Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

GNRforever

Re: Момчета какво става с футбола ни?

Мнениеот GNRforever » 18 авг 2011 23:51

Converse написа:Има му това, че го няма.

+1 :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 авг 2011 23:53

Това мое мнение важи за всички отбори!Каквито шефовете на отборите ни, такъв и футбола ни!!!ТАШАК!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 авг 2011 23:55

Бази, ДЮШ, манталитет! Трите основни проблема на нещото, което наричаме футбол.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 18 авг 2011 23:58

нищо му няма на нашия футбол, футболистите взимат огромни заплати , значи всичко е наред, свършили са работата си както трябва.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот LaRgO » 19 авг 2011 00:05

Цскарите ни се подиграваха като падахме в групите на ШЛ, въпреки че играхме срещу отбори като Барселона, Челси и Вердер. Сега падат от Стяуа и казват...Е, поне паднахме от Стяуа.
Сигурно Стяуа са по-силни от изброените горе отбори ? Не им хващам логиката, ама то при тях няма такава.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 19 авг 2011 00:08

LaRgO написа:Цскарите ни се подиграваха като падахме в групите на ШЛ, въпреки че играхме срещу отбори като Барселона, Челси и Вердер. Сега падат от Стяуа и казват...Е, поне паднахме от Стяуа.
Сигурно Стяуа са по-силни от изброените горе отбори ? Не им хващам логиката, ама то при тях няма такава.

Прос си!!!
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 19 авг 2011 00:11

Момчета и момичета на футбола ни абсолютно нищо вече не му става !!! :)

1.Няма школи ( само карикатури на местата от където излезнаха САЩ 94 и тн) . Няма млади футболисти от школите който да заемат места в клубовете!
2.Има обаче трето разрядни ритни топковци които в страните от където идват не им дават да връщат топките а ние ги взимаме с килограми!
3.Европа е енигма за клубните ни отбори със зла участ да ни представят там!
4.Европейско и Световно първенство това пък какво беше?

ИЗВОД : На родния ни футбол нищо ВЕЧЕ НЕ МУ СТАВА!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 19 авг 2011 00:12

Артилериста написа:
LaRgO написа:Цскарите ни се подиграваха като падахме в групите на ШЛ, въпреки че играхме срещу отбори като Барселона, Челси и Вердер. Сега падат от Стяуа и казват...Е, поне паднахме от Стяуа.

Прос си!!!

Поне го напиши правилно, като си толкова умен.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 19 авг 2011 00:35

child in time написа:Момчета и момичета на футбола ни абсолютно нищо вече не му става !!! :)

1.Няма школи ( само карикатури на местата от където излезнаха САЩ 94 и тн) . Няма млади футболисти от школите който да заемат места в клубовете!
2.Има обаче трето разрядни ритни топковци които в страните от където идват не им дават да връщат топките а ние ги взимаме с килограми!
3.Европа е енигма за клубните ни отбори със зла участ да ни представят там!
4.Европейско и Световно първенство това пък какво беше?

ИЗВОД : На родния ни футбол нищо ВЕЧЕ НЕ МУ СТАВА!
Това е много правилно,ама като има татковци и мами да добутват синчетата си (за сметка на талантливите деца) ,ДЮШ ще мечтаете.Ще мечтаете и за БГ футбол(аз ходих видях и вече не мечтая) да са живи и здрави ,шъ нъ бъде тъз догодина !

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 19 авг 2011 00:50

Работата е там, че трябва да се дават повече пари за школите. В България се дават големи суми за чужденци, които може и да вършат работа в родното ни първенство, но се вижда, че в Европа са гола вода. Сериозни пари за детско-юношеските отбори се дават единствено в Ловеч и може би плодовете на този труд тепърва ще се берат. Трябва да се каже също така, че липсват сериозни тренъори тактици и се разчита предимно на импровизацията на играчите на терена. Единственият добър тактик в новия век беше Мъри Стоилов и коефициентът на българските отбори през годините ясно показва това - след Мъри успехите на отборите масово се влошаваха до сегашното ниво и ето че от догодина няма да имаме поставен отбор в ЕКТ, а влизане в групите ще бъде по-скоро мираж!
DMS LEVSKI на 17777

Върни се в “Футбол - България”