Етър - Ботев Пд
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Етър - Ботев Пд
определено Любимец ще влезе в А група, останалите ще се борят за бараж
invader10 написа:kanar02 написа:Тука имало големи разбирачи ама да видим след мача къде ще пишете за боксови круши![]()
Тук ще пиша пак. То не става само с искане на публиката на Ботев, а с можене на футболистите ви. Успех догодина.
Може ли и аз да пиша тук?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Етър - Ботев Пд
Bourgas написа:invader10 написа:kanar02 написа:Тука имало големи разбирачи ама да видим след мача къде ще пишете за боксови круши![]()
Тук ще пиша пак. То не става само с искане на публиката на Ботев, а с можене на футболистите ви. Успех догодина.
Може ли и аз да пиша тук?Иначе, подкрепям ти поуста
Май сте много радостни.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- White Snake
- Контакти:
ivan40 написа:Май сте много радостни.
Не,просто ни е много смешно
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
-
Botevdogrob
- Контакти:
Трай си Вълчо, не свършил сезона още.
-
САМО БЕРОЕ
- Контакти:
След този мач не вярвам Ботев да стигне и до бараж. Етър ще се бори за първите 2 места! Като гледам класирането на Запад едва ли някой може да ги отстрани ако се стигне до бараж.
White Snake написа:ivan40 написа:Май сте много радостни.
Не,просто ни е много смешноНе е задължително всички да сме тъжни,не мислиш ли ? Догодина по-малко приказки и може и да влезете
А ти радостен ли си след днешния ви мач
- Raoul_Duke
White Snake написа:ivan40 написа:Май сте много радостни.
Не,просто ни е много смешно Не е задължително всички да сме тъжни,не мислиш ли ? Догодина по-малко приказки и може и да влезете
"Крепостта" падна... също като трибуната
Тото Котуньо се изгаври със 100-те хиляди, които някакси се бяха събрали на стадиона за 7 000
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]

[/offtopic]Re: Етър - Ботев Пд
от джони на 24 Мар 2012 18:12
срамно ще е ако тези футболисти играят в а група.това се отнася и за двата отбора.селски футбол,без идея и без смисъл.етър може и да са велик клуб,но феновете в търново не заслужават отбор в а група.през 5 мин се съобщаваше резултата на славия-лудогорец ,което явно повече вълнуваше от мача.явно в търново има само говеда и чорби и единствената им причина да искат етър да влезе в а група е да гледат книжните грандове.срам за търново
Не знам кой не заслужава да е в А групо. Ама Вие с ваща безлична игра и тотаджийски хиксове сте за В група. И си гледайте вашия нещастен и жалък жълт отбор. Етър са с класа над вас врабченца опс канарчета, а и тази година за втори път след мач с Етър, Ви уволняват треньора. Така, че поне малко уважение покажете към Етър. А що се отнася за А група половина отбори в таблицата не са за там. Аз съм за 10-12 отбора в А група.
Успех Боляри
.....когато над Царевец мръкне ...

срамно ще е ако тези футболисти играят в а група.това се отнася и за двата отбора.селски футбол,без идея и без смисъл.етър може и да са велик клуб,но феновете в търново не заслужават отбор в а група.през 5 мин се съобщаваше резултата на славия-лудогорец ,което явно повече вълнуваше от мача.явно в търново има само говеда и чорби и единствената им причина да искат етър да влезе в а група е да гледат книжните грандове.срам за търново
Не знам кой не заслужава да е в А групо. Ама Вие с ваща безлична игра и тотаджийски хиксове сте за В група. И си гледайте вашия нещастен и жалък жълт отбор. Етър са с класа над вас врабченца опс канарчета, а и тази година за втори път след мач с Етър, Ви уволняват треньора. Така, че поне малко уважение покажете към Етър. А що се отнася за А група половина отбори в таблицата не са за там. Аз съм за 10-12 отбора в А група.
Успех Боляри
.....когато над Царевец мръкне ...
Върни се в “Футбол - България”