07. Черно море25 38-19 43
08. Славия 25 37-32 43
09. Берое 25 26-32 30
10. Миньор Пк 26 29-36 30
11. Монтана 25 22-40 26
В момента в А група има поне 5 отбора ,които не играят за нищо, бягат за здраве най-вече!
Според мен трябва да има някакъв допълнителен турнир ,сега играят 5 м . футбол в година през останалото време почиват,това няма да се промени дори и 10/12 отбора да станат в А група.
Режат "А" група заради Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Bojko Berojko
- Контакти:
Re: Режат "А" група заради Левски и ЦСКА
morqche написа:10 Отбора и 36 кръга, по 4 мача м/у отборите както е в Шотландия
А на теб известно ли ти е ,че в Шотландия само 2 отбора се борят всяка година за титлата ?
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
rsk написа:100 години написа:turbogena написа:То ако ще я намалят ,да я намалят като хората. Дали ще е 16 или 14 няма голяма разлика...
Викаш 2 отбора най-добре, а?
Каква е файдата от Светкавица, Калиакра, Видима?
файдата е такава, че хората в тези краища ще могат да гледат футбол. и трите споменати отбора според мен се издържат само с общински пари, ако им бъде помогнато финансово и развият футбола в градовете си, тези отбори ще изглеждат по друг начин. българите сме футболна държава, винаги ще имаме футболисти, а за тези деца по тези градове футбола може да им бъде единствено развлечение. затова аз не съм съгласен да се режат отборите. друго трябва да се помисли да се стори.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
slash1912 написа:Колкото и отбора да е групата пак ще се побългарят нещата и ще се намерят начини за уговорки и циркове!
това беше най-доброто мнение до момента в темата .Стискам ти ръката .

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ЕМИЛ написа:slash1912 написа:Колкото и отбора да е групата пак ще се побългарят нещата и ще се намерят начини за уговорки и циркове!
ми братле замисли се защо се купуват мачовете-заради безпаричието. от него трябва да се тръгне мисля аз
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ЕМИЛ написа:slash1912 написа:Колкото и отбора да е групата пак ще се побългарят нещата и ще се намерят начини за уговорки и циркове!
ми братле замисли се защо се купуват мачовете-заради безпаричието. от него трябва да се тръгне мисля аз
който има финанси и база нека играе ,ако ще и 30 отбора да е групата

а не да се чуди как да завърши сезона
- Captain Stottlemeyer
Botevdogrob написа:Теб те дразни всичко, свързано със столицата, но по-добре успокой топката, още повече че твоят любим отбор ще пропусне тази година влизането в "А" група и тя не би трябвало да те интересува толкова много.
Ще го пропусне, ама в някой друг живот

Ще ти го припомня, майна, когато му дойде времето, а то не е далеч.

[offtopic]Палячо викай на любовника си от Столипиново.....

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
10 отбора са малко.
12 отбора
Първите две срещи по-между им, са на разменено гостуване, а в третия мач между тях, домакин е този с по-добрия показател от първите два мача.
За определяне на домакина в третия мач, се гледа резултат, голове на чужд терен и при пълно равенство, мястото в класирането.
33 кръга, 4 за Европа, 2 изпадащи, 9-ветия и 10-тия, с бараж за оставане.
Две Б групи както досега. Първите се класират а вторите, играят в групов турнир за промоция, с деветия и десетия.
Пурвенството ще е много по интересно и апетитно за телевизиите и феновете
12 отбора

Първите две срещи по-между им, са на разменено гостуване, а в третия мач между тях, домакин е този с по-добрия показател от първите два мача.
За определяне на домакина в третия мач, се гледа резултат, голове на чужд терен и при пълно равенство, мястото в класирането.
33 кръга, 4 за Европа, 2 изпадащи, 9-ветия и 10-тия, с бараж за оставане.
Две Б групи както досега. Първите се класират а вторите, играят в групов турнир за промоция, с деветия и десетия.
Пурвенството ще е много по интересно и апетитно за телевизиите и феновете

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
10 отбора, 36 кръга, последният изпада - всичко друго е прах в очите 

DMS LEVSKI на 17777
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:rsk написа:
Каква е файдата от Светкавица, Калиакра, Видима?
файдата е такава, че хората в тези краища ще могат да гледат футбол.
На мачовете на тези отбори се събират по има-няма 500 души, така че мястото им очевидно не е в А група.
Върни се в “Футбол - България”