Най-голяма омраза между агитки без градските съперничества

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Най-голяма омраза между агитки без градските съперничества

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2009 13:21

Rodn1 написа:По първата тема мога да кажа че най голямата омраза е между миньор и левски ...Никъде другаде в БГ не се игра толкова люто дерби колкото това тази година..

А по втората тема за варненците мога да кажа че те имат доста хляб да изядат за да стигната Пловдив а пък от София са на светлинни години разстояние.Богами на финала за купата тази година имаше сигурнно 500 варненци.След като Литекс бяха повече от вас трябва да се засрамите....

АЙДЕ ДА ТЕ ПИТАМ СОТЛИЧАНЧЕ,АКО НЕ БЯХА СЕЛЯНИТЕ ОТ СЕЛАТА КРАЙ ВАРНА ВИЕ КОЛКО ИДВАТЕ НА МАЧОВЕ ВЪВ ВАРНА ,ОТВОРКОВЦИ.Е ЩЕ ТИ КАЖА- НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 200,300,КОЖАТА ВИ СПАСЯВАТ РАЗГРАД,ШУМЕН(ДЕТО МРАЗЕЛ ЦСКА :D И ИМА ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМ ФЕНКЛУБОВЕ В СТРАНАТА),ДОБРИЧ,ЧЕ ДОРИ И РУСЕ,ОТКЪДЕ ЛИ НЕ :P
Айде за тези 500 човека да не говориш,че когато вие през седмица почнете от София на 500 километра да идвате повече от 500 човека,тогава се обади,че те Цска имат по 2000 на собствения си стадион,Лецки и те не са по-добре.
Така,че стига сте дрънкали глупости,ами се замсилете,ние София няма какво да я стигаме,вие отдавана сте зад нас,вие сте един мит,пак ви казвам добре,че са фенклубовете ви от"провинцията",че да ви спасяват кожата :!: :!: :!:
Иначе,че Пловдив е най-напред от всички е вдино,но скоро се надявам да се съревноваваме с тях ;)
А И ОЩЕ НЕЩО ЛИТЕКС НЯМАХА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ,НЕ ГОВОРИ ГЛУПСИ,НО КАКОТ И ДА Е Е
ЛОВЕЧ НА КОЛКО КИЛОМЕТРА ОТ СОФИЯ Е БЕ???А ВАРНА НА КОЛКО Е Я НАПРАВИ ПРОСТА СМЕТКА :!:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 24 яну 2009 17:54

MORSKI написа:
Rodn1 написа:По първата тема мога да кажа че най голямата омраза е между миньор и левски ...Никъде другаде в БГ не се игра толкова люто дерби колкото това тази година..

А по втората тема за варненците мога да кажа че те имат доста хляб да изядат за да стигната Пловдив а пък от София са на светлинни години разстояние.Богами на финала за купата тази година имаше сигурнно 500 варненци.След като Литекс бяха повече от вас трябва да се засрамите....

АЙДЕ ДА ТЕ ПИТАМ СОТЛИЧАНЧЕ,АКО НЕ БЯХА СЕЛЯНИТЕ ОТ СЕЛАТА КРАЙ ВАРНА ВИЕ КОЛКО ИДВАТЕ НА МАЧОВЕ ВЪВ ВАРНА ,ОТВОРКОВЦИ.Е ЩЕ ТИ КАЖА- НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 200,300,КОЖАТА ВИ СПАСЯВАТ РАЗГРАД,ШУМЕН(ДЕТО МРАЗЕЛ ЦСКА :D И ИМА ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМ ФЕНКЛУБОВЕ В СТРАНАТА),ДОБРИЧ,ЧЕ ДОРИ И РУСЕ,ОТКЪДЕ ЛИ НЕ :P
Айде за тези 500 човека да не говориш,че когато вие през седмица почнете от София на 500 километра да идвате повече от 500 човека,тогава се обади,че те Цска имат по 2000 на собствения си стадион,Лецки и те не са по-добре.
Така,че стига сте дрънкали глупости,ами се замсилете,ние София няма какво да я стигаме,вие отдавана сте зад нас,вие сте един мит,пак ви казвам добре,че са фенклубовете ви от"провинцията",че да ви спасяват кожата :!: :!: :!:
Иначе,че Пловдив е най-напред от всички е вдино,но скоро се надявам да се съревноваваме с тях ;)
А И ОЩЕ НЕЩО ЛИТЕКС НЯМАХА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ,НЕ ГОВОРИ ГЛУПСИ,НО КАКОТ И ДА Е Е
ЛОВЕЧ НА КОЛКО КИЛОМЕТРА ОТ СОФИЯ Е БЕ???А ВАРНА НА КОЛКО Е Я НАПРАВИ ПРОСТА СМЕТКА :!:[/

