Що е то уважение и има ли почва у нас?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Що е то уважение и има ли почва у нас?

Мнениеот patron » 13 мар 2012 11:19

grasiani написа:
patron написа:Тая ваща песен съм я слушал бай хой, вие не сте никакви лефскари, а сте едни заблудени цскарчета и факта, че по цял ден сте под темите за ЦСКА и коментирате неуморно е най-голямото доказателство какви пишман фенове сте!

пише се вашата, селтак-неграмотен

За селяния говорим и селяка се показа, кажи му ЛЕФСКАР и не го обиждай повече!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 13 мар 2012 11:39

russia написа:Стойчо Младенов в "Пред банята": "Уважавам Левски на Гунди и Вуцов, сегашният Левски няма култура и възпитание!"

Аз Гунди нямах шанс да го гледам, за съжаление, тъй като съм се родил няколко месеца след смъртта му, но се придържам към мнението на Стойчо и дори бих прибавил имената на Барзов, М.Вълчев, Р.Гочев и други на чийто футбол в дербитата с ЦСКА съм се възхищавал в средата на 80-те години. Докато сегашното отношение се насажда главно от собственика, а доскоро и от спортно-техн.директор, което естествено рефлектира върху поведението на футболисти и фенове. Е, няма как да изискваш от публиката по време на мач да се държи по европейски цивилизовано, докато ти в същото време сипеш ругатни във всички посоки за да изтъкнеш съмнително ниво на интелигентност и остроумие! Към Иво Тонев и Николай Костов нямам забележки, тъй като си личи че са друга порода хора, т.е. не са закърмени със "синята идея", която един Господ знае каква е! В тоя ред на мисли, когато започнат след мач треньорите да показват уважение ръкостискайки се, а президентите ограничат медийните си изяви до абсолютен минимум и се заемат единствено с управленчески решения и финансиране, то тогава ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем в правилна посока! Поне откъм отношение едни към други!

+111111111111111

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 13 мар 2012 11:40

Според мен Младенов е психически неуравновесен човек,чието държание в повечето случаи е съвсем неподходящо за публично известна личност, треньор на популярен отбор у нас,която е постоянно под ,,светлините на прожекторите''!Изказванията за ,,говеждия стадион'' и сегашното са насочени конкретно към вечния съперник на неговия отбор и заедно с тропането по масата преди години как ЦСКА ще е шампион,могат до някъде да се обяснят с желание умишлено да се нагнетява напрежението , и да се консолидират феновете и да се печели тяхната обич, с което да се помогне на отбора му и да са част от стратегията за спечелване на войната но че той си има проблем с нервите е очевидно.Ще ви дам пример как на контрола на ЦСКА с Ботев преди години в Пловдив , след края на мача Младенов ,облечен с костюм и балтон,прибирайки се гордо в тунела за гостите започна беше замерян със снежни топки от публиката /провокирана реакция от поведението му по време на мача/ и......започна да мята топки обратно и да псува като каруцар и добре че имаше полицаи да го спасят от наскачалите срещу него хора и да го избутат в тунела!Ненормална работа!

Потребителски аватар
avi
Контакти:

Мнениеот avi » 13 мар 2012 12:04

Забелязвате ли, че откакто лицето Стойчо Младенов стъпи за пореден път на "Българска армия" никой не говори за футбол, а за конспирации, директиви и т.н. Мисля, че по-добре е всеки треньор да се съсредоточи в работата си, а не да се опитва да става център на вниманието не с игра, а с изяви по вестниците. Иначе в духа на мислите на Стойчо Младенов може да се помисли за характера на мача ЦСКА-Калиакра, след като червеноармейците бият с 3-1 с два гола след извеждащи пасове от ... играчите на Калиакра.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 мар 2012 12:48

