Михайлов, Боби, време е да си ходите с компанията.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Михайлов, Боби, време е да си ходите с компанията.
А "младия Барбуков" трябва още хляб да изяде и да свърши първо с "ритането", и съм сигурен, че ще дойде тук, и че ще се справи добре с управлението на родния цирк 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
THE G.A.M.E
Читави и умни хора няма да се захванат с блатото на българския футбол ...
Най малкото, тая шайка бандити дето са се впили в него ( българският футбол ) ... няма да го допуснат това !
Най малкото, тая шайка бандити дето са се впили в него ( българският футбол ) ... няма да го допуснат това !
Жоржиньо написа:Ще си тръгне Боби,и кой ще дойде ???? Батето ли ??? кой ??? Всички са едни и същи... !!!!
Ще дойде Гигов с дъщеря си! от първи март е свободна за нови безпочвени изяви... след дядо, син и зет - време е за баща и дъщеря...
- unist_gp
- Контакти:
Приемат залози за оставка на Михайлов
Боби Михайлов си има проблеми със залаганията, но пък от евентуалната му оставка някой може да спечели пари от букмейкърите. Британският Tempobet.com вече приема залози за това дали Боби Михайлов ще напусне президентския пост в БФС. На залогът "Какво ще се случи първо във времето" играчите могат да избират между следните опции: "Левски да стане шампион", "Лотар Матеус да бъде уволнен от националния отбор на България" и "Борислав Михайлов да напусне президентската позиция в БФС". Първите две събития са при еднакъв коефициент от 1.90. За напускането на Михайлов коефициентът е внушителен - 17.00, но най-вероятно ще падне заради скандалите около мача България - Естония (2:2), които клатят поста на Боби в БФС.
7dnisport
Боби Михайлов си има проблеми със залаганията, но пък от евентуалната му оставка някой може да спечели пари от букмейкърите. Британският Tempobet.com вече приема залози за това дали Боби Михайлов ще напусне президентския пост в БФС. На залогът "Какво ще се случи първо във времето" играчите могат да избират между следните опции: "Левски да стане шампион", "Лотар Матеус да бъде уволнен от националния отбор на България" и "Борислав Михайлов да напусне президентската позиция в БФС". Първите две събития са при еднакъв коефициент от 1.90. За напускането на Михайлов коефициентът е внушителен - 17.00, но най-вероятно ще падне заради скандалите около мача България - Естония (2:2), които клатят поста на Боби в БФС.
7dnisport
Според мен, трябва да се направи една обективна оценка на работата на БфС в момента. Да се анализира резултатите и целите които са били поставени в началото. Все пак това е изборна длъжност, а не еднолична власт на няколко хора. Личното ми мнение е че, по всичи параметри на управлението им, нещата вървят на долу. Като се почне от мястото в световната ранклиста на България, до проблемите със организацията, съдиите, корупцията и др неща в родния футбол. Съчетано със липса на развитие и бъдеща на футбола ни, просто нещата трябва да се променат. Не съм против г-н Михайлов, а против посоката в която върви футбола ни, а той е човека който може да промени нещата. Не мисля обаче че, евентуални протести като този, към ръководството на БФС е начина за решаване на проблемите. По правилно е да се направи една конференция и да се вземат адекватни мерки и постижими цели за родния спорт. Пред фактите, и най добрите мълчат.
Поздрави
Поздрави
Върни се в “Футбол - България”