Брутална съдийска гавра с отбор от Бургас!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Брутална съдийска гавра с отбор от Бургас!!!

Мнениеот ilian12 » 18 окт 2010 17:00

Не знам как свирят на Нафтата, дали ги ощетяват или не, защото не съм ходил, а и нямам намерение да ходя на мачовете им, но от управата им си позволяват много над допустимото (което явно се прехвърля и на футболистите).

Лошото е, че в България всеки си мисли, че има право да клевети както му отърва. Не ме интересува колко и как ще ги накажат за инцидентите на мача. Искам да ги накажат за това, че хвърлят недоказани обвинения върху Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 18 окт 2010 20:45

[/quote]Ти хубаво си ходил,ама на кой стадион ? Този в Долно Езерово не е нашия, а на шараните от 2005 година(Черноморец 919).Нашият стадион си стои в комплекс Лазур само седалките са му пребоядисани и в момента там правят опити с ГМО.Първо се усведоми после приказвай за Бургас защото едно посещение на града в седмицата не те прави запознат с нещата.И ми отговори на един въпрос: Ако лично Бойко Борисов не ви беше дал стадиона на който играете в момента,защото имаше доста мотиви да не го направи нито той нито община Пловдив.Та къде щяхте да играете сега отборът с многомилионният бюджет? Би ли ми казал,аз ще ти кажа някъде в селата около Пловдив.Така че не лайте много кой къде е играел.Пак ти казвам като дойдеш в Бургас следващият път отскочи до к-с Лазур да ни видиш стадиона,след това отскочи и до к-с Акациите да видиш стадиона на истинският Черноморец.
П.С. И пак ли четете избирателно ? Кой е казал, че Ботев купува съдии или нещо подобно? Казано е, че зоналният съвет ви бута към "Б" група.Това има 2 варианта без вие да сте правили каквото и да е било или вторият вариант е целенасочено с помощта на някой от вашия клуб.Но никой лично не е обвинил Ботев като футболен клуб в НИЩО!!!!!!!!Има и една поговорка "Гузен негонен бяга" ..... ;)[/quote]

Смятаййййй.Пич Свали си адидас-а и се поуспокой :)

Бойко Борисов нищо не ни е давал даром.Плаща се наем като всеки един нормален отбор.
Значи вчера бях на Лазур ... там ваш стадион няма(тук на стадиона на Ботев,Локо няма да играят и обратното.... никога,ако в Бургас се случва значи вие феновете сте го позволили) а буренака в Акациите не го коментирам,това обаче не е тема на разговора тук.Казах- нямате база и организация и един път годишно да идвам до Бургас пак ще съм запознат с този факт.Ти Сам как виждаш организационно-стадиони,лицензиране,школа,футболисти,спонсорство на отбора ти в професионалния футбол.За разлика от теб аз съм ви гледал на живо този сезон и мога да сравня дали някой е подкрепял Ботев или е посичал Нафтата.Влез на сайта ни, прочети малко - преди всеки мач се говори за толерантност за забрана на бомбички и хвърлени предмети.Клуба са опитва да се погрижи за инциденти по мачовете привантивно.Да скачате и пискате за заговори и целенасочено поведение на полиция,домакини,зонални савети при положение че сами сте погнали садията е смешно!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 18 окт 2010 22:33

Обаче като си минал веднъж пътя до ада - колко лесно можеш да видиш признаците у другите, тръгнали по този път...

Момчета от Бургас, разберете, че ви хвърлят прах в очите от собствения ви клуб! Някой някъде по веригата се е закачил като кърлеж и ви пласират класическа "бушонна" схема - съдии, БФС, противника (в случая - Ботев). Знам, че акъл няма да чуете от мен, но потърсете първо какъв е проблема във вашия клуб (като управа)... Ние тази попара сме я яли, яли, че чак ни приседна накрая.

