Мишел Платини - номер едно в света !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Мишел Платини - номер едно в света !

Мнениеот rhaegar » 13 май 2011 17:26

MuroCSKA написа:
shotgun blues написа:в тази класация май гласуват само фенове на ЦСКА от БЪЛГАРИЯ и затова Платини е първи ,а след него са някои с по няколко гласа от фенове на ЛЕВСКИ или други които сме гласували различно
това е номер едно в света 100 българи гласували :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сега гласувах пак този път за Платини :lol: какво да говорим

Ако знаеш елементарен английски, ще прочетеш, че когато гласуваш втори път пише, че вече си гласувал и ти благодарят за гласа. Ама това е само "ако"....., нали знаеш :)

Къде го, аз гласувах поне 4 пъти. И да, резултатите се променят след всяко гласуване.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 май 2011 17:32

rhaegar написа:
MuroCSKA написа:
shotgun blues написа:в тази класация май гласуват само фенове на ЦСКА от БЪЛГАРИЯ и затова Платини е първи ,а след него са някои с по няколко гласа от фенове на ЛЕВСКИ или други които сме гласували различно
това е номер едно в света 100 българи гласували :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сега гласувах пак този път за Платини :lol: какво да говорим

Ако знаеш елементарен английски, ще прочетеш, че когато гласуваш втори път пише, че вече си гласувал и ти благодарят за гласа. Ама това е само "ако"....., нали знаеш :)

Къде го, аз гласувах поне 4 пъти. И да, резултатите се променят след всяко гласуване.

не е така.просто много хора гласуват!Пише си го най-отгоре!Блафоаря ви, ние вече отчетохме вашият глас :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2011 17:36

Видях го, ама........да не би да е само за конкретното гласуване. Иначе няма много смисъл. Да са го видели 1500 човека тука и да са гласували?

П.С. така е, не става. Пробвах да гласувам за някой от другите и не отчете нищо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 май 2011 17:42

Малко като на Евровизия ама карай....Мишо отвя конкуренцията! Мобилизирайте се че да ударим 100% :mrgreen: :mrgreen:

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 13 май 2011 17:43

Уникален гол на Платини ,определено! За мен обаче не е номер едно сравнение с другите. 6-тият гол като изработване няма смисъл да се коментира ,за мен най-добрият. 10-тия също не се коментира. Първите три също много хубави. Но естествено подкрепих Мишел Платини ,защото преди всичко обичам страната си. Може би някои хора искат да гледат обективно или просто мразят ЦСКА и гласуват против Платини ,но със спечелването на такава класация се издигаме и доста повече ще хвърлят погледи към българските стадиони за такива голове (дай Боже да има толкова красиви и занапред)!
Искам да кажа ,че софийските отбори ги ненавиждам в червата ,заради терора над българския футбол през целия 20-ти век и в момента ,но като става дума за българско винаги ще застана зад България! Това го уточнявам ,за да не си каже някой: "Той е ботевист ,мрази Левски и за това говори така за ЦСКА и играч на ЦСКА по оста приятелство Ботев - ЦСКА или Левски - Локо." Няма такова нещо ,като фен на Ботев аз не знам да имаме "приятелски агитки" ,така че нека да подкрепим българското (за пореден път да се повторя).
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 май 2011 17:47

Нашият прави и салто след гола,което си е бонус все пак... :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 май 2011 17:49

Дааа почти 3000 са гласовете за Платини,а втория има около 500.Направете ги за една седмица малко над 10 000 да се стъписа телевизията. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 13 май 2011 18:08

:lol: no 1 :lol:
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 13 май 2011 18:28

Гласувах за втория гол аз, като на Платини гола го оставям чак на 5-6 място.
П.С. Не е клубни пристрастия, Жоазиньо по едно време също беше попаднал в тази класация, пак не гласувах за него - просто головете не ме кефят.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 май 2011 18:48

rhaegar написа:Видях го, ама........да не би да е само за конкретното гласуване. Иначе няма много смисъл. Да са го видели 1500 човека тука и да са гласували?

П.С. така е, не става. Пробвах да гласувам за някой от другите и не отчете нищо.

защо тука!Огледай се по сайтовете!Тая новина е има във всеки спортен сайт!Какво са 2500 човека!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”