Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?

Мнениеот Udoji90 » 27 окт 2011 17:40

niki87 написа:
Udoji90 написа:
valkaredgi написа:всяка една страна от източния блок е спечелила нещо във футбола само нашите хрантутници се гордеят с 6 полуфинала и 12 осминафинала.

[offtopic]Нима? Албания какво е спечелила в ЕКТ? :lol: А Чехия и Словакия? Унгария също имат само един загубен финал в КНК на Ференцварош. Полша и огромна част от републиките в СССР и Югославия също нямат трофей в ЕКТ.[/offtopic]

[offtopic]Чехословашкия гранд Слован Братислава печели КНК, побеждавайки на финала Барселона.Ференцварош е носител на УЕФА,като побеждава Ювентус, а Дожа,МТК и Видеотон също са играли финали в ЕКТ. Полския Гурник играе финал за КНК.Белоруския Динамо Тбилиси е носител на КНК, а Динамо Загреб на УЕФА ;)[/offtopic]

[offtopic]Да, извинявам се за грешката - пропуснах Слован, а Ференцварош са взели през 65 г. Купата на панаирните градове. За Динамо Загреб и Тбилиси съм наясно, затова не споменах Хърватска и Грузия. Разбира се, че има доста отбори с финали в ЕКТ, но сега говорим за КУПИ, а не за загубени финали. ;) Остава въпросът за доста държави от Изт. блок, които НЯМАТ трофеи, така че е несериозно да се говори, че само България е без клубни успехи от бившите соц. държави.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 окт 2011 17:42

favaca8888 написа:Я, Фирома пак се е появил :lol:

Относно темата :

[offtopic]Левски и Цска винаги са ми били двата най-омразни отбори откакто се помня.Отбори на властта, винаги толерирани във всяко едно футболно отношение...отбори на полицията и армията.Само това е достатъчно..не благодаря.
Ако в книгата на Гинес имаше рекорд за най-бутаните отбори в света определено това са Левски и Цска.
Толкова измислени фалове, картони, дузпи, засади, отменени голове, циркове и т.н. и то все в тяхна полза.......
Не знам дали има клуб в България който да не е пропищял от тях....
Интересна справка в историята показва че от бившия комунистически блок всяка една страна членка е печелила европейска купа.

Интересно е също защо се наричат грандове, след като ТЕ нямат нито един финал за европейска купа ?

Трета страна на въпроса са разбитите безброй колективи, приятелства и отбори с бруталното крадене на футболисти и такива назначавани със заповед ОТГОРЕ.

Четвърто разбира се мразя и феновете им. Вулгарни, лицемерни, никакво уважение към съперника, виждал съм много пъти левскари цесекари предпочитат да бият със цената на всичко, дори и когато виждат че други отбор е ощетен и да речем няма никаква дузпа те са готови да спорят денонощия наред и да носят вода от 100 кладенеца.
Никакъв морал, никакво зачитане на най-елеменатрните неща във футбола и разбира се едно его, да се пита човек на базата на какво покритие ?

Радвам се, че година след година тези два отбора замират и от към трофеи на домашната сцена и от към публика и откъм всичко.

Денят на страшния съд наближава....и Цска и левки ще бъдат само един спомен за напомпаното им величие и показателно след падането на комунизма все повече отбори стават шампиони на България.

Аз мряза и Левски и Цска еднакво много, но много повече обичам своя отбор.

П.С>
Знам че сега ще ме запсуиете ама нали темата е такава, казвам си мнението.Нищо лично.
И само ЛОКО СФ :P
[/offtopic]
[offtopic]Олеее, я не ми се прави такъв! Точно пък фен на ведомствен отбор да ми говори такива неща. И да поставяш ЦСКА и "Левски" наравно значи си необективен... най-малкото.
Какво е трябвало да направят сините, бе човек?! Когато идва 1944 да прекъснат съществуването си ли?
"Левски" няма общо с ЦСКА и няма никаква база за сравнение, освен, че са български отбори, от столицата. До там!!![/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 окт 2011 17:44

Udoji90 написа:
[offtopic]Да, извинявам се за грешката - пропуснах Слован, а Ференцварош са взели през 65 г. Купата на панаирните градове. За Динамо Загреб и Тбилиси съм наясно, затова не споменах Хърватска и Грузия. Разбира се, че има доста отбори с финали в ЕКТ, но сега говорим за КУПИ, а не за загубени финали. ;) И все пак остава въпросът за доста държави от Изт. блок, които НЯМАТ трофеи, така че е несериозно да се говори, че само България е без клубни успехи от бившите соц. държави.[/offtopic]

[offtopic]Да ти кажа, при онази държавна политика спрямо спорта и качеството на отборите ни, е странно, че български отбор никога не е играл финал. Реално погледнато, ние сме едни от малкото страни в Европа, с претенции, които не сме успяли да класираме отбор в последния мач.[/offtopic]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 27 окт 2011 17:52

thehellriser написа:Еднакво мразя тези комунистически отрочета и убийци на БГ футбола!!! 8-)

По-кратко и ясно няма как да се каже!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 окт 2011 17:55

james написа:
thehellriser написа:Еднакво мразя тези комунистически отрочета и убийци на БГ футбола!!! 8-)

По-кратко и ясно няма как да се каже!

Значи мразите цска, защото Левски е създаден 30г. преди 9 септември ;)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 окт 2011 17:57

Мен ме дразнят левскарските истории за "борците срещу комунизма", "отбора на народа", а после пък "сами срещу всички" и т.н. ЦСКА, както и останалите галеници на системата, преди и сега, поне никога не са разправяли, че са жертви. (Между другото, Локо Сф е най-открехнато пък на тема колко правилно е да ги подпират, щото те са голем отбор, могат да ни представят в Европа, за разлика от разни други... :lol: )
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 окт 2011 17:58

saffron написа:иначе имам наблюдение ,че всички канари подкрепят це-се-ка-ту .. а Левски е по обичан в краи морските градове ;)

А бе скопианецо първо се научи да произнасяш правилно името ЦСКА..

когато Левски и Вардар са мачкали всичко живо в България , це-се-ка-ту още не е било запланувано ;)

..и второ когато Вардар стигне успехите и публиката на ЦСКА тогава ги сравнявай с тях! 8-)

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 27 окт 2011 18:28

Хвани единия,удари другия...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 окт 2011 18:34

[offtopic]"Белоруският Динамо Тбилиси"?????? :o :o :o Лелелеле, сега чакам да напишат и грузинският Динамо Минск :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 27 окт 2011 18:36

8-)

Левски винаги са ми били по-симпатични. Навремето в училище се деляхме на левскари и цесекари. Аз винаги играех към левскарите. Просто в нашия клас бяха малко по-малко от цесекарите.
Така се привързах повече към Левски, макар че най-скъпия ми човек е от ЦСКА ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Футбол - България”