"А" група от една дузина отбори?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: "А" група от една дузина отбори?

Мнениеот vaskonti » 12 дек 2010 14:24

obi4am_pirin написа:
vaskonti написа:
obi4am_pirin написа:Играйте!Доставяте ми страхотно удоволствие!По 5 по 5!Страхотен коефициент и имидж правите!За това като чуят България и чуждите отбори бягат!Трансфер на юноша на Левски?Това е фантастика!Само Анадола!А Бербатов остава в историята на Висшата лига!А биографията му пише юноша на Пирин!

Добре, какви всъщност са ти претенциите по темата, че нещо не става ясно?

Претенцията ми е да се уважава всеки един отбор в България!Да не наричат любимия ми отбор опашкар!

Когато самият клуб не се уважава сам себе си какво отношение очакваш от другите? Като си продавате талантите на 18-19г. къде очакваш да сте, ако не на опашката? Осъзнаваш ли, че в последните години ако си бяхте задържали всички таланти, които са пръснати къде ли не в момента като нищо щяхте да се борите за тройката? Кой ви е виновен за положението, някой друг ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 12 дек 2010 14:27

obi4am_pirin написа:Така ти изнася!А иначе хокеистите ги взимате вие "големите"! Шеридън!Слори!Ние създаваме футболисти!И сега се говори за юноши на Пирин които могат да се трансферират в чужбина!Манолев !Делев!

Добре бе, човек, гордей се с футболистите, които са излезли от школата на Пирин, няма проблем. Но това, че изкарвате добри играчи не може да компенсира фактът, че едва кретате и като игра и класиране, и като финансова обезпеченост. И след като не може да направите така, че да печелите добре от великата си школа - отивате си в Б група и оставяте А група на тези, които имат възможност и искат да се развиват.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 12 дек 2010 14:27

obi4am_pirin написа:Така ти изнася!А иначе хокеистите ги взимате вие "големите"! Шеридън!Слори!Ние създаваме футболисти!И сега се говори за юноши на Пирин които могат да се трансферират в чужбина!Манолев !Делев!

Ще ти кажа нещо, гледал съм как Шеридън играе за Сейнт Джонстънс (това бе последния в Шотландия) и играеше доста добре. Тогаз и за миг не съм предполагал, че това 'лапе ще играе в БГ. И още нещо ще ти кажа: когато продават футболист на Левски в Турция, Русия, Кипър или Израел ме заболява сърцето. Аз искам футболистите на Левски, особено юношите, да играят за Левски. А при такива като теб има нещо изначално увредено. Не е в ред това да искаш най-добрите ти футболисти да играят за некви скапани чужди отбори по Анадола, Палестина или Сибир. Така че щом искаш Делев в Русия или нещо такова, то... води си изводите.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 дек 2010 14:28

obi4am_pirin написа:
vaskonti написа:
obi4am_pirin написа:Играйте!Доставяте ми страхотно удоволствие!По 5 по 5!Страхотен коефициент и имидж правите!За това като чуят България и чуждите отбори бягат!Трансфер на юноша на Левски?Това е фантастика!Само Анадола!А Бербатов остава в историята на Висшата лига!А биографията му пише юноша на Пирин!

Добре, какви всъщност са ти претенциите по темата, че нещо не става ясно?

Претенцията ми е да се уважава всеки един отбор в България!Да не наричат любимия ми отбор опашкар!

