paceto написа:На мен мисълта ми е съвсем друга и мисля, че може да е видите.
Ако реално погледнете на нещата у нас ще видите, че ние сме пълна дупка.
+1
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
paceto написа:На мен мисълта ми е съвсем друга и мисля, че може да е видите.
Ако реално погледнете на нещата у нас ще видите, че ние сме пълна дупка.
Red_Pride написа::lol:щял да приеме офертата само ако му осигурят гарсониера в центъра на Разград и служебен Опел
nedko написа:В момента, в който се появи тема за ШАМПИОНА Лудогорец, червените фенове скачат като ужилени и почват да бълват един след друг злобата си към отбора, който им отне така жадуваната миражна 32-титла. Относно Индзаги - не е рекъл Домусчиев, не е купил когото си иска. За разлика от "Титаните", които май пак някъде не са си платили, та без вратар сте щели да останете. Друг е въпроса, че искате футболисти само без трансферна цена - това отново говори за "състоятелността" на титаните. От тук идва и разликата и дълго време май ще дишате праха след нас!
B3ATS написа:Кога ви е първата тренировка , да дойда да си взема автограф ?
s.i.s написа:B3ATS написа:Кога ви е първата тренировка , да дойда да си взема автограф ?
пусни молба ,със записване е
s.i.s написа:аз не мога да разбера защо все фенове на др отбори пускат провокативни теми за Лудогогорец. утре тъпите журналя ще си измислят някои "супер трансфер" и вие ще се вържете веднага само и само да има за какво да се дракате . автора на темата и той не знае защо я е пуснал ......... ама нека да има нещоей така между другото
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта