Седалките на стадион "Тича"!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Седалките на стадион "Тича"!!!

Мнениеот HEATSEEKER » 19 сеп 2011 17:04

mad forest написа:
Gonzi_407 написа:Малее малеее, оня от Алианц арена жив да го ожалиш, не може да си ЛЮПИ семки, да си нацапа дънките, да се понапсува, да си опикае обувките в храсталака :) :) :) :) :) :) не ставайте смешни, след всеки мач на тича едно и също. Колкото и да не им е приятно на варненци имат най-голямата кочина в А група!

Предполагам, че им харесва! Все пак не са толкова бедни! Друго обяснение няма да се държи такава кочина!

Предлгам да им го кажеш в очите на шефовете.... :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 19 сеп 2011 17:17

Това е ваша работа! Като не отидете няколко пъти на мач! Ние сме за по един път в годината!

И все пак липсата на чувство за хумор не е хубаво! На всички е ясно, че феновете не могат да решат проблема!
Поздрави!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

MORSKI
Контакти:

Re: Седялките на стадион "Тича"!!!

Мнениеот MORSKI » 19 сеп 2011 22:35

Captain Stottlemeyer написа:
stannn написа:
fraport написа:Ти от Варна ли си ? И ако не си ,а живееш тук ,кажи къде си плащаш данъците .Защото ми писна от селяндури квичащи за състоянията на пътищата с регистрации СС , ТХ , РР , Т които се водят жители на съответните села .Колите им са регистрирани там.Които си карат колите във Варна а си плащат данъка в селото си . Хвърлят боклуци през балкона на терасите си ,а не плащат такса смет . Не може да разбиваш с селската си каруца пътищата и да не плащаш данъци .Те тези пари няма от каде да дойдат .Не може да се събират данъци от 300 000 души , а да се правят неща за 600 000 .

Извинявай гражданино. На теб дядо ти да не е забил кол на мястото на шадраваните и да е казал: "ОТ ДНЕС ТОВА Е ВАРНА". Айде да не говорим за селяни защото има много по -големи селяни с регистрация "В", които контейнера за боклук го гледат като НЛО. И оправданието с данъците малко издиша. И данъците на Добрич да вземат във Варна пак няма да има пътища. Нали беше забранено строителството в Морската градина? Как се лее бетон там в момента като е забранено? Как се вдигат жилищни сгради в "Чайка" след като и там е забранен строежа? Та извинявай гражданино, но когато се научите да си избирате кметовете, не на партиен принцип, а по качества тогава ми говори за селяни и граждани. И не каза нищо за стадиона. Как тая разорана нива взема лиценз всяка година? Седалките наистина не са направени за нормални хора. Явно Тича е правен за деца до 10 години. Нормален човек над 170 см просто гледа или прав и сгънат на 15 за да може да седне или по точно да клекне. А когато го направиш коленете ти ръгат в гърба човека пред теб Да не говорим, че явно за вода и почистване на тия седалки не сте чували. Морето е на 10 минути от стадиона пеша. Вървете там да видите какво е това вода и вземете да изчистите седалките поне веднъж.

+1 :) Май единствено самочувствието им е малко в повече! :lol:

то пък вашето защото не е :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 сеп 2011 22:39

stannn написа:
HEATSEEKER написа:Абе ''Армията'' и направиха един козметичен ремонт и хоп хайде всичко е ОК.
Точно Вие и рогатите няма да говорите за бг-стадионите при положение, че палите , рушите и други изключително ''културни'' прояви.Стадиона си е кофти, както при болшинството бг-стадиони

Неееееее не е като другите. Всички може да са зле, но от към терен просто равни нямате. То на тая нива и крави да закараш няма да искат да пасат по простата причина, че тревата е на изчезване. Да не говорим, че по неравен терен сигурно само във В група има. С две думи. Разорана нива.