Уважението е безсмислено към момента.
Със създаването на ЦСКА се наруши естественият ритъм на футболната история ...
До тогава имаше уважение, но те като нов Клуб, жаден за успехи и доминация, унижиха и унижаваха други отбори, и играчи.
Най-често, с подмолни средства.
Защото такава беше директивата ( колко уместна дума ... ) ... Без оглед на средствата, да се налага волята и да се доказва превъзходството на социалистическият спорт, над "вашизоидните" елементи, "олицетворявани" според тогавашната ком. конюктура, от Левски. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 13 мар 2012 12:54

patron написа:Тая ваща песен съм я слушал бай хой, вие не сте никакви лефскари, а сте едни заблудени цскарчета и факта, че по цял ден сте под темите за ЦСКА и коментирате неуморно е най-голямото доказателство какви пишман фенове сте! И недей говори за това кой е АНТИ, защото не сме ние онези, които си пишат на тениските АЗ МРАЗЯ ЕДИ КОЙ СИ! А аватара на селяка над мен е чудесно доказателство за моите думи :!:

Може да не носиш такава фанелка,но съм сигурен,че викаш КЗЛ докато ти излезе пяна на устата,дори когато ЦСКА играе с друг отбор.
Eто едно мнение от друг сайт което изцяло подкрепям:

"Според мен феновете на Цска или по-голямата част от тях,подсъзнателно се идентифицират с Тройчо,който има интелекта на фатмак и затова го харесват.Спомням си когато смениха Пламен Марков как обясняваха,че той много си мълчал и не ги защитавал от “говедата”.Друго си е да се изтъпаниш като петел на бунище,за да те видят всички."

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 13 мар 2012 13:09

bai hoi написа:
patron написа:Тая ваща песен съм я слушал бай хой, вие не сте никакви лефскари, а сте едни заблудени цскарчета и факта, че по цял ден сте под темите за ЦСКА и коментирате неуморно е най-голямото доказателство какви пишман фенове сте! И недей говори за това кой е АНТИ, защото не сме ние онези, които си пишат на тениските АЗ МРАЗЯ ЕДИ КОЙ СИ! А аватара на селяка над мен е чудесно доказателство за моите думи :!:

Може да не носиш такава фанелка,но съм сигурен,че викаш КЗЛ докато ти излезе пяна на устата,дори когато ЦСКА играе с друг отбор.
Eто едно мнение от друг сайт което изцяло подкрепям:

"Според мен феновете на Цска или по-голямата част от тях,подсъзнателно се идентифицират с Тройчо,който има интелекта на фатмак и затова го харесват.Спомням си когато смениха Пламен Марков как обясняваха,че той много си мълчал и не ги защитавал от “говедата”.Друго си е да се изтъпаниш като петел на бунище,за да те видят всички."

Сигурен бил, ами значи си в голяма грешка, така както сте заблудени подуенци за всичко! Нас истинските ЦСКАри ни вълнува нашият отбор, вие сте тези, които се занимават постоянно с ЦСКА! Каквото повикало такова се обадило, от тук нататък може да си се въртим в омагьосаният кръг до безкрай, но ефакта е никакъв, няма как ти да съумееш да ми наложиш твоите виждания, както и обратното, всеки е прав за себе си, но в подуене явно друго мислите, явно сте център на вселената и каквото кажете вие, това трябва да е! Вашето е ЖИВОТ В ЕДНА СИНЯ ИЛЮЗИЯ :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 13 мар 2012 13:10

donDiego написа:Страха и злобата ви към Стойчо не са оправдание за нарушаване на правилата на форума..т.9 8-)

Ами с този иначе нелош призив можеш да се обърнеш и към "патрончето", "сталкерчето" (то май вече е на заслужена почивка) и други добре познати "форумни герои", които са много смели, чаткайки по клавиатурата и скрити зад своята анонимност. ;)
П.П. За Стойчо вече го казах, но ще повторя: Стойчо е прост човек, който отсега си слага тенекия на задника, застраховайки се от неуспех, не заслужаващ дори отговор на простотиите, които ръси. :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 13 мар 2012 13:40

а най-смешно ми е когато форумни герои, почнат да говорят за "форумни герои"! Няма оправия, ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 13 мар 2012 14:47

Едно не може да му се отрече на Отличника, обедини всички Левскари! Браво Стойчо, браво Тройчо! :)

ПС. Сега сериозно. Уважението първо трябва да е на основа фенове, след това на основа ръководства на клубове. Левски е Левски и заради ЦСКА, както и обратното!!!

Върни се в “Футбол - България”