Жилина-Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

runnersa
Контакти:

Re: Жилина-Литекс

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 16:35

Prizrachen написа:
runnersa написа:
Roger_Federer написа:ТВ + е най-шибаната и изкуствена телевизия,за това нещо спор няма.Никога не съм понасям подобни изкуствени неща.Мач,в който играе български отбор в евротурнирите,където всички футболни фенове се интересуваме и стискаме палци(надявам се),се дава по телевизия,не по някакво жалко подобие.Телевизия-истинска,която дава възможност на всеки човек,който има кабелна да гледа мача,а не разни простотии с п*тките от Булсатком.
Относно мача не се притеснявайте,със сигурност ще се предава по някоя словашка тв,все пак това е една непредвидима среща,така че ще може да се гледа по интернет.Желая успех на Литекс,макар и да предполагам,че ще им е доста трудно.

+1 Само едно уточнение такива мачове не трябва да се дават по някакви кабеларки, а по националните ТВ както го правят и в нормалните държави така, че се надявам, че от БНТ отново ще спасят нещата накрая

Е как бе, как ше го дават по канал 1, нали трябва турските новини или сериалите да дадат та те са по важни..;.

За съжаление и ти си прав :( Тука отваряме друга болна тема за това в каква държава живеем ама нека я затворим, че е много дълга :?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 авг 2010 16:43

До горните: Защо пак опряхте до БНТ като мразите преките им предавания и коментари? Да не си мислите, че мачовете на Байерн, Реал, Челси, Милан се предават по държавната им телевизия
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 04 авг 2010 16:50

Рънърс намери ми цитата , в който защитавам ТВ+ . Казах ти че даваха снощния мач просто по ТВ+ , защото ти каза че не го дават , а истината е друга . Точно обратното ...... ненавиждам ги тия от ТВ+ , защото 2-та мача на Левски не ги даваха навън , а на Берое ги даваха , защото е старозагорска телевизия и естествено си подкрепят отбора ......... И се оправдаха доста тъпо ..... не мисля че Австрия е по-добре икономически развита от ЕЙРЕ или Швеция ..... за това такива телевизии не трябва да се предават ...... защото мафията изцяло ги е обгърнала ..... Не предаваха Калмар - Левски за да дават Берое - Рапид Виена..... , че колко човека пък са гледали Берое и колко щяха да гледат Левски ...... само 100 000 са гледали в шведския сайт докато не е паднал сървъра ........ а другите 1 000 000 да речем които не са имали възможност в интернет да гледат ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 авг 2010 16:53

evgenimilenov написа:Рънърс намери ми цитата , в който защитавам ТВ+ . Казах ти че даваха снощния мач просто по ТВ+ , защото ти каза че не го дават , а истината е друга . Точно обратното ...... ненавиждам ги тия от ТВ+ , защото 2-та мача на Левски не ги даваха навън , а на Берое ги даваха , защото е старозагорска телевизия и естествено си подкрепят отбора ......... И се оправдаха доста тъпо ..... не мисля че Австрия е по-добре икономически развита от ЕЙРЕ или Швеция ..... за това такива телевизии не трябва да се предават ...... защото мафията изцяло ги е обгърнала ..... Не предаваха Калмар - Левски за да дават Берое - Рапид Виена..... , че колко човека пък са гледали Берое и колко щяха да гледат Левски ...... само 100 000 са гледали в шведския сайт докато не е паднал сървъра ........ а другите 1 000 000 да речем които не са имали възможност в интернет да гледат ?

Коя телевизия предава срещата срещу Калмар можеш ли да ме светнеш, за да я предават и ТВ+. Какъв беше смисъла да предават срещата срещу какви бяха там след като първия двубой завърши 6:0
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 16:55

evgenimilenov написа:Рънърс намери ми цитата , в който защитавам ТВ+ . Казах ти че даваха снощния мач просто по ТВ+ , защото ти каза че не го дават , а истината е друга . Точно обратното ...... ненавиждам ги тия от ТВ+ , защото 2-та мача на Левски не ги даваха навън , а на Берое ги даваха , защото е старозагорска телевизия и естествено си подкрепят отбора ......... И се оправдаха доста тъпо ..... не мисля че Австрия е по-добре икономически развита от ЕЙРЕ или Швеция ..... за това такива телевизии не трябва да се предават ...... защото мафията изцяло ги е обгърнала ..... Не предаваха Калмар - Левски за да дават Берое - Рапид Виена..... , че колко човека пък са гледали Берое и колко щяха да гледат Левски ...... само 100 000 са гледали в шведския сайт докато не е паднал сървъра ........ а другите 1 000 000 да речем които не са имали възможност в интернет да гледат ?

Да ясно това го уточнихме наистина давали са го, но наистина не трябва да се величаят за това, че си дават само техния отбор даже напротив! Радвам се, че тука сме на едно мнение хубавото е, че от другия кръг няма да се занимаваме с тях! ;)

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 04 авг 2010 16:57

runnersa написа:Е добре де те нали се биеха в гърдите, че имат всякви права и ще ИЗЛЪЧВАТ мачовете на отборите ни от 2 и 3 кв.кръг на евротурнирите и накрая излъчиха 2-3 мача интернет умнико! За ко да им давам на тия боклуци по 20 лв месечно?

Ей за това никога няма да се оправи тая ш*бана държава! :evil: Психологията ни е такава - "Ако може нещо да се открадне - защо да си го купуваме?"! А накрая търсите и качество :evil: Е да, ама качеството струва пари!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 17:00

Btovfan80 написа:
runnersa написа:Е добре де те нали се биеха в гърдите, че имат всякви права и ще ИЗЛЪЧВАТ мачовете на отборите ни от 2 и 3 кв.кръг на евротурнирите и накрая излъчиха 2-3 мача интернет умнико! За ко да им давам на тия боклуци по 20 лв месечно?

Ей за това никога няма да се оправи тая ш*бана държава! :evil: Психологията ни е такава - "Ако може нещо да се открадне - защо да си го купуваме?"! А накрая търсите и качество :evil: Е да, ама качеството струва пари!

Е те вадят такова качество, че чак не дават нищо :lol: Мерси за такова качество аз не търся никво качество търся къде да си гледам мачовете, а това очевидно не е ТВ+ ;)
В крайна сметка нета да не ми е безплатен, че да се занимавам и с тяхното "качество"? :)

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 04 авг 2010 18:32

качвството струва пари..........държавната телевизия нали е за това,нали приходите и идват от данъкоплатеца,бюджета?? Аз съм фен на Сливен и заявявам че ако беше софийски отбор щяха да го предават........

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 04 авг 2010 18:55

Абе, федерер, какви глупости говориш? Ти наясно ли си, че тази "изкуствена" телевизия ТВ+ има по-голям бюджет от всичките ни национални накуп! В Англия да не е ББС да предава мачовете - предава този, който плаща най-много и това, че ти нямаш Булсатком си е твой проблем! До 2 години искаш, не искаш ще си сложиш, защото смешните кабеларки залязват и ще гледаш мачове!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 19:18

И в крайна сметка по БНР потвърдиха, че абсолютно никой няма да дава мача така, че познайте тези линкове дето давахте по-рано дали си тръгнат! А за спора за кабелните пак ще повторя, че докато мога да си гледам по Интернет никой не може да ме накара да си сложа тъпия Булсат нито след 2 нито след 5 години айде де :lol: Те да си имат бюджет лошото е, че не го използват за нищо рационално! За какво ми са тези кабелни? Националните тв и интернета са ми достатъчни тия от Булсат да си гледат работата! ;)

Върни се в “Футбол - България”