Трактористите сме ние!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

biso62
Контакти:

Re: Трактористите сме ние!

Мнениеот biso62 » 27 авг 2011 17:32

До Captain...

Изобщо май не си прочел нещата.Да съм твърдял някъде,че Левски не е отбора,който се е представял най-добре в евротурнирите СЛЕД 1990?
И съм обяснил добре защо е така.Защото независимо от средняшките футболисти в този отбор те сглобиха тим,знаещ се,познаващ се умеещ с наличния материал да направи нещо. Иначе ако му бяха толкова добри футболистите след износа им да са се прочули.Май само Мариан Христов в Лаутерите игра на ниво. за разлика от ЦСКА.А аз съм истиски "армеец",без розовите очила.Опитвам се да бъда обективен и когато сме зле,и когато сме добре.А за американското лято не ми говори защото за да стигнем до там армейци изработиха головете на Парк де пренс,а на самото първенство качеството бе отнова армейско,плюс Балъков и Лечков.Левскарите имаха сработеността,но качеството си бе на други.Толкова за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2011 18:34

biso62 написа:До Captain...

Изобщо май не си прочел нещата.Да съм твърдял някъде,че Левски не е отбора,който се е представял най-добре в евротурнирите СЛЕД 1990?
И съм обяснил добре защо е така.Защото независимо от средняшките футболисти в този отбор те сглобиха тим,знаещ се,познаващ се умеещ с наличния материал да направи нещо. Иначе ако му бяха толкова добри футболистите след износа им да са се прочули.Май само Мариан Христов в Лаутерите игра на ниво. за разлика от ЦСКА.А аз съм истиски "армеец",без розовите очила.Опитвам се да бъда обективен и когато сме зле,и когато сме добре.А за американското лято не ми говори защото за да стигнем до там армейци изработиха головете на Парк де пренс,а на самото първенство качеството бе отнова армейско,плюс Балъков и Лечков.Левскарите имаха сработеността,но качеството си бе на други.Толкова за това.

Хайде бе, вярно ли това?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 авг 2011 19:12

Авторът може би иска да каже, че навремето с шест мача се стигаше полуфинал, а с четири четвъртфинал. Сега това ще стане, ама другият път.
За да играеш на четвъртфинал в ЛЕ трябва да имаш поне 14 мача. Говоря за наш отбор. Е, как ще стане, като вече няма нищо. В момента децата на демокрацията се подвизават по терените ни. Това не е факт, който трябва да се забравя.
Още една справка, за да може отбор от Ейре или дори нека кажа Сан Марино да играе на четвъртфинал в ШЛ, трябва да изиграе 16 мача.
Това е просто хипотетично нали. Е, не са ли много тези 16 мача?
Едно е да играеш осем мача, друго са шестнадесет.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 27 авг 2011 19:47

Captain Stottlemeyer написа:
THE RED SNAKE написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Какво ще кажеш да говорим като цяло? ЦСКА е най-успешния български отбор в Европа за всички времена без да поставям условности за периоди, както ти го правиш. Справка: 3 /три/ полуфинала в Европа /колкото и да се опитвате да ги отричате, поради броя изиграни мачове, както прави автора на темата/ и четвъртфинали колкото искаш на брой. Дори и в подписа ти пак има условност "срещу всички съществуващи отбори". Сигурно пак има някой завод дванадесетка ;) .

Иначе по темата автора спокойно е трябвало да премести темата във форума на Левски.......Неговия любим Левски са имали възможност при същите условия да достигнат полуфинали. Защо не са го направили? Темата му уж за българския футбол е цялостна насоченост срещу ЦСКА и затова е най-добре да я премести във синия форум ;) .

Ами колега, аз пиша за времето след 1990 г., отговаряйки на biso62, защото той цитира точно този период (ако си прочел внимателно неговото мнение). ;) Иначе спокойно можем да се върнем и 50, и повече години назад, но спомените едва ли са ти помогнали особено много, за да преживееш горчилката от четвъртък. :mrgreen: Относно подписа ми: "Завод 12" - София, "Владислав" - Варна и "Шипка" - София са единствените български отбори, срещу които "Левски" има отрицателен баланс. Това е неоспорим факт и както виждаш, аз съм коректен. ;) Що се отнася до автора на темата, доколкото знам, той не е привърженик нито на "Левски", нито на някой столичен отбор. :) Ако искаш, помоли го да премести темата, все пак. :lol:

