А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Мнениеот dunavfc » 09 май 2011 17:16

Pupper_ написа:
dunavfc написа:За какво ми даваш за пример Академик Сф - Видима Раковски ??? Все едно да ми кажеш,че Хъл Сити - Стоук Сити е по-интересен от Левси - Литекс примерно.Много ясно,че повечето хора не гледат Академик Сф,Монтана,Видима,Калиакра и Сливен,но пък и много хора не гледат мачовете на Болтън,Блекбърн,Блекпул,Уигън и т.н. Казваш,че си баща,еми кво по-хубаво може да има да заведеш синът си на някой мач ? Незнам от кой град си,но няма по приятно чуство на света да отидеш на мач със детето си,така и ще го запалиш по самата игра.

Хах, четеш между редовете и набързо май ;)
Да де, именно. Ако трябва да избирам между Левски - Литекс и Ман.Ю - Челси, избирам Англия. Ако трябва да избирам между Видима-Академик и Хъл - Стоук, пак англия печели. (ти напоследък гледал ли си Стоук? Че те биха Арсенал преди няколко дни ;) ) Играта на Стоук е на светлинни години от тази на Левски и Литекс взети заедно на квадрат! Тези БГ мачове, се гледат само от феновете на съответните отбори. Аз не съм фен на Ман.Ю, Арсенал, Челси, Тотнъм, но при възможност гледам техни мачове, защото има красота в играта им. Има футбол. Който гледа БГ двубой и не е фен на някой от участниците в сблъсъка е любител на играта ритнитопка. Няма красота, няма идея. Едно мачкане на топката, едно блъскане, безадресни центрирания ... ако стане. Това заслужава ли си два часа време? За мен не! Свят широк, хора различни, не е интересно ако всички мислим еднакво ;)
Лошото в случая е, че нашето първенство е много назад в сравнение с цяла Европа. Какъвто и български сблъсък да дават, винаги ще се намери по-интересен двубой. Англия е само частен случай, но като добавим Италия, Испания, Германия, Хола ... какво да ги изброявам, те Гърция са много пред нас.
А за децата на стадиона ... не на мен тези. При всеки удобен случай водя децата на стадиона. Лошото е, че няма условия. И на нашия стадион и в цялата страна!

Значи,това че обичаш английският футбол въобще не обобщава,че хората предпочитат английският пред българският футбол.Ти ми казваш,че би предпочел английското пред българското,е аз пък ще ти кажя,че при мен е обратното,при доста други хора може да е същото.Темата не е,кой какъв футбол обича да гледа,а като цяло българина кой футбол най-много гледа.И според всички статистики,това е българският футбол.И единствената конкуренция на българският футбол е висшата лига в Англия.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 май 2011 17:44

dunavfc написа:
Pupper_ написа:
dunavfc написа:За какво ми даваш за пример Академик Сф - Видима Раковски ??? Все едно да ми кажеш,че Хъл Сити - Стоук Сити е по-интересен от Левси - Литекс примерно.Много ясно,че повечето хора не гледат Академик Сф,Монтана,Видима,Калиакра и Сливен,но пък и много хора не гледат мачовете на Болтън,Блекбърн,Блекпул,Уигън и т.н. Казваш,че си баща,еми кво по-хубаво може да има да заведеш синът си на някой мач ? Незнам от кой град си,но няма по приятно чуство на света да отидеш на мач със детето си,така и ще го запалиш по самата игра.

Хах, четеш между редовете и набързо май ;)
Да де, именно. Ако трябва да избирам между Левски - Литекс и Ман.Ю - Челси, избирам Англия. Ако трябва да избирам между Видима-Академик и Хъл - Стоук, пак англия печели. (ти напоследък гледал ли си Стоук? Че те биха Арсенал преди няколко дни ;) ) Играта на Стоук е на светлинни години от тази на Левски и Литекс взети заедно на квадрат! Тези БГ мачове, се гледат само от феновете на съответните отбори. Аз не съм фен на Ман.Ю, Арсенал, Челси, Тотнъм, но при възможност гледам техни мачове, защото има красота в играта им. Има футбол. Който гледа БГ двубой и не е фен на някой от участниците в сблъсъка е любител на играта ритнитопка. Няма красота, няма идея. Едно мачкане на топката, едно блъскане, безадресни центрирания ... ако стане. Това заслужава ли си два часа време? За мен не! Свят широк, хора различни, не е интересно ако всички мислим еднакво ;)
Лошото в случая е, че нашето първенство е много назад в сравнение с цяла Европа. Какъвто и български сблъсък да дават, винаги ще се намери по-интересен двубой. Англия е само частен случай, но като добавим Италия, Испания, Германия, Хола ... какво да ги изброявам, те Гърция са много пред нас.
А за децата на стадиона ... не на мен тези. При всеки удобен случай водя децата на стадиона. Лошото е, че няма условия. И на нашия стадион и в цялата страна!

