Не виждам, какво лошо има в това, отбори като Лудогорец и Калиакра да играят в елита. Точно подобни, обезпечени отбори, трябва да бъдат допускани. Отбори, които имат бази, средства и гаранции, че ще довършат първенството без да се правят по 100 драми по време на шампионата и да се задава въпроса "ще ги има ли, няма ли да ги има".
Вижте примера с Пирин. Проглушиха ни ушите с техните драми, все едно не става дума за елитната лига на футболен шампионат на държава от ЕС. Като нямаш пари/гаранции - аут, има Б групи. Не знам, какво всички се натискат за А група, все едно ще ги позлатят там.
Какво да кажем за недоразумението Академик. Просто без коментар. Играе на чужд стадион, базата му е по-скоро пасище за добитък, 50 фена публика... даже и футболните топки с които тренират, все едно са взети на заем от група хлапета в съседния квартал.
Едно време си спомням, че от шотландската Б група се качва първият само, ако може да предостави гаранции. Ако не може - качва се втория и т.н. Това в България отдавна трябваше да стане, за да може поне една що-годе нормална лига да имаме. И после се чудим, защо никой не иска да вземе тв правата за родния ни шампионат.
Свършиха романтичните години във футбола, не знам, как не сте разбрали това. Няма вече отбори с традиции - има отбори с пари и без пари.
Не дават на Нафтата да играе бараж за Б група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Не дават на Нафтата да играе бараж за Б група
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Върни се в “Футбол - България”