Мълчанието на агнетата - за Литекс и ШЛ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

hrclspr12
Контакти:

Re: Мълчанието на агнетата - за Литекс и ШЛ

Мнениеот hrclspr12 » 13 юли 2011 12:25

IOTUR4O написа:допреди 1989 г. не се бяхме класирали на европейско първенство и нямахме победа на световно - за кви инерции ми говориш бе пич. Проблемът е че в България се работи на парче, а няма дългосрочна политика за спорта, но и да отричаме успехите, пък макар и нищожни не съм съгласен...

Ти не помниш Олимпиадата в Сеул, така че не говори глупости. А това, че нямахме победа на СП беше и въпрос на късмет. Момчетата, които постигнаха победите в САЩ, бяха родени през 1962-1967 година. Ако това за теб не е свързано с инерция, значи толкова ги разбираш нещата. Тук говорим за чест, достойнство, отговорност. Явно думи, които не са ти много познати.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 13 юли 2011 12:41

hrclspr12 написа:
IOTUR4O написа:допреди 1989 г. не се бяхме класирали на европейско първенство и нямахме победа на световно - за кви инерции ми говориш бе пич. Проблемът е че в България се работи на парче, а няма дългосрочна политика за спорта, но и да отричаме успехите, пък макар и нищожни не съм съгласен...

Ти не помниш Олимпиадата в Сеул, така че не говори глупости. А това, че нямахме победа на СП беше и въпрос на късмет. Момчетата, които постигнаха победите в САЩ, бяха родени през 1962-1967 година. Ако това за теб не е свързано с инерция, значи толкова ги разбираш нещата. Тук говорим за чест, достойнство, отговорност. Явно думи, които не са ти много познати.

Да попитам що точно Сеул и какво толкова стана там ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: P.S. Гледал съм я :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2011 13:24

Yoda написа:Странно как "Когато гръм удари, как ехото заглъхва" бързо във БГ. Гърмът беше никому неизвестното отборче от държавица в детска възраст. Ехото ..... ехото е като през 1956 година. За неудобни теми е забранено да се пише. Кое е неудобното ? Неудобното е , че държавния шампион на една държава с претенции във футбола доказа тезата, че когато в "игра" не са Стефан Спасов, Николай Йорданов, Ангел Ангелов, Антон Генов и пр. .... нещата не стават. Не просто не "стават" , ами стават смешни и жалки. А това все още не са истинските мачове във ЕКТ, а просто мачове за отсяване на плявата от семето. Жалко само , че държавния шампион показа, че не е нищо повече от плява. Така е, като си нямат "човек" в УЕФА, който да казва, кои са правилните резултати и как да завършват мачовете, а след това "играчите" упоменати по-горе да "вкарват" нужните голове ....... После се чудим защо БГ футбола умря !!! Истана е проста и грозна : Гришко го застреля ! Толкоз ........

Заглавието ти е адски точно.
Снощи през първото полувреме беше блеене, та чак на Луната се чуваше, а след края на мача агнетата замлъкнаха, явно е имало сериозен гръм.
Между другото не разбрали, че снощи Борислав Михайлов е провел спешен разговор на почивката с Платини и същият е наредил на съдията да обърне мача?
Доколкото разбрах Литекс са вкарали двата гола от спорна засада и измислена дузпа.
Изображение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 13 юли 2011 13:25

Не съм гледал мача и няма как да коментирам играта, но поне по официалната статистика (http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html) Литекс са смачкали черногорците: удъри 2:17, корнери 1:7. Няма дадено владение на топката, но от чутото по радиото останах с усещането за нещо от рода на 40:60. Литекс просто нямаха късмет за разлика от Могрен ( 3 греди и отменен гол за Литекс срещу вратарски кол за Могрен).

Mogren Litex
1 Goals scored 2
2 Attempts on target 6
0 Attempts off target 11
1 Corners 7
10 Offsides 5
14 Fouls committed 7
3 Yellow cards 1
0 Red cards 0

