Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата
Това за 40-те хиляди зрители е много относително, защото и Локо Сф да играеха с Барса и Челси стадионът пак щеше да е пълен.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- Red_Girl
- Контакти:
PIMP написа:Това за 40-те хиляди зрители е много относително, защото и Локо Сф да играеха с Барса и Челси стадионът пак щеше да е пълен.
Абсолютен факт.. Пък ис Ливърпул, Леверкузен, Тулуза..И Омонония стадиона ни беше пълен, даже с Тулуза бях в Б сектор, шоро си взех билетче в последния момент.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:PIMP написа:Това за 40-те хиляди зрители е много относително, защото и Локо Сф да играеха с Барса и Челси стадионът пак щеше да е пълен.
Абсолютен факт.. Пък ис Ливърпул, Леверкузен, Тулуза..И Омонония стадиона ни беше пълен, даже с Тулуза бях в Б сектор, шоро си взех билетче в последния момент.
Бе.... за мача ви с Ливърпул има доста снимки от стадиона
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Red_Girl написа:PIMP написа:Това за 40-те хиляди зрители е много относително, защото и Локо Сф да играеха с Барса и Челси стадионът пак щеше да е пълен.
Бе.... за мача ви с Ливърпул има доста снимки от стадиона
Освен че има снимки, аз бях на този мач в "г" сектор. Кашчей е на 1000 % прав, ама хайде нека се създават легенди
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Red_Girl
- Контакти:
А , и нека допълним! Ние отбора с най-голяма подкрепа и извън България.. 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:PIMP написа:Това за 40-те хиляди зрители е много относително, защото и Локо Сф да играеха с Барса и Челси стадионът пак щеше да е пълен.
Red_Girl,мачовете ви с Леверкузен и с Тулуза, бяха на стадион Българска Армия и няма как да сте събрали повече от 23 000 души, мисля че толкова беше капацитета на стадиона ви.А Левски, събираше по 40 000 по време на участието си в Шампионската лига и тогава игра на стадион Васил Левски
Red_Girl написа:А , и нека допълним! Ние отбора с най-голяма подкрепа и извън България..
За това твърдение не споря, но поне извади някаква статистика, защото наистина не съм запознат
- Red_Girl
- Контакти:
would написа:Red_Girl написа:А , и нека допълним! Ние отбора с най-голяма подкрепа и извън България..
За това твърдение не споря, но поне извади някаква статистика, защото наистина не съм запознат
Изобщо не следя статистики.. Попитай свети Гуугъл и той ще ти каже.
Офтопик:

Red_Girl написа:А , и нека допълним! Ние отбора с най-голяма подкрепа и извън България..
Аз като един тотално неутрален в спора между Левск и ЦСКА ще ти кажя как седят нещата :
- Най-обичаният отбор в България - Левски
- Най-обичаният отбор извън България - ЦСКА
- Най-успешният клуб в България - ЦСКА
- Най-успешният клуб в Европа - Левски
Като за последното веднга се аргументирам,защото предполагам някой ще ми излезе с простотията за 1/2 на ЦСКА и Славия.Левски играха на 1/4 Финал в УЕФА,не съм сигурен,но мисля че изиграха общо 14 мача,а ЦСКА и Славия са били на 1/2 само с 6-8 мача,което е нелепо.В допълнение бих искал да кажя,че за мен публиката на ЦСКА е най-жалката,глезена и претенционзна в цяла България.Това е единствената публика в света,която може да си промени настроението 10 пъти за един мач.Приказката "От осана до разпни го" е тотално подходяща за нея.
Публика която пее гнусни песни за един уникално добър,харизматичен и мил човек като Георги Аспарухов не заслужава друго освен презрение,като добавим и комунистическия привкус и гаврата става пълна.
- Red_Girl
- Контакти:
Ти наистина си неутрален.

Офтопик:

Върни се в “Футбол - България”