Форум Гонг и България е с теб, Стенли!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Форум Гонг и България е с тебе, Стенли!

Мнениеот stenly » 31 мар 2012 18:14

Ето я поредната инициатива за Стилиян! Нека всички български фенове, по време на мачовете в А група, станат в 19-та минута и да подкрепят българския капитан!!!!!

Ето мнението, което се разпространява в социалните мрежи:

Призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 31 мар 2012 18:23

stenly написа:Ето я поредната инициатива за Стилиян! Нека всички български фенове, по време на мачовете в А група, станат в 19-та минута и да подкрепят българския капитан!!!!!

Призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.
Последна промяна от svence на 31 мар 2012 18:24, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 мар 2012 18:23

Марто Петров е вкарал гол от дузпа и съм 100% сигурен, че го е посветил на Стенли
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 мар 2012 18:23

Мартин Петров вкара гол в чест на Стенли :!:

galio1
Контакти:

Мнениеот galio1 » 31 мар 2012 18:24

Бързо оздравяване, КАПИТАНЕ! Всички фенове са с теб!

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 31 мар 2012 18:30

Стискам палци, с теб сме
:!:
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2012 18:31

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 31 мар 2012 18:33

[quote="stenly"]Ето я поредната инициатива за Стилиян! Нека всички български фенове, по време на мачовете в А група, станат в 19-та минута и да подкрепят българския капитан!!!!!

Призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.[/q Напълно съгласен
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 31 мар 2012 18:33

Изображение

Чакаме те на терена, капитане!

Ръководството, футболистите, служителите и привържениците на „Ботев” Пловдив се присъединяват към милионите пожелания от цял свят за успешно лечение на големия български мъж и футболист Стилиян Петров.

В момент като този е нужен изключителен дух, а капитанът на българския национален отбор и Астън Вила е доказал, че го притежава. Мислите, духът и енергията на всички в нашия клуб са насочени в подкрепа на Стилиян и неговото семейство.

Чакаме те отново на терена, капитане!

С непоклатима вяра в сърцата – от всички ботевисти!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 31 мар 2012 18:53

Стeнли е един от малкото футболисти ,които цяла България обича, капитан на нац.отбор ,бил е фен на Левски,таланта му изгря в ЦСКА . Цяла България е с теб ,сигурен съм ,че болестта е в ранен стадий, и му пожелавам един ден да види внуците си !!! :idea: :idea: :idea: 8-)
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Футбол - България”