danimann написа: сега сериозно.Аз съм от ''лудите'' дето смятат,че футбола бавно,но върви нагоре.Ще видите,че и лятото ще имаме пробив в Евротурнирите,АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ ! малко по-горе един колега сподели,за идеята 12 отбора по 4 мача е най-добре.Вижда се,че сега като се играеха мачове сряда-събота отборите издържаха и все още наблюдаваме добър и резултатен футбол,така че 4 пъти ЦСКА-Левски и Локо-Ботев ще е далеч по-интересно от светкавица-Видима и няма да имат проблем според мен.Но-Па доживеем,па видим!
Футболът ни не само, че върви надолу, но и здраво копае дъното. По Евроспорт дават мачове от Полша, гледах някои, разликата с нашите е огромна и като футбол, и като атмосфера. Да не говорим за Румъния, Гърция или Турция. няма млади футболисти с качества, младежите отпадат в квалификациите, юношите от всички възрастови групи-също. Единствения светъл лъч е юношеския нац. отбор до 17г., който замалко да се класира за Словения. пробив в Европа на клубно ниво е невъзможен при този игрови ресурс. Единствено Лудогорец показва нещо по-добро, но и те нямат класа, а им липсва и опит.