Мале Мале мамата си еб*ло зимата с едно одяло..
Инак гледам отново Васьо е най активен тука...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Levski 1914 написа:Gonzi_407 написа:Мен друго ме интересува, Ники Александров каза, че условието да се присъдят служебни загуби е да има поне 3-ма хванати с допинг![]()
Ко прайм ся?
Еми смятай...мачът им с нас, Литекс и Лудогорец!
Angoff написа:Въпроси с повишена трудност :
Кое е по-лошо да те хванат с допинг или да те хванат с наркотици ?
Кое е по-лошо да те хванат с допинг или да се пребиеш пиян с колата застрашавайки живота на невини хора ?
Angoff написа:За какви Левскарси писъци ми говориш бе? Не знам дали осъзнаваш, че ако още четирима ваши футболисти дадат положителна допинг проба сумарно прави половината ви отбор!Мен друго ме интересува, Ники Александров каза, че условието да се присъдят служебни загуби е да има поне 3-ма хванати с допинг![]()
Ко прайм ся?Еми смятай...мачът им с нас, Литекс и Лудогорец!
Я да внеса малко яснота и да ви прекъсна мокрия сън в зародиш ... 3-ма играчи ама в един мач !
Бекъма написа:Angoff написа:Въпроси с повишена трудност :
Кое е по-лошо да те хванат с допинг или да се пребиеш пиян с колата застрашавайки живота на невини хора ?
Ами според мен да си с кървясали като на бик очи от добавки също застрашаваш живота на противника.
Gonzi_407 написа:Angoff написа:Въпроси с повишена трудност :
Май и ти бързо забрави как се разби караджата и дали беше пил?
Ако не ти е ясно да ти кажа - проби за допинг дават 2 (ДВАМА) така че няма как да хванат 3-ма в един мач!
bakalina написа:Gonzi_407 написа:Angoff написа:Въпроси с повишена трудност :
Май и ти бързо забрави как се разби караджата и дали беше пил?
Ако не ти е ясно да ти кажа - проби за допинг дават 2 (ДВАМА) така че няма как да хванат 3-ма в един мач!
ако и двамата имат положителна тогава се иследва целия отбор
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта