ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ФОРУМА!!!

Мнениеот стичо » 12 яну 2009 21:50

bigbonusprize написа:
GoDDeadman написа:Определено само си чешем езиците. Мислите ли ,че каквато и декларация да пуснем нещо ще се промени? Ако модераторите в този форум имаха желание нещо да се подобри ,отдавна да се е случило.Нали четат темите и мненията на потребителите. Или са сложени просто така, от кумова срама.Според мен най-сигурния начин да изчезнат идиотите, провокаторите, простаците и хората които слагат меко казано глуповати снимки,е като просто не им отговаряме на темите. Нека си пишат и се псуват на воля.
От нова година точно по тази причина съм пуснал мнение само в две теми. И двете касаеха любимият ми ЛЕВСКИ. И толкова. Игнорирам всякакви идиотски изказвания или теми,които не ме засягат.По-добре да си мълча отколкото да пиша само и само да си виждам името или да симулирам някаква дейност.Всеки решава за себе си как да се справи с глупаците , но според мен декларацията няма да реши нищо.

с уважени към всички културни и знаещи защо са в тоя форум фенове: М.Колев

:) Хитро решение на проблема!

Ние подкрепяме ЛЕВСКИ В двата смисъла.И не приемам мнението че нищо няма да се промени!Левски,се е борил именно срещу пораженческото мислене!!!Извини ме брат ,за забележката но,ти си от ЛЕВСКИ щЕ МЕ РАЗБЕРЕШ! :roll:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 яну 2009 21:52

Някой да е гледал РИНГ допреди малко ? Слушам как масата фенове на ЦСКА са много заблудени и заслепени от хора като Георги Атанасов. Затова пуснах и тема, която не беше с цел да се заяждам с червените фенове, но явно и тук повечето са като всички останали и според тях синьото БФС пречи на отбора им.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 яну 2009 22:02

стичо написа:
bigbonusprize написа:
GoDDeadman написа:Определено само си чешем езиците. Мислите ли ,че каквато и декларация да пуснем нещо ще се промени? Ако модераторите в този форум имаха желание нещо да се подобри ,отдавна да се е случило.Нали четат темите и мненията на потребителите. Или са сложени просто така, от кумова срама.Според мен най-сигурния начин да изчезнат идиотите, провокаторите, простаците и хората които слагат меко казано глуповати снимки,е като просто не им отговаряме на темите. Нека си пишат и се псуват на воля.
От нова година точно по тази причина съм пуснал мнение само в две теми. И двете касаеха любимият ми ЛЕВСКИ. И толкова. Игнорирам всякакви идиотски изказвания или теми,които не ме засягат.По-добре да си мълча отколкото да пиша само и само да си виждам името или да симулирам някаква дейност.Всеки решава за себе си как да се справи с глупаците , но според мен декларацията няма да реши нищо.

с уважени към всички културни и знаещи защо са в тоя форум фенове: М.Колев

:) Хитро решение на проблема!

Ние подкрепяме ЛЕВСКИ В двата смисъла.И не приемам мнението че нищо няма да се промени!Левски,се е борил именно срещу пораженческото мислене!!!Извини ме брат ,за забележката но,ти си от ЛЕВСКИ щЕ МЕ РАЗБЕРЕШ! :roll:

Вдъхновяващо слово! :) Но честно да си призная целта не ми се вижда много вдъхновяваща! Нищо лично. Просто всеки форум и интернет страница държат на посещаемостта (бизнес един вид). Просто екипът на гонг не иска да си оправи форума. Това е! Ако искаха начини много... А на модераторката мога само да кажа, че даже и за модераторка не става! НЕ СТАВАШ МОМИЧЕ!!! Човека (GoDDeadman) реално ти е посочил начина, по който е преодолял дебилщината във форума и как да си пести нервите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 12 яну 2009 22:06

тая тема приятелю не трябваше да я псукаш,сега ще станат заяждания кой кой трябва да махне :| аз лично няма нищо против към никои освен ония малумник с ник - albena ;)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 яну 2009 01:43

al_ex1 написа:Ето един най големите подстрекатели СИН ТЕРОР, дори и сега разваля всичко! С такива разбирателство няма! :oops: :oops: :oops:

Сори Терористе, но и аз съм съгласен!!! А аз съм левскар!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 яну 2009 01:45

СинТерор написа:
al_ex1 написа:Ето един най големите подстрекатели СИН ТЕРОР, дори и сега разваля всичко! С такива разбирателство няма! :oops: :oops: :oops:

Не знам какво развалям аз, но ти явно искаш да разваляш нещо :lol: Какво ще отречеш, че тоя Fidel Castro, Albena, dancho70, BGarmy, cesekar4o_the_best не пускат провокативни теми ли!?

Тури си ги на... и не се коси!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 яну 2009 01:55

elit написа:Извинявам се, че вземам отново отношение. Но
искам да споделя, как се развиват подобни фо-
руми в цевилизованите държави.
Към общият форум се създава т.н. ВИП, където
имат достъп само доказали се лоялни клиенти.
Именно там се провеждат истински дискусии,
оформя се клуб по интереси, а отговорни лица
на клубовете четат материалите, съобразяват
се с тях, а журналистите излъчват най-добрите
в съответната медия. Така поставения филтър
обективно ще отсее пляката и ще повиши зна-
чително качеството на форума. Така всеки ще
се старае да не нарушава добрия тон, а напи-
саното от разни дебили, просто няма да се
четат и дискутират.
Забравих да спомена, че организаторите на
подобни форуми предоставят карти и различ-
ни стимули.

Хайде и твойто да коментирам... А кой ще е филтъра избиращ т. нар. ВИП-ове? Нек'ва си Дарина ли???
СМЕШНО!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 13 яну 2009 02:00

Много ви моля "червени", "сини", "пембени" и "пепитени", спазвайте елементарния правопис и изписвайте отборите носещи имена на национални герои с кавички, за да не се получава така, че все едно псувате Левски, Ботев, Раковски, Бенковски и т. н.!!!
Е, разбира се, ако сте българи!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 яну 2009 06:25

от СинТерор на 12 Яну 2009 22:09
Така е напълно подкрепям тази инициатива! Не може някакви си червени индиви да пускат тема за "Гунди ви зове на синъото небе ", че " Васил Левски бил юда" и по цял ден някакви пъпчасали педерастчета да викат "к*р за Левски" Това не се българи!!! Как може да се псува по наи-великият българин... и никои да не го банва от модераторите! Явно тях ги няма никакви! Идват от дъжд на вятър и трият някакви теми в,които няма нищо нередно, а оставят простаците като Fidel Castro,които ,между другото се подвизава с 1000 ника в тоя форум! Ще дам пример cesekar4o_the_best, CSKA ULTRAS 15 има и още, но не ми се занимава тоя BGarmy, Albena, 1962, Евробоец тия и още много такива индивиди, които пускат провокативни теми и когато почнем нормалните хора да си обсъждаме нещо винаги тая червена паплач влиза и осира всичко! Извинявам се за грубия език ама си е така!

Поустът ти е пълен с истини,но имам няколко забележки.Преди да обърнеш внимание на хорската простотия,прегледай собственото си поведение!Претендираш за уважение към името на любимият ти отбор,а ти самия не се научи да пишеш правилно името на ЦСКА!Дразнят те скандиранията против Левски!Прав си,но тук никой не скандира срещу Апостола,а против отбора,обсебил неговото име.Даваш правилни примери за фенове на ЦСКА,които се държат като ненормалници,но никъде не видях в поуста ти примери за такива сини привърженици!Напротив.Изреди почти всички фенове на ЦСКА,пишещи тук!Не виждам нищо демократично в желанието ти тук да пишат само привърженици на сините ;) Ако искаш да си честен,тогава би трябвало да започнеш със себе си!Да ти напомням ли за снимката с оголения задник,която бе сложил за подпис?И въпреки всичко пак четеме за червена паплач и други подобни!Абе на тебе май започнаха да ти растат крилца!!! :D
Иначе по темата напълно съм съгласен с това,че трябва да се търсят начини за ограничаване на простотията и грубия език,използван постоянно тук!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 яну 2009 06:34

Напълно подкрепям идеята. Време е за действие!
Крайните, невъзпитаните, провокаторите, грубя-
ните е перверзниците, независимо какъв цвят носят
нямат място във форума!
Така ще помогнем и на любимите си отбори и на бъл-
гарския спорт и футбол!

Ето това е истината!Остава само да се намери пътя към нея :(
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”