Без английско и италианско първенство заради "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Без английско и италианско първенство заради "А" група
Предлагам да се преселиш в Англия.
Били се обосновал защо ? 

Alexx написа:Били се обосновал защо ?
Да си ги подкрепяш на живо и правиш там наколенки.
Защо вкарваш такава логика ? Ако я следваме аз трябва да се преместя в САЩ, защото обичам да гледам хокей,баскетбол и американски футбол от щатите,а не българските първенства на тези спортове.
Но понеже харесвам футбол и снукър трябва постоянно да се местя от САЩ в Англия.
Иначе просто се чудя, защо така не ми отговаряте на простия въпрос ! Като любител на хокея прави ли ме по-малко патриот ,че гледам НХЛ,а не нашето първенство ?

Иначе просто се чудя, защо така не ми отговаряте на простия въпрос ! Като любител на хокея прави ли ме по-малко патриот ,че гледам НХЛ,а не нашето първенство ?
Предлагам да спрат точно сега да дават английското,че нашите футболисти и фенове да си останат в заблуда,че не може да се играе футбол през два дни. 

Нали знаеш приказката за баницата ? Ако от БФС имат топки и не се съобразяват с настроенията на всеки втори и тук ще могат да се провеждат мачове през 2-3 дена..Обаче,веднага на хоризонта се появява я Бате Венци я Тодор Батков или някой др. и веднага пищи до небесата,как е било немислимо футболистите да се натоварват толкова много и Боби и компания веднага одобрително свалят главичка...Нарича се популизъм !
Върни се в “Футбол - България”