Avanti_Ragazzi написа:Колкото и абсурдно за мен това е правилно решение, домакинството на финала да се решава след определяне на финалистите. Тука не е ШЛ бе момчета, тука е България. Дайте примерно ако се падне Левски-ЦСКА да го играем мача в Пловдив и Ст.Загора а? Има страшна логика страшна в това евалаТа!!! Да се претрепат феновете на пътищата и магистралата нали?
Най-добре да се определи финала веднага на другият или по-другият ден след полуфиналите и да се знае месец преди финала къде е, а не да се чака толкова време като сега!!! И без това като не си се класирал на финала няма как да си правиш планове за него нали така?
За мене е ясно за финал в момента реално отговарят само 5 стадиона: Националният, Герена, в Ст.Загора, в Ловеч и Лазур!!! И евентуално на Ботев стадиона когато стане изцяло готов дано!!!
Евентуално може да се направи компромис за Овча Купел, Лаута и в Сливен но на тези стадиони няма осветление!!! На Армията също но с 300% уговорки, но реално при другите три стадиона в София се съмнявам да сложат Армията някога за финал в сегашният си вид, без да ми се сърдят цесекарите!!!
Та думата ми идва за това ако са Левски и ЦСКА на финала, или пък Левски с Локо Сф, Славия и ЦСКА с Локото и Славия. Е най-нормалното нещо на света мача да е на Националният стадион, другото за мен е абсурдно!!! Ако е някой отбор от София с Миньор финала също 100% трябва да е в София финала!!!
В София трябва да е и ако финалистите са от Западна България, дори при липса на отбори от София, както беше преди години Литекс-Велбъжд и Литекс-Пирин!!! Едва ли има смисъл например Литекс и Локо Пд да играят в Бургас да речем? Ей за такива неща става дума!!!
Ако отборите са от централна България също трябва да играят в град в Централна България:
Например: Литекс-Берое (в Пловдив например)
Както и мачове на отбори от Западна срещу Източна България, финалите трябва да са в централна България(Пловдив,Ст.Загора,Ловеч).
Например: Левски-Черно Море ( В Пловдив или Ст. Загора)
Ако са отбори само от Източна, или Източна срещу Централна България може и да се играят в Източна България!!!
Например: Лудогорец-Черно Море в Бургас, или Лудогорец-Берое в Бургас или Сливен!!!
Малко трудно за обяснение, но е за мен това е правилният начин, но просто не трябва едно такова решение да се чака толкова много а да се вземе веднага след определяна на финалистите. Просто за мен е абсурдно да се вземе решение финала да е в Бургас и на него да играят Левски-ЦСКА. Или да се вземе решение да е на "Васил Левски" и да играят Черноморец-Черно Море? А какво остава един отбор да домакинства на финала на своя стадион както 99та година ей това е най-абсурдното за мене. Да речем финал Левски-Ботев на Герена, само и само защото Герена е определен за финала предварително!!!
Просто БФС не трябва да чака толкова и всичко ще си е ОК, защото иначе става както сега и хората си мислят, че има врътки и далавери определящи финала! А такова нещо не трябва да се допуска никога за мене!!!
А най-малоумното беше 2006 година, когато ние играхме с ЦСКА на финала на националния стадион
И те пак бяха 3500- 4000 човека, а ние 1000... Пълно безумие е.. Една поправка- ако играят Левски и Черно море или примерно Черноморец - ЦСКА Пловдив не е удачен вариант- София Пловдив са 130 километра по магистрала...