Такааа варна е на 445.396 км от софия а ловеч е на 158.051 от СФ но мисълта ми е друга....Няма ли фенове измежду онези мой любими типове които са дошли в Сф (студенти,работници и т.н) щото тия от ловеч ги има много и те дойдоха като напълниха цялата клетка а тези от черно море не.Бях на мача и си го спомням много добре.Колкото до това че варна ни е задминала футболно-Я ми кажи колко отбора от София имаше в евротурнирите от софия и колко от варна.А за фенклубовете от провинцията говориш пълни глупости...ама наистина пълни явно много не си в час .Още малко ще кажеш че варна е центъра на вселената.... :D

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2009 22:15

Такааа варна е на 445.396 км от софия а ловеч е на 158.051 от СФ но мисълта ми е друга....Няма ли фенове измежду онези мой любими типове които са дошли в Сф (студенти,работници и т.н) щото тия от ловеч ги има много и те дойдоха като напълниха цялата клетка а тези от черно море не.Бях на мача и си го спомням много добре.Колкото до това че варна ни е задминала футболно-Я ми кажи колко отбора от София имаше в евротурнирите от софия и колко от варна.А за фенклубовете от провинцията говориш пълни глупости...ама наистина пълни явно много не си в час .Още малко ще кажеш че варна е центъра на вселената.... :D[/quote]

Глупости ли говоря,ти явно не живееш в тази държава, или нещо не си в ред,или не си идвал никога на Тича :!: :!: :!: Пълните си клетката именно благодарение на тези ви фенове мой,колкото и да не искаш,ама е така.
Студенти имаше,и то доста,кое те кара да си мислиш,че е нямало,но не висчки студенти са фенове на Черно Море,не си ли се замислял :?: :?: :?: Еми ще има 2 отбора в евротурнирите от София ,как няма да има,като сте узорпирали титлите и челната 3 ка,или и това ще отречеш,при положение,че цяла България извън шопландия(извинявай,ако ти разбивам представите,ама шопия не е цяла България)го вижда това и негодува :!:
Та изключително нелеп и смешен пример даде,плюс това вие имахте 2 представителя,ама какъв срам брахте да ви напомням ли,или и сам ще се сетиш,мерси по-добре 1 представител от Варна,било то Сапртак или Черно Море,ама да е качествен :!:
Аз не смятам,че Варна е център на вселената,това е запзазена марка за вас шопи :lol: Наслаждавайте и се :lol: Това ни различава нас нормалните трезвомислещи хора,от избивщаите комплекси шопи ;)

