като манна небесна, но нейсе, мекушаво ни е ръководството и нямаме такъв човек...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА
що спорите, нито ще им се плати тази сума за Анесе, нито ще ни накажат, както на някой им се иска.
А всичко тръгна от робовладелческите договори в Черноморец и наглостта на някой шефове
А всичко тръгна от робовладелческите договори в Черноморец и наглостта на някой шефове
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
В нашето писмо изрично сме казали, че искаме санкцията да е лишаване от право ЦСКА да картотекира играчи за един трансферен прозорец. Сегашната забрана е за 1 месец. От комисиите да решат дали да не картотекират всички играчи, които те приивлякоха през това лято, или да им забранят през зимата. 1 месец е подигравка и се опитват да ни замажат очите. Това за нас е абсурдно и ще обжалваме решението на БФС.
Ето тука съм съгласен с Киряков. Наказанието предвидено от ФИФА е наказание за 1 трансферен прозорец !!!
То не е за част от трансферен прозорец !!!
Мисля че го отбелязах това още когато излезе решението на БФС. И така ако БФС приема че сме за наказание
аз мисля че трябва да ни накажат от 01.01.2012 до 28.02.2012-та. А това ако стане направо ще
е мана небесна за феновете на ЦСКА защото ТИТАН няма да разбиват поредния отбор с трансфери навън през януари !!!
Дано Киряков в случая спечели и сега да картотекират а през зимата да са с наказание !!!
Само че целта на БФС е друга и тя е ЦСКА сега през първите 4 мача да зауби достатъчно точки !!!
Последна промяна от Pichichi на 07 авг 2012 11:47, променено общо 1 път.
Е добре де, коя точка от Правилника наруших, че ми се трият мненията? 
[center]
[/center]
[/center]Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА
шивача написа:що спорите, нито ще им се плати тази сума за Анесе, нито ще ни накажат, както на някой им се иска.
Кви робовладелчески договори залепнало реле .. Тва кат развален грамофон и зомбита повтаряте едно и също .
Ми Анисе има повече доводи да осъди ЦСКА , за пропуснати ползи след като подписа договор , а след това не игра 6 месеца
忍者
nakamura написа:шивача написа:що спорите, нито ще им се плати тази сума за Анесе, нито ще ни накажат, както на някой им се иска.
Кви робовладелчески договори залепнало реле .. Тва кат развален грамофон и зомбита повтаряте едно и също .
Ми Анисе има повече доводи да осъди ЦСКА , за пропуснати ползи след като подписа договор , а след това не игра 6 месеца
И полива тревата на Армията.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
nakamura написа:шивача написа:що спорите, нито ще им се плати тази сума за Анесе, нито ще ни накажат, както на някой им се иска.
ами всичко тръгна от незаконно сключения договор между вашето отборче и Анесе и то извън правилата на уефа! Като се наложи и бфс да си променя закона, за да ви угоди. Това са фактите, сладур! Ама след като си почнал пръв, ще си играеш до финала и няма да пискаш, ако си мъж, разбира се
Bourgas написа:Beck's написа:Bourgas написа:Да ги спасява държавата, партията, комсомола, петолъчката, Вършавския договор, не ми дреме. АКо си плащат парите, които дължат, не ми пречат.
Колко пари чакаш ти от цялата далавера?
ЦСКА чака пари за Иван Иванов, Стоянов, Делев, Зику ........ и това е сума повече от тази искана от Черноморец, но журналята си траят. И аз искам само да си плащат ама не става !
Не ми дреме колко пари чака ЦСКА. Дреме ми колко пари чака Черноморец, защото аз съм обичам този отбори и искам да има пари, за да не си продава всеки годен футболист. Хич не ми пука кой колко струва, никакви пари не чакам аз лично, чака ги клуба. И вземи пусни една молба до централата на ЦСКА, барем те удобрят за адвокат по спортно право тип Градев.
И аз обичам ЦСКА и живея с неволите на този отбор и не си ти или който и да е от морските, сините,зелените и тн. който ще успее да ме настрои срещу ЦСКА.
Аз ти казвам , че съм пртив Титан, ти ме слагаш адвокат..... Вас за всяка несполука ви е виновен ЦСКА, Световната криза е дошла от ЦСКА и ще си отиде само когато титан платят на черномрец, белкем и Глазгол се оправят тогава ....... Дъвчете едно и също като папагалчета и не си гледате модерните бази, новите терени, съблекални, играчи, Балъков, Бобич и тн откъдето се получи целия БЪЛВОЧ при вас .
И в качеството си на какъв Анисе взема заплата и получи медал в края на шампионата в ЦСКА за изминалия сезон ,като е картотекиран чак сега юли месец
忍者
nakamura написа:И в качеството си на какъв Анисе взема заплата и получи медал в края на шампионата в ЦСКА за изминалия сезон ,като е картотекиран чак сега юли месец
на сиромах
Върни се в “Футбол - България”