Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)-за неутрални фенове.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

levskifenka
Контакти:

Re: Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)

Мнениеот levskifenka » 23 фев 2011 23:51

b0b1 написа:С кашлица и 37 градуса, още утре на обяд отивам за билет до Армията.Няма какво да ме спре да подкрепя ЦСКА в този двубой.

37 си е нормална температура. ;) Иначе се оправяй.Аз ще го гледам по ТВ.По гърлоболни причини... :( :( :x
Последна промяна от levskifenka на 24 фев 2011 00:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)-за неутрални фенове.

Мнениеот puhisamolevski » 24 фев 2011 00:36

Не мисля, че е просто един обикновен мач. Според мен всеки в България, който твърди, че се интересува от футбол е длъжен да го гледа :)

Вечното дерби е едно от малкото "истински" дербита в Европа (Барса-Реал, Рома-Лацио), защото който ми каже, че Партизан-Звезда или Стяуа-Динамо е по-сериозно, ще му кажа, че и двата отбора в тези дербита са изкуствено създадени и съревнованието им се дължи на чиста омраза. В България просто, поне преди време, Левски и ЦСКА са представлявали двата полюса в обществото.
Да, вече е по-различно, но като цяло футбола в свеовен мащаб е по-различен. Вечното дерби има тръпка (поне за мене), която не съществува в нито един друг мач :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 24 фев 2011 00:40

Длъжен да ги гледам ? Боже Господи :) Книжните ни грандове ще убият желанието на всеки с някой мач under 1,5 отново. В мивката ми да играят - водата ще пусна два пъти, за по-сигурно.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 24 фев 2011 00:44

И в двора да ми играят не

и да тук не е за анкета щото отговорите са 20 като в тази тема

viewtopic.php?f=34&t=72181&start=160
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 24 фев 2011 00:51

Flash1912 написа:Длъжен да ги гледам ? Боже Господи :) Книжните ни грандове ще убият желанието на всеки с някой мач under 1,5 отново. В мивката ми да играят - водата ще пусна два пъти, за по-сигурно.

Бате колкото и да не искаш да си го признаеш, Левски и ЦСКА са по-грандове от Локо и Ботев ;) Колкото и да се радвам и на вашето дерби, което за жалост е твърде рядко :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 фев 2011 01:08

Еми да все пак най-малкото резултата му е важен не само за играещите в него! Ако го дават де! :mrgreen:
Само да припомня, че темата е за фенове на другите отбори! То е ясно, че запалените фенове на Левски и Цска ще го гледат ако не на стадиона то поне по тв! Така, че Не е нужно да пишат, че ще го гледат то се подразбира :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 фев 2011 01:53

По мое скромно мнение Ботев и Локо (Пд) от доста години правят по-интересни и по-запомнящи се дербита от Левски и ЦСКА ;) И атмосферата е доста по-добра и мачовете са били доста атрактивни :roll:
А кои са грандове и кои не - ами според това кой се е нагодил към комунистическата номенклатура и съответни органи като войска и милиция, така са станали и т.нар. грандове :roll: Никой друг отбор в България не се ползва с държавна подкрепа и протекция от най-висшите етажи на властта освен Левски и ЦСКА ;)
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 фев 2011 08:33

По-скоро не. Много пошла продукция последните 5 години. Ще се радвам, ако стане хубав двубой, но силно се съмнявам. За пореден път едно титанично мачкане на топката и ... едно на нула за по-голямия късметлия. Пу, пу, дано съм лош пророк!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 24 фев 2011 08:42

Не, няма да го гледам по това време ще съм на баскетбол Дунав 8806-Лукойл!Ако си бях вкъщи щях да гледам мача.
Левски-ЦСКА изгуби всякакъв блясък и стойност, Локо Пловдив-Ботев е дербито на България за първите 10 години на 21 век!

Върни се в “Футбол - България”