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 25 яну 2009 00:10

Аз казвам друго!София била 2 милиона.ОК,приемам.Лефски имал 4 млн. фена,Цесикату също 4 млн.Били грандове,имали упсехи в Европа!ОК,макар,че телетата в Европа ги използват за тоалетна хартия.НО,КАКТО И ДА Е!ЗАЩО ПИТАМ АЗ,ЗАЩО НА ЛЕЦКИ ИМА ПО 1000 ЧОВЕКА,В 2 МИЛИОННИЯ ИМ ГРАД,ОТ 4 МИЛИОНА ФЕНА....ТЕЗИ ПРОШЛЯЦИ НЕ МОГАТ И 1000 ЧОВЕКА ДА СЪБЕРАТ НА МАЧ???ТОВА ЛИ ДА СТИГАМ БЕ ГЕНИЙ?ДА СМЕ И НИЕ 1000 ЧОВЕКА ЛИ?ЧЕ НИЕ СЕГА СМЕ ПО 4-5 000,ЗНАЧИ СМЕ ВИ ЗАДМИНАЛИ И ЛЕЦКИ ПОДУЯНЕ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СЛЕД ЧЕРНО МОРЕ,БАЯ БОБЕЦ ИМА ДА ИЗЯДАТ ШОПИТЕ,ДОКАТО СЕ ИЗДИГНАТ ДО МОРЯЦИТЕ!!!ЗА ЧОРБАРИТЕ НЕ ГОВОРИМ,ТЕ ИМАТ ПО-МАЛКО ФЕНОВЕ НА АРМИЯТА,ОТКОЛКОТО КАТО ГОСТИ!Това е истината,ВИЕ ШОПИТЕ СТЕ МИЗЕРНИЦИ!Вие за да идете на мач трябва да ви дойде БАРСА,за да напълните стадиона трябва да е БАРСА!ВИЕ ФЕНЧЕТАТА НА СЕЛСКИ СТЕ ЖАЛКА ПАРОДИЯ НА ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ И СТЕ 2-3 НИВА ПОД НАС,ЗАЩОТО НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МАЧ,ДАЖЕ НА КОНТРОЛИ ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВИЕ НА ОФИЦИАЛНИТЕ СИ МАЧОВЕ!ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ,ЧЕ ИМАТЕ Т.НАР. Хууууууууулигани,защото вашите болни мозъци това разбират под "агитки"....т.е. ВИЕ ИМАТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТРЕПКИ,НАРКОМАНИ ОТ НАС?ВЯРНО Е,ЩОМ СИ ОТРЕПКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СТАВАШ УЕФСКАРИН.И ОЩЕ ЕДИН ДОУТОЧНЯВАЩ ВЪПРОС ОТНОСНО 500000001 ФЕНКЛУБА НА СЛЕСКИ ПОДУЯНЕ....КОЛКО ОТ ТЯХ РАЗВИВАТ РЕАЛНА ДЕЙНОСТ НА ФЕНКЛУБОВЕ И КОЛКО СА ОБИКНОВЕНИ СБОРИЩА НА СЕЛЯНДУРИ,НА СЕЛСКИТЕ ПИЯНИЦИ И ОТРЕПКИ ДЕТО РЕЛАКСИРАТ В СЕЛСКАТА КРЪЧМА СЛЕД ТЕЖЪК ДЕН В ОБОРА,НА ПОЛЕТО ИЛИ КОЧИНАТА И КАТО ПОИЗТЪРСЯТ СЛАМАТА ОТ ГЪРБА СИ ОБЛИЧАТ ФАНЕЛКАТА ГОНЗУ НА ГЪРБА И ДА ПИЙНАТ ПАРЦУЦА С ОСТАНАЛИТЕ СЕЛСКИ ТЕЛЕТА!ТОВА СА ВИ ФЕНКЛУБОВЕТЕ НА ВАС,50000000001 ФЕНКЛУБА...ХАХАХАХАХА!НЕ СТРУВАТЕ,И 5 СТОТИНКИ НЕ СТРУВАТЕ ПРЕД ПЛОВДИВСКИТЕ АГИТКИ ВИЕ ШОПСКИТЕ КЛОУНИ!ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СМЕШНИЦИ В БЪЛГАРИЯ,А ПРЕД НАС МОРЯЦИТЕ СЪЩО СТЕ КРЪГЛА НУЛА!
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2009 00:13

Момчета,стига с тези спорове на тема София-Варна!Ние сме българи,осъзнайте го най-накрая!родн1 ние с теб поговорихме на някои теми,би ли спрял вече с тази омраза към студентите в София?Какво означава любими типове,ти ако решиш да учиш в чужбина,добре ли ще ти е да те мразят,защото не си от там?Грешен ми е примера,защото София е столицата на България!Аз съм казал отдавна за себе си,аз не мразя софиянци,но не допускам да ме обиждат мен или други хора,които с нищо не са виновни,че в техните градове няма университети или поне не толкова престижни или желани!Аз си обичам града и 70% от времето съм си в него,не съм софиянец,няма и да бъда!Колкото до темата,ние от Берое се уважаваме много с Локо Пловдив и се ненавиждаме с Ботев!Аз не мразя Ботев,като цяло не смятам,че омразата трябва да бъде движещата сила в човешкия живот,а точно обратното-любовта!БЕРОЕ СЕ ЗАВРЪЩА!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 25 яну 2009 01:04

