Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Мнениеот vaskonti » 21 май 2011 12:40

PFK_Levski написа:"Ако трябва да сравнявам Левски и ЦСКА, ЦСКА са мишки спрямо Левски. Какво от това че, "червените" са гранд? Аз милея за "черно-бялата" фланелка и не искам да коментирам бъдещ трансфер на "Армията". Договорих се с ръководството на Локомотив и ще преподпиша. Най-важният ни мач е срещу ЦСКА. Очаквам да ги бием и да изпаднат в дупка", закани се Кики пред "Меридиан Мач".

Това са думи на Дани Кики преди мача ви с Локото .
Айде кажи ми .... как може някой да си позволява да обижда отбор - по-голям от този , в който играе ( да ги нарича мишки , да им се заканва и т.н. ) и да бъде толкова сигурен в победата ? ДА , трябва да се вярва в победата , но да си сигурен в нея .... айде моля ви се .. Всеки който е играл футбол знае за какво говоря ! Далаверата е направена ..... след края на мача ще ми е интересно какви ще ви са мненията за този мач . Как ще се чудите що вашите не са играели така както могат и са показвали примерно в минали мачове ..... Някои ще кажат има и такива мачове .... други пък ще прозрат истината . Лошото е че тази вечер вместо да гелдаме някой друг мач ... примерно Локо Сф - Литекс .... 1-ния се бори за 4-то място другия за да стане шампион , ние ще гледаме уговорен мач ... за тва губи футбола :(

защо ме караш сега да ти показвам мненията на играчите на Левски преди мача с ЦСКА? извинявай, ама подобни безумни сравнения и заключения не може да се правят от поне малко мислещ човек! ти смяташ ли се за такъв?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 май 2011 12:41

Където е ЦСКА, там е и далаверата :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 12:41

Vamos Campeon написа:
PFK_Levski написа:
Vamos Campeon написа:Не е уговорен, как не го разбрахте! Просто ЦСКА излизат с резервни футболисти, защото ИГРАЯТ ФИНАЛ ЗА КУПАТА! Толкова ли е странно?

Те с резервните щяха и с Пирин да излязат ама играха титулярите .... а и дори и с резервите да излязат - къде пише , че не са фаворити ? Те от букмейкъра няма как да знаят ЦСКА с какви футболисти ще излезе и т.н. ЦСКА и с децата да излезе пак коефициента трябва да е по-малък за 2-ка ,защото коефициента не се определя от това кой играе и кой не , а от класата на отбора и голямо значени има и мястото в класирането предполагам !

Майна, написал си големи глупости! Букито беше пуснал новина четвъртък вечерта, че коеф. за доковците ще е 2.80, на ЦСКА не помня..2.00 май беше, но след 1 ден научиха, че цска няма да излиза с титулярите и го свалиха на 2 за доко и постепенно го намаляха още и още.ПО твоята логика, ако Барса излезнат с юноши срещу Реал, коеф. пак трябва да е равен, защото Барселона е класен отбор ;)

Примера с Барса и Реал не е много точен , незнам защо него даваш ... ако предположим ,че ЦСКА е Барса .... то Локо Пловдив по му приляга Валенсия или Севиля ...... а не Реал ;)

Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2011 12:41

Darko22 написа:Я си задайте въпроса кой държи Евфрофутбола ? Да не би да е бившия собственик на ЦСКА,май беше Васил Божков :roll: :!: :!:

и?
[/center]

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 21 май 2011 12:45

Аз мисля, че няма нужда от повече спорове, защото букито се ориентира в ситуацията и действа според нея. Защо например коеф. за локото беше 3.80 срещу Левски и не мръдна? Защото Левски имаха(и имат още) шансове за титлата, сега ЦСКА не играят за нищо, а и излизат с резерви...е какъв да е коеф за локото?
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2011 12:46

PFK_Levski написа:Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Винаги? Я разгледай следния линк и ми кажи защо за шампиона коефициентите се движат около 6, а гостува на отбор, който е 4-ти, но се нуждае само от точка - http://www.betbrain.com/football/italy/serie-a/udinese-calcio-v-ac-milan/
според теб този мач уговорен ли е?
[/center]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 21 май 2011 12:48

PFK_Levski написа:Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Не се излагай, явно не разбираш от заложи. В момента мога да отворя и да ти дам 5 примера от други първенства, където 12-13-ия приема 4-5ия и коеф. са 1.4-1.5. Просто последните кръгове такова нещо като класиране не играе.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 21 май 2011 12:48

Където е левски - там е далаверата , а не където е ЦСКА. На прави си справка колко ваши мача се уговориха в последните 5 г. със Славия, Локо МЗ, Беласица, Марек/с юноши ви играха/ и т.н. и т.н. и не пиши неща извън темата.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 12:49

vaskonti написа:
PFK_Levski написа:"Ако трябва да сравнявам Левски и ЦСКА, ЦСКА са мишки спрямо Левски. Какво от това че, "червените" са гранд? Аз милея за "черно-бялата" фланелка и не искам да коментирам бъдещ трансфер на "Армията". Договорих се с ръководството на Локомотив и ще преподпиша. Най-важният ни мач е срещу ЦСКА. Очаквам да ги бием и да изпаднат в дупка", закани се Кики пред "Меридиан Мач".

Това са думи на Дани Кики преди мача ви с Локото .
Айде кажи ми .... как може някой да си позволява да обижда отбор - по-голям от този , в който играе ( да ги нарича мишки , да им се заканва и т.н. ) и да бъде толкова сигурен в победата ? ДА , трябва да се вярва в победата , но да си сигурен в нея .... айде моля ви се .. Всеки който е играл футбол знае за какво говоря ! Далаверата е направена ..... след края на мача ще ми е интересно какви ще ви са мненията за този мач . Как ще се чудите що вашите не са играели така както могат и са показвали примерно в минали мачове ..... Някои ще кажат има и такива мачове .... други пък ще прозрат истината . Лошото е че тази вечер вместо да гелдаме някой друг мач ... примерно Локо Сф - Литекс .... 1-ния се бори за 4-то място другия за да стане шампион , ние ще гледаме уговорен мач ... за тва губи футбола :(

защо ме караш сега да ти показвам мненията на играчите на Левски преди мача с ЦСКА? извинявай, ама подобни безумни сравнения и заключения не може да се правят от поне малко мислещ човек! ти смяташ ли се за такъв?

Тва Батков кво е плямпал не ме интересува ... мач между Левски и ЦСКА няма как да се уговори ! Това всеки го знае

falcon

Мнениеот falcon » 21 май 2011 12:51

PFK_Levski написа:
Примера с Барса и Реал не е много точен , незнам защо него даваш ... ако предположим ,че ЦСКА е Барса .... то Локо Пловдив по му приляга Валенсия или Севиля ...... а не Реал ;)

Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Хахаха ааа не вече ще ме разбиеш от смях, и кво излиза букито знае че ЦСКА излиза с децата срещу титулярите на Локо и слага 5 коефициент на домакина и 1.20 за госта. И после кво става - букито фалира щото е имало масови залози на този коеф 5 а мача е свършил 15-0. Букмейкърите не ти гледат нито класирането, нито от това че единия отбор е гранд, определя се от това да имат печалба букмейкърите. ;)

Върни се в “Футбол - България”