Колега, ако ни беше ритнало магаре, както се случва доста често с други отбори :mrgreen: , наистина щеше да ме е яд, но все пак иде реч за отбор ставал европейски шампион. Такива сме скалпирали доста и нямаше да е зле да сторим същото, но както и да е, станалото - станало. За да говори автора на темата, уж за българския футбол, а в същото време целенасочено срещу ЦСКА не знам на какъв отбор би трябвало да е привърженик, освен на Левски, както и това, че обяснява по нелеп начин издънката на Левски срещу Бате Борисов. Единственото за което мога да се съглася, че сега в момента беларусите играят доста добър футбол и аз също гледах мача им срещу Щурм - австрийците изобщо не можаха да мръднат, така да се каже. Но в тогавшната им форма, пак ще се повторя, Левски бяха длъжни да ги отстранят. Няма за какво да му се моля на автора да премести темата, той целенасочено я е поместил точно в този раздел ;) .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2011 19:54

daniel875 написа:Авторът може би иска да каже, че навремето с шест мача се стигаше полуфинал, а с четири четвъртфинал. Сега това ще стане, ама другият път.
За да играеш на четвъртфинал в ЛЕ трябва да имаш поне 14 мача. Говоря за наш отбор. Е, как ще стане, като вече няма нищо. В момента децата на демокрацията се подвизават по терените ни. Това не е факт, който трябва да се забравя.
Още една справка, за да може отбор от Ейре или дори нека кажа Сан Марино да играе на четвъртфинал в ШЛ, трябва да изиграе 16 мача.
Това е просто хипотетично нали. Е, не са ли много тези 16 мача?
Едно е да играеш осем мача, друго са шестнадесет.

Авторът си е казал много добре гледната точка.За съжаление има много колеги, които са с капаци на очите и приемат всяка критика към отбора им като нападка и комплексарщина и следва резонното-ами вие?Почти всички във форума с удоволствие критикуваме и четем небивалици и плювни по националния отбор, но не допускаме, че любимият клубен може да е на същото дередже, че и по-зле.Нашите момчета са винаги най-добрите, съдията редовно ни реже, чуждите (небългарски) отбори са обикновено анонимници, ако не са от Г-14..въобще всичко е розово, слънцето грее и птичките пеят,... но не за нас.Обикновено ние сме много добре подготвени, обаче все нещо ни пречи и най-много Гриша Ганчев, който е виновен за всичко в нашият футбол (ако не е БФС, Перуката, съдиите).Е, вярно е, че си продаваме най-добрите точно когато не трябва.Вярно е, че всяка година правим съвсем нов отбор (някои го правят и на полусезона).Вярно е, че сменяме треньори, като носни кърпички или мръсни чорапи, но пък ние когато побеждавахме в Европа.... преди 30 години, вие къде бяхте бе, селяни такива, с вашето отборче, където(?!) не можете да си напълните стадиона.Вижте ни нас, пръска се по шевовете (35 000 аха да достигнем, но не стигнаха 8-10 000 още).Вярно, това е само в тези мачове, ама вие и в тях не можете да си напълните селското стадионче!

И всякакви подобни приказки, плюс пренавиване след 1-2 по-успешни мача, гръмки изказвания на Президенти и треньори (някой да е чел изказване на Абрамович, на Глейзър, на Морати, на Берлускони, на Перес, преди мач на отбора им).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2011 19:57

THE RED SNAKE написа:Колега, ако ни беше ритнало магаре, както се случва доста често с други отбори :mrgreen: , наистина щеше да ме е яд, но все пак иде реч за отбор ставал европейски шампион. Такива сме скалпирали доста и нямаше да е зле да сторим същото, но както и да е, станалото - станало. За да говори автора на темата, уж за българския футбол, а в същото време целенасочено срещу ЦСКА не знам на какъв отбор би трябвало да е привърженик, освен на Левски, както и това, че обяснява по нелеп начин издънката на Левски срещу Бате Борисов. Единственото за което мога да се съглася, че сега в момента беларусите играят доста добър футбол и аз също гледах мача им срещу Щурм - австрийците изобщо не можаха да мръднат, така да се каже. Но в тогавшната им форма, пак ще се повторя, Левски бяха длъжни да ги отстранят. Няма за какво да му се моля на автора да премести темата, той целенасочено я е поместил точно в този раздел ;) .

Ако те прегази "Запорожец" ще съжаляваш ли, че не е бил "Линкълн континентал"?А ако е обратното, какво те топли, че те е прегазила лимузина, а не магарешка каруца, след като си прегазен?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 27 авг 2011 22:31

Е, голяма статия, голямо нещо... :lol:

1.По онова време за което пише автора, все ми се чини, че слаби отбори не е имало много-много...гледам точно през 70те са стигали до финал Малмьо, Атлетико Мадрид, Лийдс, Сен - Етиен...все грандове някакви.... :lol:

2.БАТЕ са си за хвалене, защото съдбата им помогна и се хванаха в ръце и надградиха, но баналната истина е, че само шанса им помогна да се измъкнат в София.Мачът си беше 5:0.Само дето Левски се излигавиха.А който не го помни това, просто му е къса паметта.