Абе ти какво правиш във Варна, хейтър такъв? И да те питам докога ще лееш помия по адрес на Черно Море, явно бая сме ти влезли навътре, а?
Гледай си отборчето в чвервено и, ако обичаш се спри за малко, че вие така сте я цъфнали и вързали... Стадиона ви е пълна разрхуа, ама пълна, тръгнал на нас да дава акъл...
Ама какво се чудя то при теб си е чудо на 1-2 мача в годината да идеш на "Армията"... Големия фен...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 сеп 2011 22:41

stannn написа:
HEATSEEKER написа:]
Дупки викаш...странно къде си ги забялязал...Колега тука леко се ''пооля'',
А като каза разорана нива, случайно да си чувал, откъде идва този израз, :?:

Заблуждавай се колкото си искаш. Терена ви е най лош от цялата А група, да не говорим, че и отбори от Б имат по -добър. И вие се имате за голям отбор. Ако все пак някога решите да направите истински терен за футбол, а не за ръгби не ви виждам как ще влезете в 10-ката в края на сезона. Темата беше за седалките. Виж там е малко по -добре. Поне ги има. Нищо, че са пригодени за деца до 12 годишна възраст.

А вас , ако спрат да ви бутат съдиите и да имате подкрепата на държавата не виждам как и в "Б" група ще играете с тези заеми от времето на Лупи, така че както са казали хората първо си виж собствения..., после коментирай чуждия!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 сеп 2011 10:22

Мисля, че коментираме нивата наречена стадион и седалките там, а не заеми и подобни. И имаш нещо против, че съм във Варна ли? И на вас ли почнаха да ми дишат въздуха "граждани". За държавата да не говорим. Официално ви връчиха Тича. На ЦСКА случайно да са дали база? А случайно да си запознат на мястото на какво е паркинга на новата зала в София? Не ми говори празни приказки а си признайте, че не ви отива на амбициите които всяка година обявявате да не направите дори един нормален ФУТБОЛЕН терен. Не за други спортове, а ФУТБОЛЕН. Такъв на който може да се играе дори и да е валяло дъжд преди 2 дни. Такъв на който топката няма да подскача като баскетболна когато футболист я подаде по земята.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 20 сеп 2011 11:02

stannn написа:Мисля, че коментираме нивата наречена стадион и седалките там, а не заеми и подобни. И имаш нещо против, че съм във Варна ли? И на вас ли почнаха да ми дишат въздуха "граждани". За държавата да не говорим. Официално ви връчиха Тича. На ЦСКА случайно да са дали база? А случайно да си запознат на мястото на какво е паркинга на новата зала в София? Не ми говори празни приказки а си признайте, че не ви отива на амбициите които всяка година обявявате да не направите дори един нормален ФУТБОЛЕН терен. Не за други спортове, а ФУТБОЛЕН. Такъв на който може да се играе дори и да е валяло дъжд преди 2 дни. Такъв на който топката няма да подскача като баскетболна когато футболист я подаде по земята.

Че ние това постоянно го повтаряме ? Е какво да направя аз ? Аз ли да го оправя или другите от форума ? Да не мислиш че нас ни харесва да е така ? Иди и го кажи на ТИМ, скарай им се и после пиши 2 реда какво са ти казали. Същото после го направи с Титан и пак ми звънни, ок ?
НО въпреки това, ние ще сме на стадиона и ще си плащаме входа заради футболистите, не заради шефовете и техните идеи за стадиона, луната и космоса :idea:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 20 сеп 2011 11:25

Оня от Алианц арена се чуди какво толкова се оплаквате от всички "важни" за вас неща като седалки, табла, тоалетни и т.н.
Не можете да издържите 2 часа без да пикаете или седите само на фотьойли като "меки китки" у вас пред телевизора?
Футбола е забавление и емоция, а не мек стол и чиста тоалетна и като не ви харесва си гледайте "Дискавъри" на плазмичката у дома.
Като си изцапам дънките, жената ше ги завърти на пералнята, няма да се женя за тях, колкото и пари да съм дал :) !
А и все пак има вестници, списания, найлони разни мое си подложи човек! :P
Аз искам да гледам всяка неделя на стадиона, но не мога защото няма билети!
Ако и на вас ви се случи и вие ще почнете да се оплаквате!
Изобщо не ме интересува дали има условия, важното е да ми е кеф и да гледам футбол, да има голове, интриги, песни.
Единствено за терена съм 100% съгласен , че е кенеф и е крайно време да се направи нещо по въпроса.
Аз ритам всяка седмица на стадиончето на селския ни отбор/20 000 жители/ и да си призная половината отбори от "А" група нямат такава тревна настилка.
В търсене на удобствата изтърваме нишката на истинското предназначение на играта-забавлението!
Забавлявайте се по стадионите, пийте бира, пикайте на воля където ви падне, викайте и чоплете семки, .....аз само ще си мечтая за догодина да успея да посетя няколко мача!
Само Черно Море!!!

Върни се в “Футбол - България”