Фурнаджиев: Има телевизия, която да дава мачовете

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCH

Re: Фурнаджиев: Има телевизия, която да дава мачовете

Мнениеот FCH » 21 юли 2011 00:09

Световният спортен концерн "Пума" има намерение да превърне Тетевен в сериозен футболен център. Това стана ясно на пресконференцията по повод започващия на 21 юли международен турнир в китния балкански град. Участват отборите на Апоел (Бней Сахнин), Ботев (Враца), Локомотив (Мездра) и Олимпик (Тетевен). От този сезон отборът на борцовия шампион Страхил Димчев ще е рекламен тим на компанията, като задачата е до две години Олимпик да влезе в професионалния футбол.

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 21 юли 2011 03:12

XXL
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 21 юли 2011 08:36

Локомотив1926 написа:Дано са TV+ или Film+ !

Нормално, вие в един квартал на Пловдив имате само сателитни чинии, как няма да искаш тия канали :lol: :lol:

Иначе Тв7 може да се пробват, то всички други се изредиха да предават мачовете.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2011 08:51

Големите клубове вдигнаха ръце от безхаберието по новия договор за телевизионни права. Късно във вторник изтече срокът, в който bTV трябваше да даде отговор дали ще удължи контракта. Мълчанието обаче продължи. "Левски", ЦСКА и останалите видяха в това опит за извиване на ръцете до последната секунда, за да бъдат свалени драстично финансовите параметри. "Сини" и "червени" са категорични, че по-скоро няма да пуснат камери през новото първенство, отколкото да клекнат за трохи. "Няма да си гоним публиката и да играем посред нощ отново. По-добре да не взимаме пари, отколкото да се примиряваме с нищожни суми", сподели източник на "Стандарт".
Нещо повече, грандовете обмислят да поискат от БФС правата си върху телевизионните излъчвания, ако не се появи достойна оферта. И "Левски", и ЦСКА имат готови купувачи, ако получат картбланш сами да продават. По закон сега правата са в БФС.
Хората на Боби Михайлов споделиха, че са готови да приемат на Изпълкома идната седмица единствената постъпила оферта. Тя е от Валентин Михов, който представи писмо от банка, но не включва имената на телевизии.
Клубовете не приемат сериозно подобно предложение. Още повече, източник на "Стандарт" гарантира, че за момента има една-единствена реална оферта. Тя е за 1 милион лева на "Булсатком" и включва само турнира за купата плюс мачовете в двете "Б" групи.
Въпреки многобройните слухове вчера и от БНТ, и от ТВ7 отрекоха, че взимат първенството. Преговори в този момент не се водят. Държавната медия си остави вратичка, че може да върне "А" група на екран, ако получи нареждане "отгоре".
в. Стандарт

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 21 юли 2011 10:21

Дано да е БНТ :) Поне ще си изплатят всичко, за разлика от някой други пенсионерски телевизии.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 21 юли 2011 10:58

milen.hristov написа: "Сини" и "червени" са категорични, че по-скоро няма да пуснат камери през новото първенство, отколкото да клекнат за трохи.

Хах, тези не се научиха, че няма кой да им даде пари само заради хубавите им очи! :lol:
Сега щели да спират камерите, а защо не спираха камерите на сульо и пульо предното първенство, тогава нямаше да им сложат чак такива глоби и може би нямаше да си "развалят" отношенията с бтв?
Тези не успяха да проумеят, че единствено от бтв имат нужният ресурс, изключвам националната телевизия, защото там така са го закъсали, че по никакъв начин не могат да оправдаят или да си възвърнат тези 6 милиона които искат клубовете. Под "нужен ресурс" имам предвид не само финансов, защото и от тв7 или нова могат да трЕснат парите на масата, но и уменията да направиш един продукт печеливш, защото накрая като сложиш чертата, ако не излязат сметките го отнася изпълнителният директор на медията.
Всички руптаят срещу късните мачове, но по това време рекламите са най-скъпи, а зрителската аудитория най-голяма и е нормално от телевизията закупила правата да иска да се облагодетелства от това. Така, че ако от клубовете искат да получат пари от тв права, ще трябва да се наведът и да си ги заслужат.
Tribune East 1912 написа:
Локомотив1926 написа:Дано са TV+ или Film+ !

Нормално, вие в един квартал на Пловдив имате само сателитни чинии, как няма да искаш тия канали :lol: :lol:

Не си прав, булсатком са един от най-добрите варианти, понеже имат нужният ресурс да излъчват повече от 2-3 срещи едновременно, могат да излъчват всички мачове, дори и да се играят по едно и също време, както правят на запад. Като добавим факта, че имат добро качество и възможността да излъчват в HD, няма нищо по-добро като качество от този вариант, но от булсат на този етап не искат да се обвързват с бг първенството и то на тази цена.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 юли 2011 11:29

Още по темата:
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716165 Новината е от днес. А най-хубавото от нея е:
Възможно е да се възродят и култовите предавания на Сашо Диков по Канал 3 с безконечни повторения на спорни тъчове, фаулове и засади.

:mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

sten_pla
Контакти:

Мнениеот sten_pla » 21 юли 2011 14:29

Супер - БНТ и още една телевизия без опит ще излъчва мачовете. Наблюдения над това как националната телевизия предава мачовете са ми все негативни. Не съм видял един нормално предаван мач. Не знам дали сте забелязвали как снимат мачовете, далечната страна на игрището не се вижда въобще, ами повторения, показването на засади и спорни ситуации. Дори резултата, отборите и смените по време на мач са трагедия. Това според мен е все от липса на достатъчно снимачна техника и опит в излъчването на мачовете. Коментаторите няма да ги анализирам, там всичко е ясно с една дума "пристрастни".
Както се казва - "за толкова пари, това". :!:

mitkod
Контакти:

Мнениеот mitkod » 22 юли 2011 13:40

Аз съм съгласен ТВ+ да дава 'А група', ако Булсат разпространят канала и при другите оператори.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 22 юли 2011 15:00

sten_pla написа:Супер - БНТ и още една телевизия без опит ще излъчва мачовете. Наблюдения над това как националната телевизия предава мачовете са ми все негативни. Не съм видял един нормално предаван мач. Не знам дали сте забелязвали как снимат мачовете, далечната страна на игрището не се вижда въобще, ами повторения, показването на засади и спорни ситуации. Дори резултата, отборите и смените по време на мач са трагедия. Това според мен е все от липса на достатъчно снимачна техника и опит в излъчването на мачовете. Коментаторите няма да ги анализирам, там всичко е ясно с една дума "пристрастни".
Както се казва - "за толкова пари, това". :!:

Не мисля, че БНТ и Ринг оправдаха напълно очакванията с опита си... а първите дори продължават да се ''опитват'' със стар потенциал и техническа обезпеченост...

Върни се в “Футбол - България”