Какво ще направят тази година българските отбори в ЕКТ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

EthanHuntt
Контакти:

Re: Какво ще направят тази година българските отбори в ЕКТ?

Мнениеот EthanHuntt » 27 юни 2010 05:09

Литекс имат доста балансиран отбор и ако имат късмета на Левски в жребия като нищо ще станат 2-рия ни представител в групите на ШЛ. Левски ще играе в Лига Европа .... а за ЦСКА за сега нямам очаквания, учудвам се по-горе на мненията, че ЦСКА извадила няква яка селекция за разлика от Левски ... напротив ... за ЦСКА към този момент никой нищо не може да каже .. вие тези футболисти кога сте ги наблюдавали .. или само визитки четете .. спомням си зимата като дойде Андое .. и имаше 2 контроли с турбо аматьори .. тогава цска би с голям резултат .. и всички тръбяха /включително и Ники Александров/ как цска с този треньор просто ще коли и беси .... :Д
Берое за съжаление ще отпаднат от първия кръг и то с разлика ...

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 27 юни 2010 07:06

EthanHuntt написа:Литекс имат доста балансиран отбор и ако имат късмета на Левски в жребия като нищо ще станат 2-рия

Тук грешиш, КЕШ и ШЛ няма разлика, освен че в ШЛ играят и вторите ,третите, и четвъртите отбори от някои страни.
Предишния формат на това съзтезание играеха само шампионите.

Моите очаквания са Берое прескача групите,Литекс на полуфинал,ЦСКА и Левски са енигма.
Който иска да пИчЕлИ да залага на тази прогноза.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 юни 2010 08:45

Абе колеги, какъв е този негативизъм? Лошото време нещо ви е депресирало, или просто пропагандата на БФС и дуета СС вече дава резултати, като рибките вече вярват, че в България няма материал, нямало и първенство. Айде стига глупости. Някой гледал ли е другите първенства около наща държава? Единствено това на Турция е класа над останалите, а до колкото си спомням гърци, румънци и сърби дежурят с отбори в групите на ШЛ... да не говорим пък за Кипър :lol: .

Поргноза:

Литекс: Отпада на крачка от груповата фаза на ШЛ точно както Левски го стори миналата година. Влиза в ЛЕ и там показва посредствена игра.
ЦСКА: Класира се с изключително сърцат последен мач, като жребият отново ни отрежда не слаб съперник. Силна но безрезултатна игра в групите.
Левски: Класира се за ЛЕ категорично, като отново имат късмет с жребия. В групите показват непостоянство, но бият веднъж-дваж.
Берое: Отпада още от втория си съперник в предварителните мачове. Ръководството на Берое направи невероятната глупост да разбие един действащ отбор. Много тъпа постъпка. Яд ме е за Заралии...

Аз лично ще стискам палци и за четирите ни отбора :!: С черногледство до никъде няма да я докараме :!:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 27 юни 2010 08:46

Както се класираха за евротурнирите така и ще отпаднат пожелавам им да им се върне тъпкано за корупцията на левскицскалитекс и за клетвите на берое :!:

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 27 юни 2010 09:45

Ние повече мислим за това как да се оттървем от нашия Селски-2 отколкото за Европа,с тези футболисти,с това ръководство и този разбит отбор ни чакат срамни резултати в ЛЕ,лично аз дори ще се радвам да не участваме,така поне и онзи боклук няма да вземе пари от ТВ права и няма да има какво да открадне още.Успех на другите участници.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 27 юни 2010 09:47

Тази година е много важна защото е последната година която се възползжаме от коефициента който направиха Левски,Цска и Литекс през 2005/06 така че трябва да направим някакав пробив за да натрупаме точки иначе от догодина ще стане вече невъзможен пробивът.Надявам се Литекс да влезе в групите на ШЛ.Дано и Левски да влезне в групите на Лига Европа и да успеем да вземем повече от онези 3 точки в групите.За Цска мисля че се отнася същото което е за Левски стига толкова отстъпление на двата гранда.Докато за Берое само чудо може да ги спаси и да минат един кръг.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 юни 2010 10:09

Предварително искам да пожелая успех и достойно преставяне на отборите ни в ЕКТ!Аз съм умерен песимист и за това ще дам прогнозите си за всеки отбор по отделно с обосновка на мнението ми.
1.Литекс:Според мен има около 30 % шанс за влизане в групите на ШЛ и ако не успее 100% в Лига Европа.Ловчанлии имат най-обиграния и най-балансиран отбор в България и на фона на спокойствието в клубът според мен ще са отбора,който ще ни представи най-добре в ЕКТ.
2.ЦСКА:Един колега се изказа,че сме енигма.Присъединявам се с него.Традициите говорят за достойно представяне,но най-новата история на клубът е против традициите.За пореден път се прави нов отбор със селекция на килограм.Закупените чужденци са пълна енигма за нас и не знаем дали ще повишат нивото на отбора.В края на предишния сезон показахме качествени игри,но сами знаем каква е разликата между футбола в Европа и у нас ;)Миналата година с един перфектно изигран мач срещу Динамо влязохме в групите на ЛЕ.Надявам се чудото да се повтори.Шанса ни е около 40%.
3.Левски:И те са пълна енигма.Традициите говорят за поредна издънка,но 2005-2006-та година ги опровергават.Тая година и при сините бе осъществена някаква селекция,но и тя както и при нас все още не говори дали това ще доведе до повишаване нивото на отбора.Клубът бе напуснат от най-добрия си играч,Бардон,което е голям минус за него.Мисля,че шансовете и на сините за влизане в групите на ЛЕ са около 40%,като повторят миналогодишното си представяне там.
4.Берое:Смятам,че тоя симпатичен отбор няма никакви шансове.Той е единствения ни представител,който ще участва като неподставен в жребия и това ще окаже своето влияние.От друга страна отбора е раздиран от противоречия и най-добрите му играчи бяха продадени.Всичко това свежда до минимум шансовете му да се класира за групите.Дано да греша!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 27 юни 2010 10:36

Май и тази година ще берем срам ще ни спукат задниците от бой.Пак ще има ФК Тупан и всекакви други ударни инструменти .Ама и ние сме като мазохистите колко ни бият ние все викаме че сме играли супер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2010 10:42

И на мен като на Олд Деф сини и червени са ми пълна загадка. Литекс ако си мислят, че ще минат по тънката лайсна без 2-3 наистина качествени попълнения се лъжат яко. Зимата направиха тая грешка и замалко не се разминаха с титлата. Ако Берое бяха запазили треньор и отбор и играеха в Ст. Загора щях да прогнозирам влизане в групите, че даже и нещо повече. Бяха балансиран и биткаджийски отбор, който не се страхуваше от имена, ама сега... Бе дано, ама...
Успех все пак на всички ни!

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 27 юни 2010 10:50

Литекс , Цска и Левски ще влезат в Лига Европа , но точно там започват мъките :lol: Биройе изобщо не ги броя , защото най-вероятно ще се паднат с много силен отбор .

Върни се в “Футбол - България”