Английският футбол се различава от нашия само по тичането :lol: ония тичат като безглави,а нашите не могат,ама да ми кажеш,че там някой влага повече акъл в отиграванията е лудост те ония играят наизуст и ако стане :lol: айде загледай се,а ако Играе Стоук и Левски не бъди сигурен,че ще падаме :? единственото което имат в повече е физика НИЩО ДРУГО

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 май 2011 19:27

Споко, ся на изборите ще гласуваме всичките за ФАГО и ще има и по 50 лева да идем в Ноу Сенса да ни счупят от бой пак :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 09 май 2011 19:29

Темата е в нашия форум, защото Локомотив Пловдив е един от отборите който се гледа най-много в България. Мачовете ни предизвикват най-голям интерес и са най-драматични. Това са лични наблюдения от форуми и коментари на фенове на различни отбори. Разбира се изключвам мачовете между ЦСКА и Левски, които по разбераеми причини са с най-голяма аудитория.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 09 май 2011 19:40

Английският футбол се различава от нашия само по тичането :lol: ония тичат като безглави,а нашите не могат,ама да ми кажеш,че там някой влага повече акъл в отиграванията е лудост те ония играят наизуст и ако стане :lol: айде загледай се,а ако Играе Стоук и Левски не бъди сигурен,че ще падаме :? единственото което имат в повече е физика НИЩО ДРУГО

Ако мислиш сериозно това, което си написал, то смело мога да заявя, че не разбираш нищо от футбол! :shock:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 10 май 2011 04:28

honda написа:преди няколко дни писах, че български мач се гледа повече от който и да е чужд мач. През 2007 финала за купата на България Левски- Литекс е имал 4 пъти повече зрители отколкото финала на ШЛ Милан- Ливърпул . Напълно нормално- просто в чуждите мачове аз самия нямам тръпка,отдавна не следя чуждите първенства и за мен няма никакво значение дали ще победи Манчестър или Челси.
Аз гледал български мачове защото има тръпка ,ясно ,че качеството на играта в българското първенство е несравнимо с това в английското първенство. Някои казват ,че гледат заради красотата в играта, ами тогава по-добре да гледам записи на Марадона, Пеле, Кройф , Платини, Савичевич, ван Бастен, Каниджа ,Зико и т.н. Не го правя защото просто го няма треперенето как ще завърши мача.
Просто бих предпочел хубав филм пред чужд мач.

petrof написа:Статистиката си е абсолютно вярна. Аз, както и всички мои познати, които се интересуват от футбол и с които коментираме мачовете гледаме на първо място нашата А група и в редки случаи някой мач от чуждо първенство. Любителите на чуждите отбори не виждам защо се учудват на статистиката. Напълно реална е. Нашият шампионат на повечето хора си ни е интересен, а на който не му харесва просто да не го гледа, а не да го плюе. Плюс това в чуждите мачове няма никаква тръпка.

Споделям вашите мнения на 95% Мнението ми се покрива на 19/20 от вашето, защото аз въобще не гледам чужди първенства :mrgreen: Аз си имам тръпка от това да гледам моят си тийм или да гледам мач, в който се надявам конкурента ни да загуби и т.н. Лично мен не ме топли дали Арсенал ще бие Челси, Манчо ще мине Пуул по титли или с колко петорки Барса ще размаже някое иберийско отборче. Грезен ни е футболът, ала си е наш... ПС: сто пъти съм ходил до Манчестър и само веднъж се прежалих да ходя на мач... на Сити. Толкова ме грее за ВЛ.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2011 10:58

Въпросът е в тръпката,всеки гледа футбол с някаква цел.Мене лично,колкото и да ми харесват как играят големите отбори в Европа,едно такова ми е безразлично.Примерно дали ще спечли ШЛ Барселона или Манчестър мене какво ме вълнува ? Докато тука в смешното ни и слабо първенство се интересувам от всичко,кой ще стане шампион,кой ще вземе 4-тото място,кои ще изпаднат,кои отбори ще се класират в "А" група.Е това е тръпката на футбола.

Върни се в “Футбол - България”