Стига с тези празни приказки за посещаемостта.. Миналата пролет 4 пъти домакниските мачове на Берое бяха по-посетени от всички останали мачове взети заедно.. Това е факт, нека някой го оспори... С Ботев имаме вражда, понеже Стара Загора и Пловдив са много близо, освен това 86-та водим дълга битка за титлата.Феновете на Ботев винаги препълват сектора за гости под Аязмото и бълват обиди към нас, както и ние. Това го казвам, защото видях някакъв пловдивчанин, който говори че нямало такова нещо и че с Левски им било дербито... Осъзнай се, пич, Ботев има 2 титли, сети се от чергата на Левски ли е или от тази на Берое... Иначе и в Стара Загора поне 10 000 посрещат Левски и Наско Сираков беше винаги потен и злобен след тези мачове....

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 яну 2009 01:22

dani*** написа:Стига с тези празни приказки за посещаемостта.. Миналата пролет 4 пъти домакниските мачове на Берое бяха по-посетени от всички останали мачове взети заедно.. Това е факт, нека някой го оспори... С Ботев имаме вражда, понеже Стара Загора и Пловдив са много близо, освен това 86-та водим дълга битка за титлата.Феновете на Ботев винаги препълват сектора за гости под Аязмото и бълват обиди към нас, както и ние. Това го казвам, защото видях някакъв пловдивчанин, който говори че нямало такова нещо и че с Левски им било дербито... Осъзнай се, пич, Ботев има 2 титли, сети се от чергата на Левски ли е или от тази на Берое... Иначе и в Стара Загора поне 10 000 посрещат Левски и Наско Сираков беше винаги потен и злобен след тези мачове....

Истина е това за Ботев,те не могат да се сравняват с Левски или ЦСКА,а с отбор като нас!Феновете на Ботев не само бълват обиди към нас,а често извършват уникални простии,чупейки из града ни!Все пак не ги слагам всички под общ знаменател,във всяко стадо си има мърша!Що се отнася до мачовете с Левски,аз лично не отивам като някои мои съграждани да викам срещу Левски,а си подкрепям моя отбор както във всеки друг мач!Така призовавам и всички фенове в България,подкрепяйте своите отбори,ходете по мачове,изживявайте успехите и неуспехите вместо да ходите да обиждате другите и да изразявате злобата си!САМО БЕРОЕ!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 25 яну 2009 01:27

В Стара Загорааа, под Самарското знаамее, зелено знамее ще се вее, само Берое ще се пее..............

Лудата банда ооооо лудата банда, лудаата баандаа, оооо лудата баандаа..

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 25 яну 2009 12:41

Хах,тука чета някакви мнения,че във Варна ходели повече на домакинските си мачове от колкото Левски.Абе вие имате 10 хиляден стадион и той е почти празен на мачовете.Ходите по 1000 човека и 100 човека агитка,а не 5000.А и Левски да играе със Щутгарт във Варна няма да има 500 човека,а поне 10-15 хиляди.Иначе най-голямата извън градска вражда е между Минъор и Левски. :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 25 яну 2009 16:47

Да,ако вие играете във Варна с Щутгарт ще има 15 хил.,но поне 10 000 от тях ще са там заради Щутгарт и ще са срещу КЕНЕФСКИ.Ще отидат с надеждата Щутгарт да ви разкъса задниците и да се накефим на поредния ви ЕВРОРЕЗИЛ с надеждата да е катастрофален-0:6,0:7...Например аз с кеф ще отида да съм АНТИ говедата Гонзю и сие с ругатни и псувни,както винаги когато акостират във Варна!ТУК ЗА ВАС ИМА САМО ОМРАЗА :!: .Почти празен,искаш да кажеш почти пълен,по-малко от 4 000 човека не сме имали на никой мач,вие 4 000 сте само срещу цска....СМЯХ!Тръгнали с нас да се мерят гащниците шопски,вие сте ПСЕВДОФЕНОВЕ,разберете го.Айде сега,чакай БАРСА след 20 г. пак да дойде,че да се съберете повече от 500-1000 говеда.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”