ЦСКА продаде Платини за 10 000 Е., за да прецака Черноморец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: ЦСКА продаде Платини за 10 000 Е., за да прецака Черноморец

Мнениеот percival » 26 фев 2012 12:40

Hellkeeper написа:
Messinho написа:Ми много ясно, това е Титан. Но все пак тия от Черноморец си го заслужават. Да не говорим за договорите с играчите си, така че всичко се връща.

Молете се да не е така, защото ако на вас почне да ви се връща ... ще стане доста интересно :lol:

Само не ми стана ясно, как успяхте да намесите Левски и в този спор между двата отбора (ЦСКА и Черноморец).

Ако си прочел всички мнения много добре ще разбереш ,не че и без тях не го знаеш ама хайде .Ощипаната мома 2 -ра серия :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 12:43

percival написа:
Hellkeeper написа:
Messinho написа:Ми много ясно, това е Титан. Но все пак тия от Черноморец си го заслужават. Да не говорим за договорите с играчите си, така че всичко се връща.

Молете се да не е така, защото ако на вас почне да ви се връща ... ще стане доста интересно :lol:

Само не ми стана ясно, как успяхте да намесите Левски и в този спор между двата отбора (ЦСКА и Черноморец).

Ако си прочел всички мнения много добре ще разбереш ,не че и без тях не го знаеш ама хайде .Ощипаната мома 2 -ра серия :)

Прочел съм ги и за това не ми стана ясно, защо намесвате Левски и по-конкретно Сърмов (Левски и Нафтекс) в спор, който е между ЦСКА и Черноморец?

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 фев 2012 12:46

Прочел съм ги и за това не ми стана ясно, защо намесвате Левски и по-конкретно Сърмов (Левски и Нафтекс) в спор, който е между ЦСКА и Черноморец?[/quote]
Vailo написа:а когато Сърмов беше национал цесекари твърдяха че нищо не струва. Сега защо сме му взели малко пари :lol: ами ние и за повече бихме го продали ама толкова дават. Тук никой не споменава трансфера на Дембеле. Ако Левски искаше да играе по схемата на ЦСКА щяхме да обявим 400-500 хил евро максимум и да прецакаме Коко, нали? ;)

още ли се чудиш :?:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 фев 2012 12:49

Едни печени пържолки ще почерпя колегата с пържената цаца на 04.03 ;) Другото не желая да го коментирам, за да не ви падам на нивото. Лек ден 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 фев 2012 12:53

zavinagicska написа:
kubik написа:Комунистите и Цска ,трябва да ги забранят със закон,хем държавата ще тръгне на горе ,хем и футбола.

Айде стига писахте глупости ЦСКА не е титан това, че клуба ни се съсипва от тези престъпници не означава, че ще са вечно там скоро няма да ги има.

Пич, абсолютно прав си, обаче в момента тези пернишки боклуци са лицето на Вашият отбор ;)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 26 фев 2012 12:53

Т.Батков е "уважаван" адвокат,носител на орден "Стара планина".Не вярвам някой фен на Левски да се гордее с такъв собственик.Бизнесмените в България са на нивото на собствениците на водещите ни отбори така ,че такива сделки отдавна не правят впечатление.Вижте дали големите компании не правят гимнастики да не плащат данъци /плащане за консултантски услуги и тн./,не е честно но е законно.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 фев 2012 13:02

Alex написа:
donDiego написа:
Neron написа:Ако са го продали за 10 000 спокойно държавата може да ги съди до дупка за укриване на данъци.

Хаха, ти се шегуваш вероятно.Ако го дарят на Динамо,пак ли ще ги разследват за укриване :mrgreen:

Ти вероятно нямаш грам представа от темата, по която говориш...
Пробвай да ми продадеш твоята къща за 10 лева?

За къща не знам колко е, но за кола беше 400лв. преди няколко години. Търгаша, от който я купих отиде при някакъв нотариус и без дори да знам и да ме пита изкара договор за стойност на сделката от 400лв. а аз му бях наброил 5 хилядарки. После разбрах, че това бил някакъв законен минимум. За къща не знам колко е. Но за играч със сигурност няма. Ако искаш може да продадеш някоя юноша и 5 лв. сигурно.

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 26 фев 2012 13:04

kiko75 написа:
shotgun blues написа:Не стига че ЦСКА не плащат трансферната сума на Черноморец толкова време,ами сега и това.ПЪЛНА ЦИГАНИЯ :geek:
Най-мазния от ЦСКА е този Венци Живков,този като го видя да дава интервю и ми призлява,на едно ниво е с Величко Дихонов :geek:
Циганска история :geek:

аре ве нямали бан за тоя говори РАСИСКИ ОБИДИ

Да не се засегна нещо?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2012 13:10

Alex написа:
donDiego написа:
Neron написа:Ако са го продали за 10 000 спокойно държавата може да ги съди до дупка за укриване на данъци.

Хаха, ти се шегуваш вероятно.Ако го дарят на Динамо,пак ли ще ги разследват за укриване :mrgreen:

Ти вероятно нямаш грам представа от темата, по която говориш...
Пробвай да ми продадеш твоята къща за 10 лева?

А ти още по-малко и от мен,щом даваш толкова тъп пример...кажи ми данъчната оценка на Платини колко е..специалист :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 фев 2012 13:24

Закрийте мошениците от ЦСКА!Никакъв лиценз за тези :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Футбол - България”