Ето я поредната инициатива за Стилиян! Нека всички български фенове, по време на мачовете в А група, станат в 19-та минута и да подкрепят българския капитан!!!!!
Ето мнението, което се разпространява в социалните мрежи:
Призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.
Форум Гонг и България е с теб, Стенли!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Форум Гонг и България е с тебе, Стенли!
Модераторите не са ви враг!
stenly написа:Ето я поредната инициатива за Стилиян! Нека всички български фенове, по време на мачовете в А група, станат в 19-та минута и да подкрепят българския капитан!!!!!
Призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.
Последна промяна от svence на 31 мар 2012 18:24, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Марто Петров е вкарал гол от дузпа и съм 100% сигурен, че го е посветил на Стенли
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Мартин Петров вкара гол в чест на Стенли 

Бързо оздравяване, КАПИТАНЕ! Всички фенове са с теб!
Стискам палци, с теб сме

Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"
- ralka_levskarka
- Контакти:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
[quote="stenly"]Ето я поредната инициатива за Стилиян! Нека всички български фенове, по време на мачовете в А група, станат в 19-та минута и да подкрепят българския капитан!!!!!
Призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.[/q Напълно съгласен
Призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.[/q Напълно съгласен
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Чакаме те на терена, капитане!
Ръководството, футболистите, служителите и привържениците на „Ботев” Пловдив се присъединяват към милионите пожелания от цял свят за успешно лечение на големия български мъж и футболист Стилиян Петров.
В момент като този е нужен изключителен дух, а капитанът на българския национален отбор и Астън Вила е доказал, че го притежава. Мислите, духът и енергията на всички в нашия клуб са насочени в подкрепа на Стилиян и неговото семейство.
Чакаме те отново на терена, капитане!
С непоклатима вяра в сърцата – от всички ботевисти!
Стeнли е един от малкото футболисти ,които цяла България обича, капитан на нац.отбор ,бил е фен на Левски,таланта му изгря в ЦСКА . Цяла България е с теб ,сигурен съм ,че болестта е в ранен стадий, и му пожелавам един ден да види внуците си !!!

Върни се в “Футбол - България”