Оня от Алианц арена се чуди какво толкова се оплаквате от всички "важни" за вас неща като седалки, табла, тоалетни и т.н.
Не можете да издържите 2 часа без да пикаете или седите само на фотьойли като "меки китки" у вас пред телевизора?
Футбола е забавление и емоция, а не мек стол и чиста тоалетна и като не ви харесва си гледайте "Дискавъри" на плазмичката у дома.
Като си изцапам дънките, жената ше ги завърти на пералнята, няма да се женя за тях, колкото и пари да съм дал

!
А и все пак има вестници, списания, найлони разни мое си подложи човек!
Аз искам да гледам всяка неделя на стадиона, но не мога защото няма билети!
Ако и на вас ви се случи и вие ще почнете да се оплаквате!
Изобщо не ме интересува дали има условия, важното е да ми е кеф и да гледам футбол, да има голове, интриги, песни.
Единствено за терена съм 100% съгласен , че е кенеф и е крайно време да се направи нещо по въпроса.
Аз ритам всяка седмица на стадиончето на селския ни отбор/20 000 жители/ и да си призная половината отбори от "А" група нямат такава тревна настилка.
В търсене на удобствата изтърваме нишката на истинското предназначение на играта-забавлението!
Забавлявайте се по стадионите, пийте бира, пикайте на воля където ви падне, викайте и чоплете семки, .....аз само ще си мечтая за догодина да успея да посетя няколко мача!
Само Черно Море!!!