Уважението трябва да се заслужи на терена!А не по презумпция!
"Ние сме голяма школа-трябва да ни уважавате!"
"Ние,пък,сме стара слава-трябва да ни уважавате!" и т.н.
Казваш откъде ще се снабдяваме с играчи?Играчи могат да се взимат и от Б група.
Впрочем,знаеш ли къде играят Лийдс,Нотингам,Торино...Отбори по-славни от Пирин.Не съм чул някой в Англия и Италия да се къса от рев за тях.Или вълна от самоубийства!Както казах,уважението се извоюва на терена!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 12 дек 2010 14:29

Скоро ще Гледаме ние в Русе Май А група.Новия Собственик Бая Напира за Нови играчи и за А група.Тази година ще се мъчим за Б догодина А
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 12 дек 2010 14:37

luxorus написа:Футбола е за хората.Ако са 10 отбора-4 от София
1-2 от Пловдив
1 от Ловеч
1-2 от Варна
1-2 от Бургас
1 от Стара Загора
Може и с една-две промени,но,мисълта ми е че футбол от А група ще се играе на 5-6 места в Държавата.А футболни градове като Благоевград,Русе,В.Търново,Плевен,там хората няма да могат да гледат футбол на живо.Е за какво да ги намаляват тогава???

само А група ли е футбол бе брате...
с намаляване на А група се вдига нивото, следователно част от по-можещите отбори от провинцията слизат в Б. от там нивото на Б също се вдига, има повече конкурентно-способни тимове, които като се качът в А ще са по-способни да се противопоставят на псевдо-грандовете ни.
Много големи англииски тимове например (да не кажа всички) са минали и през доли дивизии, за хората там е чест да спечелиш Чемпиъншип например.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 12 дек 2010 14:38

Хубаво е да се намалят отборите, но всички знаем, че това няма да стане, защото се гласува и от малките отбори, които са твърдо против.Ние тук ще си пишем, но никой не чете и слуша :lol: Стига сте спорили кой е опашкар, защото всичко ще си дойде на мястото и Акедемик ще се смъкне там, където заслужава да е с анти-футбола си !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 дек 2010 14:52

Хайде да се спрете да осирате всяка тема с простотиите си.
Това, че някой е тръгнал да провокира, трябва ли да му бъде опонирано?

Хайде модераторите да почистят темата, защото е интересна и в последните постове е като тоалетна.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 12 дек 2010 15:07

SFHC написа:
luxorus написа:Футбола е за хората.Ако са 10 отбора-4 от София
1-2 от Пловдив
1 от Ловеч
1-2 от Варна
1-2 от Бургас
1 от Стара Загора
Може и с една-две промени,но,мисълта ми е че футбол от А група ще се играе на 5-6 места в Държавата.А футболни градове като Благоевград,Русе,В.Търново,Плевен,там хората няма да могат да гледат футбол на живо.Е за какво да ги намаляват тогава???

само А група ли е футбол бе брате...
с намаляване на А група се вдига нивото, следователно част от по-можещите отбори от провинцията слизат в Б. от там нивото на Б също се вдига, има повече конкурентно-способни тимове, които като се качът в А ще са по-способни да се противопоставят на псевдо-грандовете ни.
Много големи англииски тимове например (да не кажа всички) са минали и през доли дивизии, за хората там е чест да спечелиш Чемпиъншип например.

............
Хора,разберете.Проблемът не е в бройката на отборите,а много,много навътре.С това БФС,с тази ПЛ,без нов закон за спорта няма да стане.Аз нямам нищо против дори Берое да изпадне,да играем дербита с Ботев,Локо,Нафтата в "Б",проблемът е в инвестициите.Темата е много дълга.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 дек 2010 15:18

Аз съм съгласен с автора на темата! Според мен проблемът е много сериозен, футболът ни затъва здраво! Вижда се какво правят нашите псевдо грандове в европа... Ако отборите са 10 и се играят по два мача на полусезон, класата ще се вдигне осезаемо. В този случай, ще влизат по 1 отбор от 2те Б групи, и така реално всеки ще бъде застрашен от отпадане.

А тезата, че при евентуално редуциране на отборите в А група, ще се играе футбол само в София и още 2-3 града е просто смешна... Вижте например публиката на второ дивизионния Лудогорец или тази на трето дивизионния Ботев. Ловеч имат отбор в А група, но там няма публика? Футбол ще има там където трябва!
YA GUNNERS YA

Върни се в “Футбол - България”