Акция срещу черното тото, разпитват футболисти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Акция срещу черното тото, разпитват футболисти

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 дек 2014 14:00

Колегите в "черно-бяло" тук са изключително... интересни. От една страна признават, че отборът им е участал в уговорени мачове, обобщавани по медиите с термина "черно тото", и хвърлят вината за това върху Коко Динев, но от друга бранят яростно бившите си и настоящи футболисти, участвали в това... "футболно п.*.р.н.*". Те не били участвали в схемата, те били жертва, казват те. Какъв е прекият изпълнител на една схема, ако не участник в нея :?: Как се нарича човек, който има сведения за уговорени и манипулирани мачове, но си мълчи и не съобщава това, което знае на органите на реда :?: Как можеш да твърдиш, че си изградил отбор, чист от манипулативна/симулативна игра, при положение, че в него се виждат същите стари лица, участвали в уговорени мачове :?: Има една образна поговорка, също много популярна тук: "Със стари к.*р.в.* нов б.*р.д.*к. не се прави".

Като ще се "чистите" от имиджа си, вземете да се изчистите наистина. Без Мартин Камбуров, Данчо Господинов и останалите стари "герои". Това, че триете във форума си съобщенията, че Камбуров, Тунчев и Котев са били арестувани във връзка с разследване за "черно тото", няма да изтрие факта, че те бяха арестувани в тази връзка. Любовта може да не е "черно-бяла", защото няма цвят, но в момента всички в България (без вас) мислят, че "Тотото е черно-бяло".
Изображение Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 дек 2014 14:39

:lol: Той и без тва си носеше раирано екипче!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 дек 2014 14:47

Абе пернати коври,вашият отбор отбор играе с логото на най-големият мошеник във България вие за черното тото сте се притеснили.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Yellowfan

Мнениеот Yellowfan » 11 дек 2014 15:13

ivan56 написа:Абе пернати коври,вашият отбор отбор играе с логото на най-големият мошеник във България вие за черното тото сте се притеснили.

Напротив, ние не сме се притеснили, ние,както и колегите от Локо ПД, искаме виновните да отидат в затвора, и да бъдат изхвърлени от професионалния футбол.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 дек 2014 15:30

Мартин Камбуров даде кратко интервю пред медиите, след като се прибра в Пловдив и се подготвяше за тренировка с Локомотив. Както е известно, по-рано той бе задържан в полицията и даде показания, свързани с подозрения за черно тото.

Футболистът се появи на заниманието на „черно-белите“ и говори пред журналистите:

„Момчетата са се готвили нормално, не мисля, че ще им окаже влияние. Със сигурност не е приятно да стоиш в ареста. Имало да се случва, трябваше да се отзовем. Каквото можахме - помогнахме. Говорил съм с адвокатите си, не искам повече интервюта да давам.“

„Не са ме били. Брат ми също беше задържан. Снощи заедно се прибрахме. Явно ние сме най-големите мафиоти в България. Брат ми е безработен, аз му помагам с каквото мога. Не мисля, че ние сме най-големите измамници и организатори на черно тото. Имаше и доста други колеги в полицията. Бяха Тунчев, Котев, Данчо Тодоров – само тях видях. Всичко беше в рамките нормалното. Имаше и по-висок тон, но хората се опитват да си вършат работата“, заяви Камбуров.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... oti-308626

Хубаво са те посъветвали адвокатите ти да не говориш, да беше ги послушал...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Yellowfan

Мнениеот Yellowfan » 11 дек 2014 15:39

Ботевъ Пловдивски написа:
„Не са ме били. Брат ми също беше задържан. Снощи заедно се прибрахме. Явно ние сме най-големите мафиоти в България. Брат ми е безработен, аз му помагам с каквото мога.

Kaзвам му например как ще завърши мача и той ходи да си взима социалните помощи от Еврофутбол,че е по-близо отколкото Бюрото по труда... :) :) :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 дек 2014 15:55

Спокойно може да затваряте темата, отново много шум за нищо.
Смеха е още по-голям, тъй като самият мач е контрола и се урежда между клубовете, не е някакъв официален и отборите може да си направят какъвто искат резултат, а букитата да го духат, никой не ги кара да пускат контроли в тиражите си.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 11 дек 2014 16:11

И Камбуров младши в ареста за "черно тото"!

Братът на голмайсторът Мартин Камбуров -Антон е с обвинение за участие в организирана престъпна група

Братът на Мартин Камбуров – Антон Камбуров /32/ е бил арестуван заради аферата „черно тото” научи ексклузивно TrafficNews.bg. Камбуров младши, който имал връзка с букмейкърски пункт, е задържан в сряда от Икономическа полиция за 24 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група и даване на подкупи. Специализираната полицейска операция във връзка с получени сигнали за "черно тото" се проведе вчера в София, Пловдив и още няколко града в страната. Акция на служители на ГД "Криминална полиция", съвместно с международни партньорски служби, се осъществява под наблюдението на Специализираната прокуратура.

В ареста за 24 часа бяха оставени голмайсторът на "А" група Мартин Камбуров, капитанът на и ЦСКА Александър Тунчев . Общият брой на задържаните е 9 , според информация от пресцентъра на МВР. Те са заподозрени в манипулиране на резултатите от спортни събития. Преди минути Мартин Камбуров се появи на "Лаута" , предаде репортер на TrafficNews.bg.

"Намерени и иззети са вещи и документи, съотносими към предмета на доказване на престъпната дейност на група, занимавала се с манипулиране на спортни събития. Досъдебно производство за престъпление по чл. 321, вр. 307 б от НК е образувано в ГД „Криминална полиция“ във връзка с информация за дейността на група лица, занимаващи се манипулиране на спортни събития. Разследването се води под ръководството и контрола на Специализираната прокуратура", съобщиха вчера от министерството на вътрешните работи.

Специализираната полицейска операция за събиране и запазване на доказателства на територията на цялата страна е започнала на 9 декември. Разпитани са множество свидетели.

http://trafficnews.bg/news.php?id=6024

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 дек 2014 16:34

Thurman Murman написа:
Според информация на Нова телевизия мачовете, които се разследват са от началото на 2014 година в курорта Марбея, където на турне бяха тимовете на Локомотив Пловдив и Любимец. Според медията капитаните на Локо Пд, ЦСКА и Черно море все още са в ареста, което противоречи на публикуваната вчера в БЛИЦ информация, че те са освободени. Репортер на Нова заяви в сутрешния блок, че е на мястото на събитието от рано сутринта и никой измежду Камбуров, Котев и Тунчев не е напускал сградата на Главна дирекция. Според това какво ще се случи днес футболистите или трябва да бъдат освободени или да им бъдат гледани мерки за неотклонение за още 72 часа.

Телефонът на Мартин Камбуров продължава да бъде изключен.

Изображение

Тези подигравки са прекалени и ще дойде време ще се стоварят на твоята глава,почти на всеки от нас му се е налагало да ходи до полицията и да дава някакви обяснения,никой не е престъпник преди да се произнесе съда.А от писанията на няколкото фена на Ботев явно личи омразата Ви към другия пловдивски отбор,мача преди дни за купата черно тото ли беше.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Футбол - България”