П.П. Не съм слушал Спортно Шоу "Гонг" до момента,но ако има някой възможност да се обади и да привлече вниманието на Томислав към темата - да го направи за да ни подкрепят и те

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Lion написа:Другия вариант е,на първия митинг да отидем без шалове,просто да видим що за организиране можем да направим,и после да отидем вече на втория по-организирани
П.П. Не съм слушал Спортно Шоу "Гонг" до момента,но ако има някой възможност да се обади и да привлече вниманието на Томислав към темата - да го направи за да ни подкрепят и теВ крайна сметка в техния форум пишем
sic написа:Да аз мога да ти кажа от сега не искам да звуча песимистично но риска ще е губи просто толкова им е добре на тея вътре че освен да кажат ха поредните тъпаци нищо няма да стане...
Това със продължителността по стадионите и транспарантите колко човека от парламента или изпълнителната власт мислите че гледат футбол.
както и да е това е с цел да се събуди народа идеята е доста добра стига да се уредят нещата и да не се разделим пак на сини червени зелени бели жълти и т.н. което според мен ще е най-трудно....ако това се уреди по някакъв начин всичко ще е ок
sic написа:Толкова хора го направиха мирно и тихо и народа не ги чу дори пък камоли да ги харесанезнам добра ти е идеята но според мен не трябва да е тихо може да е мирно но не и тихо!!!:)
извинявай не видях че си написал културно
sic написа:Да аз мога да ти кажа от сега не искам да звуча песимистично но риска ще е губи просто толкова им е добре на тея вътре че освен да кажат ха поредните тъпаци нищо няма да стане...
Това със продължителността по стадионите и транспарантите колко човека от парламента или изпълнителната власт мислите че гледат футбол.
както и да е това е с цел да се събуди народа идеята е доста добра стига да се уредят нещата и да не се разделим пак на сини червени зелени бели жълти и т.н. което според мен ще е най-трудно....ако това се уреди по някакъв начин всичко ще е ок
mormona написа:sic написа:Да аз мога да ти кажа от сега не искам да звуча песимистично но риска ще е губи просто толкова им е добре на тея вътре че освен да кажат ха поредните тъпаци нищо няма да стане...
За един голям трансперант 5-6 човека трябват, другите и да не са навити толко , или да ги мързи , се трансперанта ще се чете отпред на оградата.Ама верно да няма разделения на цветове , или ако това почне да се прави по стадионите , да не почнат хората пък да се делят на градове само.Демек и тия в Перник и тия в Петрич , сички да пишат и така.То е по скоро да се събуди народа дет се вика.Надали някои толко ще гледа от политиците.Сега ако сме сериозни и ако имахем отбори в Евротурнирите и на пролет можеше да се опъне подобно нещо по време на някои от мачовете от УЕФА да кажем.Зависи вече доколко искаме да ни чуят и навън и дали в това би имало смисъл.А що се отнася до митинга в центъра... не е зле ама за по дълго време ми се щеше да е и да може тия кратуни се като ходят на работа сяка сутрин ( колкото и малко да ходят ) да виждат секи ден хора които протестират.Ама за тая цел трябва организация жестока.Да няма значение: времето , работата , училището. А това е сложно.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта