БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:35

Другия вариант е,на първия митинг да отидем без шалове,просто да видим що за организиране можем да направим,и после да отидем вече на втория по-организирани ;)

П.П. Не съм слушал Спортно Шоу "Гонг" до момента,но ако има някой възможност да се обади и да привлече вниманието на Томислав към темата - да го направи за да ни подкрепят и те ;) В крайна сметка в техния форум пишем ;)
Последна промяна от Blue_Lion на 21 дек 2008 01:39, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 01:38

Да аз мога да ти кажа от сега не искам да звуча песимистично но риска ще е губи просто толкова им е добре на тея вътре че освен да кажат ха поредните тъпаци нищо няма да стане...
Това със продължителността по стадионите и транспарантите колко човека от парламента или изпълнителната власт мислите че гледат футбол.
както и да е това е с цел да се събуди народа идеята е доста добра стига да се уредят нещата и да не се разделим пак на сини червени зелени бели жълти и т.н. което според мен ще е най-трудно....ако това се уреди по някакъв начин всичко ще е ок :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 01:39

Борисов ще разреши бе споко, тои тва му е идеята да плюе по троината коалиция , сега преди изборите.Ама после ще земе да каже , ето виждате ли аз ги подкрепям хората , дадох им да протестират нека се надигнат....въпреки ,че след няколко месеца плана му е да се домогне до тая същата зграда вътре , с шепа мафиоти и да почне тои да смуче с думите ,че тои си скъсва задницата от работа , ама сичко е толко разбито от тия преди него , че няма как да оправи сичко .... илиии нещо подобно. Но като цяло Борисов ще разреши.Друг е въпроса че само за няколко часа , което е седно сме на парти , протестираме малко и аиде че имаме определен час.Няма да има значение до кога ще протестираме само ако сме няколко стотин хиляди и напълним целия център....тогава ще е важно само да ни пуснат един път до протеста.... после обаче ще заприлича на случките в Гърция и Унгария преди време.Въпреки че няма какво да ни притеснява , те хората се дигат на протести и укопират правителствата си само като им дигнат цената на хляба .... ние колко сме търпяли не е истина.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 01:40

Blue_Lion написа:Другия вариант е,на първия митинг да отидем без шалове,просто да видим що за организиране можем да направим,и после да отидем вече на втория по-организирани ;)

П.П. Не съм слушал Спортно Шоу "Гонг" до момента,но ако има някой възможност да се обади и да привлече вниманието на Томислав към темата - да го направи за да ни подкрепят и те ;) В крайна сметка в техния форум пишем ;)

Звучи добре става така и ако протестите са в много кратък период от време и мого на брои мисля че ще има добър ефект и на всеки следващ ще има повече и повече хора
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:41

sic написа:Да аз мога да ти кажа от сега не искам да звуча песимистично но риска ще е губи просто толкова им е добре на тея вътре че освен да кажат ха поредните тъпаци нищо няма да стане...
Това със продължителността по стадионите и транспарантите колко човека от парламента или изпълнителната власт мислите че гледат футбол.
както и да е това е с цел да се събуди народа идеята е доста добра стига да се уредят нещата и да не се разделим пак на сини червени зелени бели жълти и т.н. което според мен ще е най-трудно....ако това се уреди по някакъв начин всичко ще е ок :)

Мен идеята ми е да го насочим не към политиците,а към Народа !!! ;) Той е важен и той е силният ;) VOX POPULI,VOX DEI ! Глас Народен,Глас Божий ! Сещаш ли се накъде бия ;)

И не с насилие !!! А мирно и културно за да се харесаме на Народа ;)
Изображение

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 01:44

Толкова хора го направиха мирно и тихо и народа не ги чу дори пък камоли да ги хареса :( незнам добра ти е идеята но според мен не трябва да е тихо може да е мирно но не и тихо!!!:)
извинявай не видях че си написал културно :)
Изображение Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 дек 2008 01:46

да глас народен, глас божи ама лошото е че онея си мислят че са богоизбрани и недосегаеми и вобще не им пука какво става! Мандата им свършва, някои от тях ще си тръгнат добре охранене други ще останат, нови ще дойдат и ефекта нулев и трябва всичко да почва отнчало!
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:47

sic написа:Толкова хора го направиха мирно и тихо и народа не ги чу дори пък камоли да ги хареса :( незнам добра ти е идеята но според мен не трябва да е тихо може да е мирно но не и тихо!!!:)
извинявай не видях че си написал културно :)

Е тихо...условно казано :twisted: Абе брат,ние да опитаме,пък каквото стане ;) Според мен ще има ефект,но все пак...знае ли човек ;) Само не искам да има насилие,щото само Българи ще страдат от това...
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 01:48

sic написа:Да аз мога да ти кажа от сега не искам да звуча песимистично но риска ще е губи просто толкова им е добре на тея вътре че освен да кажат ха поредните тъпаци нищо няма да стане...

За един голям трансперант 5-6 човека трябват, другите и да не са навити толко , или да ги мързи , се трансперанта ще се чете отпред на оградата.Ама верно да няма разделения на цветове , или ако това почне да се прави по стадионите , да не почнат хората пък да се делят на градове само.Демек и тия в Перник и тия в Петрич , сички да пишат и така.То е по скоро да се събуди народа дет се вика.Надали някои толко ще гледа от политиците.Сега ако сме сериозни и ако имахем отбори в Евротурнирите и на пролет можеше да се опъне подобно нещо по време на някои от мачовете от УЕФА да кажем.Зависи вече доколко искаме да ни чуят и навън и дали в това би имало смисъл.А що се отнася до митинга в центъра... не е зле ама за по дълго време ми се щеше да е и да може тия кратуни се като ходят на работа сяка сутрин ( колкото и малко да ходят ) да виждат секи ден хора които протестират.Ама за тая цел трябва организация жестока.Да няма значение: времето , работата , училището. А това е сложно.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 01:50

mormona написа:

За един голям трансперант 5-6 човека трябват, другите и да не са навити толко , или да ги мързи , се трансперанта ще се чете отпред на оградата.Ама верно да няма разделения на цветове , или ако това почне да се прави по стадионите , да не почнат хората пък да се делят на градове само.Демек и тия в Перник и тия в Петрич , сички да пишат и така.То е по скоро да се събуди народа дет се вика.Надали някои толко ще гледа от политиците.Сега ако сме сериозни и ако имахем отбори в Евротурнирите и на пролет можеше да се опъне подобно нещо по време на някои от мачовете от УЕФА да кажем.Зависи вече доколко искаме да ни чуят и навън и дали в това би имало смисъл.А що се отнася до митинга в центъра... не е зле ама за по дълго време ми се щеше да е и да може тия кратуни се като ходят на работа сяка сутрин ( колкото и малко да ходят ) да виждат секи ден хора които протестират.Ама за тая цел трябва организация жестока.Да няма значение: времето , работата , училището. А това е сложно.

Ми ако това което правим има отзвук именно там,по стадионите - дали пък няма да се издигнат такива трансперанти :) Според мен,може и да не се обединят,но фракцийте ще го направят ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”