Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Мнениеот mad forest » 11 апр 2012 22:57

zuekaa написа:Това показва , че се борим със зъби и нокти за нашият БЕРОЕ

А виж ние как помагаме на отбора си! http://www.sportline.bg/news/89961/ludo ... po-prihodi
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2012 23:10

А ние нещата ги разбираме така http://www.youtube.com/watch?v=SpJP7UrN ... re=related
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 11 апр 2012 23:13

Пичове защо се ядете пийте си бирата и се радвайте на възможноста софийските ,,грандове,, да останат тази година без трофей.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 апр 2012 23:15

dzhambov написа:Пичове защо се ядете пийте си бирата и се радвайте на възможноста софийските ,,грандове,, да останат тази година без трофей.

Аз лично се забавлявам! :) На всички е ясно, че си пишем историята! Я има друг такъв сезон, я не, защо да не се радваме!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 11 апр 2012 23:18

danimann написа:
zuekaa написа:
Cooler написа:Не разбирам от къде тея претенции в Локото че са по-добри. А за Европа да не говорим, там грубостите и секирите им няма да минат, та освен да срамят България друго няма да правят. Време е да свалят черно-белите очила, и да видят,че само с нахъсване не става. :P
Лудогорец ще си вземе финала, то е ясно. Все пак са две класи над Локото във всяко отношение, не само футболно. :!:

Аеее момче кой го ене за ЛУДОГОРЕЦ хората гледат колко ще дойдат да гледат мач .. не ми се ще да гледам по ТВ как дават сектора за гости и феновете на лудогорец да са майките и бащите на играчите

най-добре си свали черно-белите цайси и слез на земята,че тотално се излагате чесно.Лудогорец пълнят стадиона си и срещу от бори като Светкавица,срещу които вие събирате едвам едвам 1000 човека.Точно за Лудогорец за публика вие да говорите е малко смешно ;) и мждр пак каззвам,без стадион нямате място в ЛЕ !

Пълнят ,пълнят колко да пълнят 3-4000 хиляди на домакински мачове, а когато стане въпрос за гостуване или както е в случая финал за КБ колко ще предпочитат да отидат на стадиона вместо да си останат вкъщи пред тв-200-300 ентусиаста.Според мен Лудогорец и Литекс са едни малки отборчета с малко публика и рехави агитки от порядъка на 50-60 човека ,които съм виждал с очите си да гостуват на стадионите извън родните им места.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2012 23:18

mad forest написа:
dzhambov написа:Пичове защо се ядете пийте си бирата и се радвайте на възможноста софийските ,,грандове,, да останат тази година без трофей.

Аз лично се забавлявам! :) На всички е ясно, че си пишем историята! Я има друг такъв сезон, я не, защо да не се радваме!

Ми.. прав си
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 апр 2012 23:31

zuekaa написа:
Cooler написа:Не разбирам от къде тея претенции в Локото че са по-добри. А за Европа да не говорим, там грубостите и секирите им няма да минат, та освен да срамят България друго няма да правят. Време е да свалят черно-белите очила, и да видят,че само с нахъсване не става. :P
Лудогорец ще си вземе финала, то е ясно. Все пак са две класи над Локото във всяко отношение, не само футболно. :!:

Аеее момче кой го ене за ЛУДОГОРЕЦ хората гледат колко ще дойдат да гледат мач .. не ми се ще да гледам по ТВ как дават сектора за гости и феновете на лудогорец да са майките и бащите на играчите

Никой не те пита тебе. Ти с нелегалното такси, ако направиш 4 - 5 курса само от родата си и пълниш стадиона - ЗНАМ !!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 апр 2012 23:36

zuekaa написа:Това показва , че се борим със зъби и нокти за нашият БЕРОЕ

Абе като си много отворен отговори ми за споменатия Стефан Иванов от къде е родом / от къде го взехте / ?

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 12 апр 2012 00:05

зуекаа ти кво се месиш там където не ти е работа бе !!!! . знаем че плюеш по Лудогорец ( нали го ядохте 3 пъти тази година( 2-ва пъти у вашия "храм") ). финала е Локо- Лудогорец , и двата отбора заслужиха да играят финал .
респект към Локо Пловдив - нека по-добрия да вдигне купата

Върни се в “Футбол - България”