Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Без английско и италианско първенство заради "А" група

Мнениеот acmilan » 21 юни 2011 16:34

Подобна стъпка в 21 век,2011 г. е проява на слабост.Не виждам как ще се вдигне посещаемостта по стадионите,когато е блокиран изцяло футболът или пък приходите за телевизиите по времето когато е блокирана само Европа.Аз ходя на мачове на Берое,така или иначе,и гледам българското първенство,мачовете на Милан и мачове,които са ми интересни от останалите.Т.е.,по този начин,ме ограничават в интересите ми,ограничават и операторът,който ползвам и който печели от мен.Абе важното е Вальо Михов пак да е в схемата...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

MiG31
Контакти:

Мнениеот MiG31 » 21 юни 2011 16:46

Явно БФС-то на културата ( и бахура) пак не са разбрали . БЛОКИРАНИ часове означава НИКАКВИ мачове по ТВ . Нито български , нито чужди . Когато има излъчване на БГ мач , никой не може да спре излъчването и на мачове от Европа. Идеята на УЕФА е да се гледат мачовете на живо , а не по ТВ -ията . Много ми е трудно да се сетя как ще направят така
програмата , че в най - гледаното ( рекламното) време да няма мач от А група ?!

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 21 юни 2011 16:48

И по какъв начин ще спрат предаванията на DIEMA. Нещасници. Вземете обучавайте треньорите в школите. Ако нищо не се прави скоро ще треперим и от Сан Марино.
ВДинев

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Решено: Въвеждат блокираните часове

Мнениеот Eminem » 21 юни 2011 16:49

joring написа:
ehh написа:От двете подчертани неща, аз разбирам следното:
1) Ще има 4 блокирани мача, по времето на които, ще има пълно тв затъмнение - нито А група, нито Европа (т.е. без мачове от Европа);
2) Ще има 4 отворени мача, които ще се излъчват по тв, но отново няма да има мачове от Европа;

Точно така, но мачовете трябва да се излъчват по някоя от националните телевизии, които пък от своя страна за сега не проявяват интерес към БГ първенството, а и изобщо към излъчването на спортни събития с малки изключения.

Напротив. Когато не се излъчват български мачове в ефир, няма да се излъчват и мачове от чужбина. Когато се излъчват български мачове в ефир, ще се излъчват и мачове от чужбина.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 21 юни 2011 16:51

100% съм убеден че има не вратичка а цял портал от който ще се възползват ДИЕМА,Евроспорт,ТВ+ и Филм+ и мачове ще има а перуките и загубеняците от БФС да си налагат блокирани часове.Много ми е интересно как ще блокират мачове ако никоя телевизия не закупи правата? Как ще блокират мачове като това никъде не го пише,в българското законодателство а БФС и УЕФА са обществени организации,и тук основна роля ще играе СЕМ и лобито на телевизиите,и ако правата за първенството не се вземат от Би ТИ Ви или от БНТ,Михов,Боби и компания ще видят блокирани часове през крив макарон :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2011 16:58

joring написа:
Tommi написа:В грешка си. ;) В Англия, Шотландия и Северна Ирландия има "блокирани часове" в събота от 14:45 до 17:15 часа. ;)

Е как да съм в грешка като по това време се предават мачове по скай спортс?

Най-вероятно члез сателит.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 21 юни 2011 16:59

Eminem написа:Напротив. Когато не се излъчват български мачове в ефир, няма да се излъчват и мачове от чужбина. Когато се излъчват български мачове в ефир, ще се излъчват и мачове от чужбина.

Както писах по напред в темата, ще се опитат да използват тази вратичка:
b. Other matches, which, according to national government regulation, are considered to be of a kind which requires transmission live on free TV.

Tommi написа:Най-вероятно члез сателит.

Тука няма значение дали е сателитна или кабелна телевизията, а още повече много хора които са на кабелна телевизия си плащат по 30 паунда на месец само за да могат да гледат 4-те скай спорта.
Последна промяна от joring на 21 юни 2011 17:02, променено общо 1 път.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 21 юни 2011 17:02

И така ли мислят ,че като спрат Висшата Лига и Калчото интереса изведнъж ще скочи и всички ще гледат А ГРУПА ?

Българина не е тъп , знае какво да гледа еее Михов боклук !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 юни 2011 17:02

Мачовете от Англия пряко по Диема до 2013 година :lol: има си договори,ексклузивни права и т.н....БФС-то първо да си оправят кашите които набъркаха пък след това да казват какво може и какво не! Най-важното е, че тази забрана може да се наложи събота или неделя, при това за срок от 2,5 часа, когато е най-наситеният часови пояс с двубои в местния шампионат. Графикът трябва да бъде изготвен 14 дни преди старта на шампионата и да бъде утвърден от УЕФА, като датите са твърди за целия сезон и не могат да се променят в неговото течение.

Трябва да се дадат точните часове, както и пълният календар на провеждане на местния шампионат и вътрешните купи. Ако искането не бъде аргументирано или не бъде внесено в срок, УЕФА не може да наложи "блокирането на срещи".

Вследствие на внесените искания, от УЕФА ще проверят дали дадените часове за блокиране действително отговарят на основния пакет от двубои в съответната държава, а не се прави само с цел да бъде "затъмнено" предаването на друг водещ шампионат.

Не се забранява обаче ако по времето на мачовете в България текат други предавания, в техните рамки да бъдат давани кратки репортажи и записи от моментите в дадени двубои.

Това са част от правилата, по които може да бъде блокирано излъчването на чужди срещи в родния ефир. Остава да се даде отговор на въпроса това за всякакъв тип телевизии ли важи или само за ефирни национално представени.
Има доста вратички в този правилник,така че не виждам как БФС ще спре мачовете

Върни се в “Футбол - България”