PFK_Levski написа:"Ако трябва да сравнявам Левски и ЦСКА, ЦСКА са мишки спрямо Левски. Какво от това че, "червените" са гранд? Аз милея за "черно-бялата" фланелка и не искам да коментирам бъдещ трансфер на "Армията". Договорих се с ръководството на Локомотив и ще преподпиша. Най-важният ни мач е срещу ЦСКА. Очаквам да ги бием и да изпаднат в дупка", закани се Кики пред "Меридиан Мач".
Това са думи на Дани Кики преди мача ви с Локото .
Айде кажи ми .... как може някой да си позволява да обижда отбор - по-голям от този , в който играе ( да ги нарича мишки , да им се заканва и т.н. ) и да бъде толкова сигурен в победата ? ДА , трябва да се вярва в победата , но да си сигурен в нея .... айде моля ви се .. Всеки който е играл футбол знае за какво говоря ! Далаверата е направена ..... след края на мача ще ми е интересно какви ще ви са мненията за този мач . Как ще се чудите що вашите не са играели така както могат и са показвали примерно в минали мачове ..... Някои ще кажат има и такива мачове .... други пък ще прозрат истината . Лошото е че тази вечер вместо да гелдаме някой друг мач ... примерно Локо Сф - Литекс .... 1-ния се бори за 4-то място другия за да стане шампион , ние ще гледаме уговорен мач ... за тва губи футбола
защо ме караш сега да ти показвам мненията на играчите на Левски преди мача с ЦСКА? извинявай, ама подобни безумни сравнения и заключения не може да се правят от поне малко мислещ човек! ти смяташ ли се за такъв?