БФС ОПОЗИЦИЯ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ma6inkata
Контакти:

Re: Време е да закрием българския футбол

Мнениеот ma6inkata » 03 сеп 2011 15:24

Локомотив1926 написа:3 септември, сутринта. Денят ми започна със следната гатанка във Facebook: Кое е това нещо, което се е родило в Англия, израснало е в Бразилия и е умряло в България?

Е футбола де

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 03 сеп 2011 15:25

Не съжелявам,че футбола ни го докара до тук. В крайна сметка всичко си има последсвия,а това са последствията които сме си заслужили.

Съжелявам единствено и само за това,че Батето не е сред живите вече :!: Не беше перфектен и си имаше лошите черти,но бе изключително интелигентен и в голяма полза на българския футбол :!: Нека да е бил пияница :!: Аз си мечтая да дойде ден в който всички пияници ще са като него :!:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

would
Контакти:

Мнениеот would » 03 сеп 2011 15:34

Стига с този песимизъм.Има криза навсякъде около нас, а ти искаш футбола да просперира.Скоро ще дойдат и по-добри дни.Аз си мисля, че националния ни отбор няма да загуби от Швейцария и с нетърпение очаквам мача в Берн.

azzurr1912
Контакти:

Мнениеот azzurr1912 » 03 сеп 2011 15:36

vaalmu написа:Мъчно ми е.Тежко ми е.Трябва обаче да си го признаем - по слаби от нас май вече не останаха.Батето беше последния истински българин,който наистина милееше за футбола в България.След него потопът е факт.Мениджърски интереси,задкулисни игри,слаби треньори,още по-слаби ръководители,лични интереси и т.н и т.н.Това трябва да спре....ЗАВИНАГИ.
Потъвахме бавно и сякаш не искахме да повярваме че стигаме дъното.И все казвахме че по надолу от това не може.Но 2011 година ни закова на абсолютното дъно.А края на лятото ,когато стартиират повечето европейски турнири - ние вече приключихме.Край.Край на всичко.Няма ни на картата.Не съществуваме.И то в момент когато държавички с население колкото Пловдив,се развиват и радват привържениците си с всеотдайна игра до последнта минута.Черна гора,Беларус,Босна,Македония,Грузия,Израел,Кипър и Албания ще ни бият както си искат и когато си искат.
Какво беше това снощи - препълнен стадион,вярващи фенове и единадесет кегли,блъскащи се един в друг.Пълен хаос.Излезнаха стреснати със свалени гащи,невярващи,безидейни,бездушни п******вци.-ВЪН-ВЪН-ВЪН.Боби,Матеус,Лечков,Костадинов,Гонзо,бербо,стилиян,николайчо михайлов,и всички останали - ВЪН.Всичко отначало - с нови ръководители,с нови футболисти,с нови треньори.
Не го ли направим сега - КОГА........
Докога ще свиваме юруци от яд ????
УВОЛНЕНИ СТЕ - ВСИЧКИ ДО ЕДИН....

ти ли ги уволняваш?!? не че по-голямата част от тях не са за боклука де

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 03 сеп 2011 15:45

Аматьорският национален отбор всяко първенство почти има успехи. Какво изобщо има да се мисли?

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 03 сеп 2011 15:46

vaalmu написа:Мъчно ми е.Тежко ми е.Трябва обаче да си го признаем - по слаби от нас май вече не останаха.Батето беше последния истински българин,който наистина милееше за футбола в България.След него потопът е факт.Мениджърски интереси,задкулисни игри,слаби треньори,още по-слаби ръководители,лични интереси и т.н и т.н.Това трябва да спре....ЗАВИНАГИ.
Потъвахме бавно и сякаш не искахме да повярваме че стигаме дъното.И все казвахме че по надолу от това не може.Но 2011 година ни закова на абсолютното дъно.А края на лятото ,когато стартиират повечето европейски турнири - ние вече приключихме.Край.Край на всичко.Няма ни на картата.Не съществуваме.И то в момент когато държавички с население колкото Пловдив,се развиват и радват привържениците си с всеотдайна игра до последнта минута.Черна гора,Беларус,Босна,Македония,Грузия,Израел,Кипър и Албания ще ни бият както си искат и когато си искат.
Какво беше това снощи - препълнен стадион,вярващи фенове и единадесет кегли,блъскащи се един в друг.Пълен хаос.Излезнаха стреснати със свалени гащи,невярващи,безидейни,бездушни п******вци.-ВЪН-ВЪН-ВЪН.Боби,Матеус,Лечков,Костадинов,Гонзо,бербо,стилиян,николайчо михайлов,и всички останали - ВЪН.Всичко отначало - с нови ръководители,с нови футболисти,с нови треньори.

Като чета такива сърцераздирателни глупости и ми идва да се гръмна ...

wurst
Контакти:

Мнениеот wurst » 03 сеп 2011 15:54

За част от нещата съм съгласен, но защо да махаме Ники Михайлов например, според мен единствено той снощи се представи на ниво, ако не беше той сигурно срещата щеше да бъде 5:0, на няколко пъти се намеси решаващо (и друг път ни е спасявал от разгром, той не е виновен за нито един от трите гола снощи). За Бербо и Стилиян също не съм съгласен все ми се вярва, че ако беше той нещата щяха да са поне малко по-добре от сега, но и на него му писна от балканския ни манталитет. Стилиян пък е лидер, вярно е не играе добре, но пък ако не е той кой ще го замени Бодуров ли? А пък само заради това, че обичаш ЧОРБИЧКА намесваш и Гозно в работата, да не би моят съгражданин и комшия Радуканов да е направил нещо за българския футбол или за ЦСКА в частност. На българския футбол му трябват точно хора като Бербо, такива за които парите не са на първо място, хора, които са живели доста години на запад и са изкоренили частичката от "благия" ни манталитет и такива, които имат реални, свежи идеи за постигането на цели. В момента пред хората в БГ футбола има само цели, но идеи не.

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 03 сеп 2011 16:03

Лошото е че ние все още потъваме ... и дъното е още надолу.... лошото е че не само футбола потъва потъва цяла БЪЛГАРИЯ и в един момент ще сме долу и ще се питаме къде сбъркахме ..... какво като уволним БФС ? какво от това ? какво ще се промени нали тия които са на терена са същите от къде да вземем други :? ... ще дойдат едни други такива като тях една година ще се направи нещо колкото да се покаже на българина че нещо се работи и това е .... трябва да се почне от стадионите от клубовете от държавата да се изградят бази да се изградят игрища нормални стадиони отговарящи на изискванията на уефа а не да се ремонтира само един сектор.... понеже нямало пари ... трябва да се започне от най-най-най ниско ниво за да се постигне нещо значимо... защото скоро ще сме като Сан Марино... а това не е много хубаво нали... !!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 сеп 2011 16:03

против,после няма на какво да се смееем
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 03 сеп 2011 16:15

shotgun blues написа:против,после няма на какво да се смееем

ако си толкова голям мазохист отивай да тренираш бокс :)

Върни се в “Футбол - България”