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 13 юли 2011 13:36

hrclspr12 написа:Ама много сте зле. Вместо да се обедините в името на националния коефициент, по - точно в името на успешното представяне на българските отбори, сега пак почвате да се ръфате като псета.
Ако си мислите, че през 60-те години нямаше същите неща, както сега, много се лъжете. Обаче тогава имаше Футбол с главна буква. Имаше много материал, който да се докаже. Сега нашите отбори пукната пара не струват. Всички ни броят за аутсайдерите на Европа и продължаваме да се джавкаме. Някакви си Могрен преди мача казаха "Кои са тези Литекс? Къде се намира България?" Ако това за повечето от вас не означава нещо, за мен не е така.
Литекс естествено, че няма да влезе в групите на ШЛ, колкото и да им се иска, но нека да влязат в групите на ЛЕ. И не само те, а всички останали отбори. Друг е въпросът после какво ще стане. Според мен всички ще си останат само до там.
Черна гора имат силно първенство, там няма случайни отбори. Не слушайте Йовчев, който ги изкара едва ли не аборигените на футбола. Жребият на Литекс беше много неприятен като начало втора поредна година. Важното е, че ще продължат.
А това за Милан и Интер, Барса и Реал, Ливърпул и Манчестър е съвсем съвсем отделен въпрос. Когато ги стигнем тези отбори, тогава да се мерим с тях защо се делели привържениците им.
Затова и като цяло аз не одобрявам особено форумите, които се създадоха от пет - шест години в сайтовете, защото там се пишат какви ли не глупости. Т.нар. коментатори, които се водят журналисти, само настройват обществеността в една или друга посока, с техните писания.

+11111111111111111111111111111111111111 :)
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2011 13:45

Сините фенове са типични представители на хора,с размътен от комунизма мозък.Винаги трябва да имат враг,а ако нямат-ще го създадат.След 2008 година,когато почти успяха да затрият отбора ни,не ни броят за живи,но намериха друг враг в лицето на Литекс,срещу който да плюят.Жалки комплексари!Радвам се на успеха на Ловчанлии,защото за разлика от патладжаните съм преди всичко българин,а след това фен на ЦСКА!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юли 2011 13:55

Old_death написа:Сините фенове са типични представители на хора,с размътен от комунизма мозък.Винаги трябва да имат враг,а ако нямат-ще го създадат.След 2008 година,когато почти успяха да затрият отбора ни,не ни броят за живи,но намериха друг враг в лицето на Литекс,срещу който да плюят.Жалки комплексари!Радвам се на успеха на Ловчанлии,защото за разлика от патладжаните съм преди всичко българин,а след това фен на ЦСКА!

Историята с лиценза на ЦСКА от 2008 и по - скоро с неговото отнемане е много близка до случилото се с Левски през 1985 година. Тогава и двата отбора преживяха трусове, но положението с Левски беше по - тежко, защото ЦСКА беше спечелил и двете купи, тоест отнеха им правото да играят в КНК, но участваха в Купата на УЕФА, а Левски не получи правото да си защитава титлата. Тоест искам да кажа, че ЦСКА не са единственият отбор, който е бил ощетен в историята на българския футбол.
Въпросната есен на 1968 Левски и Спартак София бяха жестоко ощетени, след като жребият беше повторно теглен и те с основание го бойкотираха.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2011 13:57

Всъщност, идеята на повечето левскари е, че докато треньор на Литекс беше Стоилов, "червените" фенове мразеха ловчанлии повече и от Левски !
Сега изведнъж, то са целувки, то са милувки към Литекс, защо ли ? ... :lol:
За това са провокациите и заяжданията ...

Сега всички знаем, кой е треньор на "Оранжевите" ... И явно има реваншизъм !
За това призовавам феновете - антиЛевски да си зададът въпроса:
Ако в момента Мъри беше треньор на Литекс, дали толкова великодушно щеше да се приеме тая мъка с тия ентусиасти ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2011 14:03

THE G.A.M.E написа:Всъщност, идеята на повечето левскари е, че докато треньор на Литекс беше Стоилов, "червените" фенове мразеха ловчанлии повече и от Левски !

Ако в момента Мъри беше треньор на Литекс, дали толкова великодушно щеше да се приеме тая мъка с тия ентусиасти ? ? ?

Не е само заради това! Все пак розовите и Ловеч са си партийки от край време. Кои други отбори така нагло са си разменяли титла и купа? :) Аз не се сещам... Нека се правят на големи българи, но това няма да прикрие фактът, че си умират от кеф при загуба на Левски... Ясни са розовите като бял ден!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 юли 2011 14:06

bigbonusprize написа:
THE G.A.M.E написа:Всъщност, идеята на повечето левскари е, че докато треньор на Литекс беше Стоилов, "червените" фенове мразеха ловчанлии повече и от Левски !

Не е само заради това! Все пак розовите и Ловеч са си партийки от край време. Кои други отбори така нагло са си разменяли титла и купа? :) Аз не се сещам... Нека се правят на големи българи, но това няма да прикрие фактът, че си умират от кеф при загуба на Левски... Ясни са розовите като бял ден!

Има обаче един проблем. През 2009 година ние също бяхме в комбина с Литекс. Точно заради това нямаме основание да лаем срещу ЦСКА и Литекс. Мен тогава ме беше срам, че влязохме в комбина с Гришата. Макар че ЦСКА минаваха като на парад във всички мачове до последните кръгове нали? Тоест нямахме друг шанс да ги изпреварим.
Все едно Левски и Лукойл да станат едно цяло. Това никога не трябва да се допуска.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Футбол - България”