Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Има ли смисъл да се строят стадиони в България?

Мнениеот vaskonti » 27 фев 2011 20:07

Има смисъл, но в комплект със стадиона задължително трябва да върви и консултант от Англия, който да дава акъл как и с каква организация олигофрените да бъдат отсявани и да не бъдат допускани на стадиона. Успоредно с това трябва да се прокара и работещ закон за хулиганството, като за целта отново се взаимства от английския опит.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 27 фев 2011 20:08

smuk написа:Всички говорят да се подобри базата и да имаме хубави стадиони, но след всяка среща с участието на фенове на Левски и ЦСКА (и още няколко отбора) се вижда, че няма голям смисъл. Защо част от феновете продължават да ходят на мач с една единствена цел да създават погроми, даже имам чувството, че те не обичат футбола. Според мен агитките сами трябва да се справят с този проблем. Изгонете провокаторите и гледайте мачовете.

А има ли смисъл от тъпите ти теми ?
NON MOLLARE MAI !

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2011 20:12

Абсолютно има нужда . Има нужда и от това полиция и прокуратура да започнат да си заработват заплатие които им плащаме . В София може да има тамън 3 нови стадиона , намястото на Герена , на мястото на Локомотив и новия национален стадион. И да не ми излизат с цени от над 1000 Е на място защото това е България и един нормален стадион за 20 000 човека ще е не повече от 12/13 млн. Е . Левски вместо да ремонтира Герна ако беше вложил парите в изцяло нови сектори сега щеше да има половин готов нов стадион .

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 27 фев 2011 20:18

Разбира се ,че ни трябва нов стадион,но не да се троши. :mrgreen:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 фев 2011 20:24

България има нужда от РЕВОЛЮЦИЯ.Стадионите нищо няма да променят все пак нови има-Бургас,Благоевград,Каварна,Овча купел не е нов но е добър,проекта Домусчиев,Ловеч,Герена и какво се променя с това да не би футбола да ни процъфтява.
Футболната мафия е жестока и погубва клубовете ни,Как да звучи следното че видиш ли ЦСКА не ни е платил и клуба ни ще загине или ТВ не ни е платила ние сме погубени.Обичам футбола обичам БГ-футбола,но той вече не бавно той зверски бързо загива.Виновни за това са много хора,но жертвите сме ние-защото снощи когато загубихме и седнахме с баща ми човек на 60год.на ракийка той ми каза сине не страшно че загубихме от ЦСКА,а по начина по който го направихме.Само да допълня нещо за баща ми ,когато е бил в казармата в Плевен бяга от там и отива на стадиона за да гледа Гунди със местния Спартак.
Та новите стадиони е хубаво да ги има,но за какво са ни.
Дано да греша и да съм се заблудил нещо,но времето все пак ще покаже.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 27 фев 2011 20:30

В Англия вече "изкарват" от стадиона за псувня или невъзпитано поведение... :!:
и затова на стадионите вече ходят цели фамилии като се почне от 2-3 годишни деца до 72-73 годишни пенсии! Обаче празника е пълен и всчики се наслаждават на футбола... Така че нещата могат да се случат, англичаните са пример за това.
Трябва само сериозна държавна подкрепа..., каквато навремето англичаните получиха от Желязната лейди!
Да видим...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 27 фев 2011 20:53

8-)

Няма ! След още някоя година на тези стадиони ще ходят само футболистите, техните приятелки - фолкаджийки и манекенки и разбира се, нашата полиция, която ще ги пази ... :lol:
Нормалните хора като мен, повече няма да стъпят на български стадион ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 фев 2011 20:59

Питането трябва да е, защо се лицензират стадиони, които са потенциално опасни, не отговарят на условията за безопасност.
Изображение

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 27 фев 2011 21:02

Няма ! Нацията ни деградира със страшна сила във всяко отношение. Като гледам какви отрепки и получовеци са голяма част от агитките ми става лошо. Представете си какви деца ще имат тези хора и на какво ще ги възпитат след време...

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 27 фев 2011 21:03

Да трябва да има хубави стадиони, но преди това трябва да се изринат всички идиоти и хулигани от спортни събития до животно за да се вземи страха на останалите.

Върни се в “Футбол - България”