И пак за подпирането да кажа... Едни хора се клеха, че мача бил нареден за 0:2 и "да не ритат момчетата". Резултата е 1:2, червен картон за наш играч и ужасна контузия за Манчев. До тук с подпирането и лягането...

П.С. Ах, колко е жалко да си буфер - да пишеш в тема на трети отбор против "папагалите" - БЕЗЦЕННО!!!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 19 окт 2010 10:21

В доклада за мача е написано,че мача е прекратен поради липса на адекватна охрана на мача и заради нахлуване на наши привърженици на терена.
А това е и решението:
" ПО ДОКЛАДИ
1. Съгласно чл. 34/1/2 от Дисциплинарния правилник наказва с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба от 100 лева треньора на Нефтохимик Ганчо Евтимов.
2. Съгласно чл. 36/2/2/А от Дисциплинарния правилник налага имуществена санкция от 500 лева на ФК Нефтохимик.
3. Съгласно чл. 25/2 от Дисциплинарния правилник налага наказание лишаване от състезателни права за 8 срещи на Митко Трендафилов Иванов (Нефтохимик).
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 20 окт 2010 12:42

plamenski написа:В доклада за мача е написано,че мача е прекратен поради липса на адекватна охрана на мача и заради нахлуване на наши привърженици на терена.
А това е и решението:
" ПО ДОКЛАДИ
1. Съгласно чл. 34/1/2 от Дисциплинарния правилник наказва с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба от 100 лева треньора на Нефтохимик Ганчо Евтимов.
2. Съгласно чл. 36/2/2/А от Дисциплинарния правилник налага имуществена санкция от 500 лева на ФК Нефтохимик.
3. Съгласно чл. 25/2 от Дисциплинарния правилник налага наказание лишаване от състезателни права за 8 срещи на Митко Трендафилов Иванов (Нефтохимик).

Я пусни целите доклади на съдиите и наблюдаващия срещата като си толкова запознат.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 окт 2010 22:26

Raoul_Duke написа:Аз искам да питам феновете на Нафтата едно-единствено нещо. Ако тоя сезон не успеете да завършите дори 2-ри, кой ще е крив тогава???

A ako ДПС ви резне парите и спрете след 10-я кръг като Равда догодина? Кой ще ви е крив и ще помните ли, че сега носите розови очила?!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 окт 2010 22:54

FCH написа:
Raoul_Duke написа:Аз искам да питам феновете на Нафтата едно-единствено нещо. Ако тоя сезон не успеете да завършите дори 2-ри, кой ще е крив тогава???

A ako ДПС ви резне парите и спрете след 10-я кръг като Равда догодина? Кой ще ви е крив и ще помните ли, че сега носите розови очила?!

Ако ДПС спре парите за отборите, то Левски ще я втаса яко, както миналата година я втаса Локото, ама добре че се появи Тото Динев та живнаха!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 окт 2010 15:40

botev_1912 написа:
FCH написа:

Ако ДПС спре парите за отборите, то Левски ще я втаса яко, както миналата година я втаса Локото, ама добре че се появи Тото Динев та живнаха!

Хаха, не се излагай. Докато някои се борихме с участието на турски капитали в отборите ни, други ги прегърнахте с две ръце. Нали знаеш, че имате само 218 човека дето дадоха по 240 лева за вашия отбор. Което прави 52 хиляди грубо. Нали знаеш, че за да не играете в окръжните платихте 50 хиляди за лиценз на металик. Без парите на ДПС нямаше да ви има и да си играете на футболен отбор сега. Нали знаеш, че ако Ахмет Доган поръча по-бърза реклама чрез наливане на пари в ЦСКА, тогава и новия отбор ще фалира?

И преди да ми отговориш нещо много оригинално(което така или иначе ще направиш де) вземи отвори гугъл и провери кой е Делян Пеевски, какъв държавен пост заема и от чия квота е избран.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 27 окт 2010 17:00

Пловдив1926 написа:... вземи отвори гугъл и провери кой е Делян Пеевски, какъв държавен пост заема и от чия квота е избран.

