Относно мача на Отбора на народа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Re: Относно мача на Отбора на народа

Мнениеот pechelish » 29 яну 2012 15:17

Red_Girl написа:
turbogena написа:
Red_Girl написа:Той и на Буда ше се моли за какво ли не.. И все пак си е друго да гледаш турчоля със шалчета на левски. :) Кой ли им ги е дал? :lol:

Как кой - дефанзива. Нали много гърбят :lol:

Така е и много бият. :)

Кой бие много ? 60 килограмовите от дефанзива ли ? Бият хора които нямат нищо общо с хуулс движението ,но като попаднат на "хората" и палат подметките. ;)
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2012 15:18

BLUE CHAMPIONS написа:Червено момиче ,знам ,че висиш тук само и само да се докопаш до ценния линк за мача. Ето, заповядай :arrow: http://www.sportlemon.tv/c-1.html
и приятно гледане ти пожелавам :) да видиш поне как се мачкат румънски "армейци" ;)

''Мачкайте'' ги в официални мачове!Контролите са нищо ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 15:18

pechelish написа:
Red_Girl написа:
turbogena написа:[
Как кой - дефанзива. Нали много гърбят :lol:

Така е и много бият. :)

Кой бие много ? 60 килограмовите от дефанзива ли ? Бият хора които нямат нищо общо с хуулс движение ,но като попаднат на "хората" и палат подметките. ;)

Тоз сезон попаднахме на точните хора и други показваха спринтьорските си умения. Наскоро пак имаше интересни засечки. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 яну 2012 15:22

delqnski47 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Червено момиче ,знам ,че висиш тук само и само да се докопаш до ценния линк за мача. Ето, заповядай :arrow: http://www.sportlemon.tv/c-1.html
и приятно гледане ти пожелавам :) да видиш поне как се мачкат румънски "армейци" ;)

Ми колко пъти да ви показваме как се отстраняват румънски отбори?! Вие какво ни показахте...дойдоха си тук да се разходят и В.Илиев след отпадането да ви "зарадва" с химна ви "к*р за Левски" :shock: :o :o излагация сте пълна, бате!
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 15:24

BLUE CHAMPIONS написа:
delqnski47 написа:

Ми колко пъти да ви показваме как се отстраняват румънски отбори?! Вие какво ни показахте...дойдоха си тук да се разходят и В.Илиев след отпадането да ви "зарадва" с химна ви "к*р за Левски" :shock: :o :o излагация сте пълна, бате!

А вие какво показахте срещу трактористи и кънкьори? И те май разходка си направиха. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2012 15:25

Red_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
delqnski47 написа:''Мачкайте'' ги в официални мачове!Контролите са нищо ;)

А вие какво показахте срещу трактористи и кънкьори? И те май разходка си направиха. ;)

И ти къде виждаш трактористи, кърмъзъ къзъм?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 яну 2012 15:27

Red_Girl написа:Тоз сезон попаднахме на точните хора и други показваха спринтьорските си умения. Наскоро пак имаше интересни засечки. :)

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 15:29

Кашчей написа:
Red_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ми колко пъти да ви показваме как се отстраняват румънски отбори?! Вие какво ни показахте...дойдоха си тук да се разходят и В.Илиев след отпадането да ви "зарадва" с химна ви "к*р за Левски" :shock: :o :o излагация сте пълна, бате!

Видяха се и трактористи и кънкьори и некви 3-то дивизионни и какви ли още не.. :) Секви националности. :)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 яну 2012 15:29

turbogena написа:
Red_Girl написа:Тоз сезон попаднахме на точните хора и други показваха спринтьорските си умения. Наскоро пак имаше интересни засечки. :)

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Смей се, ама некои спреха с мачовете. ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2012 15:31

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
Red_Girl написа:А вие какво показахте срещу трактористи и кънкьори? И те май разходка си направиха. ;)

Видяха се и трактористи и кънкьори и некви 3-то дивизионни и какви ли още не.. :) Секви националности. :)

Питах кой отбор е от трактористи?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”