3.Какво да каже Радуканов? "Ами ще си отпадаме и това е." :lol: НЯМА право да говори такива неща, нищо че ги съзнава. :lol: Ебати и тренера, ако преди мач казва глупости като "Отпадаме си, защото сме по-слаби!"!

Но и затова е пълно с "журналисти"! Защото 100 човека скочиха да го защитават, защото се бил напънал да напише нещо.Ама там е проблема - че е нещо(не се знае какво).Малко като всеки бг филм.Опитали са се, значи е добро.Да, ама не.

Защо затъваме е ясно от сто години.Мързел, корупция, оплешивяване.И липса на финанси.Да го пишеме наново - смисъл няма.Ама и да ми хвалите тая смешна и лишена от реална гледна точка "статия" си е пълен майтап.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2011 22:56

Vojdek написа:Е, голяма статия, голямо нещо... :lol:

1.По онова време за което пише автора, все ми се чини, че слаби отбори не е имало много-много...гледам точно през 70те са стигали до финал Малмьо, Атлетико Мадрид, Лийдс, Сен - Етиен...все грандове някакви.... :lol:

2.БАТЕ са си за хвалене, защото съдбата им помогна и се хванаха в ръце и надградиха, но баналната истина е, че само шанса им помогна да се измъкнат в София.Мачът си беше 5:0.Само дето Левски се излигавиха.А който не го помни това, просто му е къса паметта.

3.Какво да каже Радуканов? "Ами ще си отпадаме и това е." :lol: НЯМА право да говори такива неща, нищо че ги съзнава. :lol: Ебати и тренера, ако преди мач казва глупости като "Отпадаме си, защото сме по-слаби!"!

Но и затова е пълно с "журналисти"! Защото 100 човека скочиха да го защитават, защото се бил напънал да напише нещо.Ама там е проблема - че е нещо(не се знае какво).Малко като всеки бг филм.Опитали са се, значи е добро.Да, ама не.

Защо затъваме е ясно от сто години.Мързел, корупция, оплешивяване.И липса на финанси.Да го пишеме наново - смисъл няма.Ама и да ми хвалите тая смешна и лишена от реална гледна точка "статия" си е пълен майтап.

Да кажеш на най-добрият френски отбор през 70-те слабак си е доста авангардно.Те нали играха с един евробоец, но май се оказаха по-евробоец, а Джеки успя да свали прелитащ самолет, на празна врата ;)

Мачът с БАТЭ бил 5:0, ама май се гледа протокола след мача, а не това, което ни се иска!

Ебати и тренера, който казва:Щом г-н Борисов иска, ще бием с 4:0.Значи ще бият, но само защото го иска г-н Борисов?

И ти си същият драскач, като всички тук, но недай си боже някой да напише нещо по-различно...Ето, и аз съм пример в случая 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 27 авг 2011 23:33

Кашчей написа:Да кажеш на най-добрият френски отбор през 70-те слабак си е доста авангардно.Те нали играха с един евробоец, но май се оказаха по-евробоец, а Джеки успя да свали прелитащ самолет, на празна врата ;)

Така, тука с кой спориш, аджеба? Автора на темата е казал, че по онова време, когато ЦСКА са стигали с 4-5 мача до полу-финал а именно - 70те години са играли предимно със слабаци, и аз приведох пример за "слабаци".Ако за теб тези отбори не са били слаби, значи си на моето мнение.

Мачът с БАТЭ бил 5:0, ама май се гледа протокола след мача, а не това, което ни се иска!

Не ми се иска нищо.Но тъй като обичам да съм обективен - не си кривя душата, като гледам и ти си на същото мнение като мен, защото не оспорваш това което казах, а именно - само късмета и липсата на такъв при Левски ги спаси.

Ебати и тренера, който казва:Щом г-н Борисов иска, ще бием с 4:0.Значи ще бият, но само защото го иска г-н Борисов?

Да ти кажа ли къде са разликите между бълвоча, който си написал ти и изказването на треньора на ЦСКА или ги знаеш, но тъй като няма с какво да ме обориш си измисляш?Или наистина тънкостите на езика ти убягват?
"Щом г-н Борисов иска да бием с 4:0, ние трябва да удовлетворим неговото желание"

И ти си същият драскач, като всички тук, но недай си боже някой да напише нещо по-различно...Ето, и аз съм пример в случая 8-)

Е, да аз може да съм като всички драскачи тук.Но можеше и да е по-зле, можеше да съм като теб, да пиша много, да не казвам нищо.Не ми се сърди, по принцип ти харесвам мненията, но тоя път, си се изложил по-зле от батманлевски.

И тази тема за мен приключи.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Футбол - България”