Pupper_ написа:dunavfc написа:За какво ми даваш за пример Академик Сф - Видима Раковски ??? Все едно да ми кажеш,че Хъл Сити - Стоук Сити е по-интересен от Левси - Литекс примерно.Много ясно,че повечето хора не гледат Академик Сф,Монтана,Видима,Калиакра и Сливен,но пък и много хора не гледат мачовете на Болтън,Блекбърн,Блекпул,Уигън и т.н. Казваш,че си баща,еми кво по-хубаво може да има да заведеш синът си на някой мач ? Незнам от кой град си,но няма по приятно чуство на света да отидеш на мач със детето си,така и ще го запалиш по самата игра.
Хах, четеш между редовете и набързо май![]()
Да де, именно. Ако трябва да избирам между Левски - Литекс и Ман.Ю - Челси, избирам Англия. Ако трябва да избирам между Видима-Академик и Хъл - Стоук, пак англия печели. (ти напоследък гледал ли си Стоук? Че те биха Арсенал преди няколко дни) Играта на Стоук е на светлинни години от тази на Левски и Литекс взети заедно на квадрат! Тези БГ мачове, се гледат само от феновете на съответните отбори. Аз не съм фен на Ман.Ю, Арсенал, Челси, Тотнъм, но при възможност гледам техни мачове, защото има красота в играта им. Има футбол. Който гледа БГ двубой и не е фен на някой от участниците в сблъсъка е любител на играта ритнитопка. Няма красота, няма идея. Едно мачкане на топката, едно блъскане, безадресни центрирания ... ако стане. Това заслужава ли си два часа време? За мен не! Свят широк, хора различни, не е интересно ако всички мислим еднакво
Лошото в случая е, че нашето първенство е много назад в сравнение с цяла Европа. Какъвто и български сблъсък да дават, винаги ще се намери по-интересен двубой. Англия е само частен случай, но като добавим Италия, Испания, Германия, Хола ... какво да ги изброявам, те Гърция са много пред нас.
А за децата на стадиона ... не на мен тези. При всеки удобен случай водя децата на стадиона. Лошото е, че няма условия. И на нашия стадион и в цялата страна!
Значи,това че обичаш английският футбол въобще не обобщава,че хората предпочитат английският пред българският футбол.Ти ми казваш,че би предпочел английското пред българското,е аз пък ще ти кажя,че при мен е обратното,при доста други хора може да е същото.Темата не е,кой какъв футбол обича да гледа,а като цяло българина кой футбол най-много гледа.И според всички статистики,това е българският футбол.И единствената конкуренция на българският футбол е висшата лига в Англия.