:) Стига с тези новини от интернет! Ако търсиш нещо общо между ДПС и Ц. Василев, то би следвало да се запознаеш по-обстойно с отношенията на въпросния мултимилионер, с останалите представители на властта. Потърси за връзки с Луканов, Костов, Велчев ... А знаеш ли с кой "играе" г-н Василев в момента? Няма нищо по-естествено от връзката на десетте най-богати хора в България с властта.
А само супер конспиратор, може да свърже Ботев с ДПС! Нито Пеевски дава парите, нито е член на клуба! Да не говорим за Доган, който толкова ви се иска да свържете с нас.
Доган, през депутата си Пеевски, чиято майка е част от медийната група, закупила вестници със заем от банка, чийто съсобственик е Ц. Василев. А един мормот завива шоколад :D

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 окт 2010 17:18

Pupper_ написа:
Пловдив1926 написа:... вземи отвори гугъл и провери кой е Делян Пеевски, какъв държавен пост заема и от чия квота е избран.

:) Стига с тези новини от интернет! Ако търсиш нещо общо между ДПС и Ц. Василев, то би следвало да се запознаеш по-обстойно с отношенията на въпросния мултимилионер, с останалите представители на властта. Потърси за връзки с Луканов, Костов, Велчев ... А знаеш ли с кой "играе" г-н Василев в момента? Няма нищо по-естествено от връзката на десетте най-богати хора в България с властта.
А само супер конспиратор, може да свърже Ботев с ДПС! Нито Пеевски дава парите, нито е член на клуба! Да не говорим за Доган, който толкова ви се иска да свържете с нас.
Доган, през депутата си Пеевски, чиято майка е част от медийната група, закупила вестници със заем от банка, чийто съсобственик е Ц. Василев. А един мормот завива шоколад :D

Хехехе :) Какъв конспиратор трябва да си за да откриеш връзката Майка - Син :mrgreen: Кажи какво прави Пеевски на преговорите за сформирането на новия отбор? Кажи коя е майка му :) Цяла България знае, че Василев е банкера на Доган, ти ми говориш за конспирации. Умен човек си, знам, че трябва да спазваш поведение пред света и да не се отмяташ от общоприетата доктрина ама не се опитвай да ни правиш на луди.

Ето ти малко ФАКТИ:

- Делян Пеевски - син на Ирена Кръстева заместник-министърът на извънредните ситуации. Избран от квотата на ДПС.
- Цветан Василев - собственик на КТБ и приближен до лидера на ДПС Ахмет Доган. Банката му стана известна като банката на "властта". Под натиска на ДПС голяма сума държавни пари са депозирани именно в тази банка. Това даде повод и за разразилия се в близкото минало скандал след доклад от МФ. Както знаем депозирането на държавни пари в търговските банки е мощен генератор на корупция, тъй като се извършва изцяло на тъмно.
- Ирена Кръстева - бивш изпълнителен директор на спортния тотализатор и приближена на Ахмет Доган. Ръководител на "Нова българска медийна група Холдинг". Медиината група е собственик на телевизия TV7, вестниците Експрес, Монитор, Телеграф, Политика, издателство Борба Велико Търново, дял от ИПК Родина и на неизвестен брой онлайн спортни издания. Изградила медиина империя от заплатата си в тотото.

Участието на тези лица беше потвърдено от Славчо Атанасов, когато вървеше кампанията за принудителния фалит на оригиналния Ботев Пловдив. Тогава кмета Атанасов каза "Има две страни, които водят икономически преговори. Едната е сегашният собственик Димитър Христолов, а другата - Ирена Кръстева и Делян Пеевски."

Интересното в случая е какво прави Пеевски на тези преговори, тъй като той е висш държавен чиновник. Какви интереси защитава, откъде има средства за купуване на футболен клуб, не е ясно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”