Мхммм.... Тъпичък си си, няма две мнения  

Нито клипове "режа", нито регистрирам нови никове. Това, че тук имам повече от една регистрация, е единствено благодарение на две комплексирани човечета, които са им дали повече права във вашия форум и това ги е накарало да се почустват значими в иначе незначимия си животец 

За едната от "опорните точки", можеш да питаш "staria", който от около 3 години ми казва "ей ся се връщам и ще се видим", но още го няма никакъв 

А за другата "опорна точка" - най-големият форумен терорист, който след уговорката каза, че се бил объркал и разбрал за 12, ама вечерта 

, щото видиш ли неделя, почивен ден, 12 на обед, не било време за такива неща 

[offtopic]:arrow: 
http://s10.postimg.org/po9milc2h/image003_copy.jpgПловдив1926 написа:кажи кога ще излезнеш от анонимност да ти уредя с приключения, за каквито явно четеш и мастурбираш ...Пак те питам, кога ще излезеш от анонимнот Интернет хулиганино 
Пловдив1926 написа:кажи кога да ти отворя главата нещастник ...Кой знае ква 40 кила мърша си ама някой ден ще те разберем кой си и ще ти се сбъднат всички фантазии 
Пловдив1926 написа: разбера ли те кой си, живота ти става интересен 
Пловдив1926 написа:Кажи къде и кога заешко сърчице да ти поскачам на главичката 
След като много време се чудихме "Кой е Къртицата" и "Кой назначи Пеевски", сега е крайно време да си зададем и въпроса: "КЪДЕ Е НЕВЕСТУЛКАТА"???
...защото знаем нашите мили фермери какви лъжци са, специално си взех и апарат с 
включени дата и час, с който като гламав обикалях половин час от всички страни и снимах ли снимах, търсих ли търсих, но уви... форумният хулиган и терорист така и не се появи. Ако някой случайно го види на снимките, него самия или поне каскета му, моля да ми го посочи.
[offtopic]

[/offtopic]
Дай ся пак някое заучено лафче, с което да ме "затапиш". Примерно, че всичко това е измислица 

Или, че понеже е от миналата година и не важи