Септември (София) се завърна във "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Септември (София) се завърна във "В" група

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 23:49

al_ex1 написа:Абе, що не оставите морския да командва, в А група само Черно море и някой отбор, ама по слаб за да може моряците все да са шампиони! Всичко друго не е достойно да им мъти водата.

Аз пък защо не ви оставя да командвате и да взема да си мълча.,... Да му се невиди къде съм тръгнал да споря с висшестоящите софиянци..... Как може да имам различно от тяхното мнение.... Трябва да си взема поука...
Нека всички отбори от "А", "Б", Ц", "Щ" , група да са от София,... По възможност и в сръбската и гръцката лига да влезе някой софийски отбор за по-сигурно...
Последна промяна от MORSKI на 08 юни 2010 23:51, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юни 2010 23:51

FCH написа:
MORSKI написа:Представи си уча и работя това в момента.... Гонг и Спортал пействат от големите сайтове в света.... Другите тип Спорт 1, Топспорт и т.н- само чакат да излезе нещо в Гонг и пускат.... Така е и с вестниците и телевизиите, но там е в по-малък вариант...Така, че къде ми говориш за копи-пейст...Навсякъде е така по принцип...
А и не знам дали знаеш, но част от софийските медии имат договор с варненските- "запознати " момко... И това което четеш за Спотал или Гонг примерно що се касае за Варна- го вземат от там и го слагат в сайта... Примерно в Оле- Бг или от морето. нет излиза някаква информация и я слагат в сайта- копи =пейст, но с предварителна договорка...Имат договор и споразумение с месните медии.... Работил съм по сайтовете и знам как става... Сега работя в телевизия и там е същото... Така, че хем не си запознат- хем говориш...

Напротив, запознат съм! Абсурдно е град с новини от сферата на спорта да пълни 3-4 страници с препечатки, че в далеч по-малки градове хората пълянт 1-2 страници с местни събития от спорта. Въпросът не е само до организацията, но и до желанието на разни новоизлюпени репортерчета. Спорт1 и спортал няма какво да ги коментирам - или са взели оттук-оттам, или е пълни измислици...

Варна 24 и оле-бг имат достатъчно местни новини! Морето- нет също ;) Така, че говориш небивалици....
Въпроса е, че тези медии имат ограничен паричен ресурс, малко хора в екипа и далеч не могат да се мерят с по-големите медии...

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 юни 2010 23:55

MORSKI написа:Варна 24 и оле-бг имат достатъчно местни новини! Морето- нет също ;) Така, че говориш небивалици....
Въпроса е, че тези медии имат ограничен паричен ресурс, малко хора в екипа и далеч не могат да се мерят с по-големите медии...

varna24 и ole-bg де факто са едно и също. Следя също varna-sport.com. Морето.нет не знам доколко самостоятелно правят спшортни вести. Чета народно дело и черно море. Гледал съм БНТ море и Черно море тв...

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 08 юни 2010 23:59

MORSKI написа:
al_ex1 написа:Абе, що не оставите морския да командва, в А група само Черно море и някой отбор, ама по слаб за да може моряците все да са шампиони! Всичко друго не е достойно да им мъти водата.

Аз пък защо не ви оставя да командвате и да взема да си мълча.,... Да му се невиди къде съм тръгнал да споря с висшестоящите софиянци..... Как може да имам различно от тяхното мнение.... Трябва да си взема поука...
Нека всички отбори от "А", "Б", Ц", "Щ" , група да са от София,... По възможност и в сръбската и гръцката лига да влезе някой софийски отбор за по-сигурно...

Недей само да ревеш, има и други провинциални отбори даже и шампиони станаха , а други купата взеха но не плачат като тебе!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 09 юни 2010 00:01

al_ex1 написа:Недей само да ревеш, има и други провинциални отбори даже и шампиони станаха , а други купата взеха но не плачат като тебе!

Варнеското дерби тази есен : Спартак Вн - Девня :lol: :lol: :lol:
Ами моряците са ореваване - слаб сезон и левашко отпадане от Калиакра - а финалът можеше да е далеч по-интересен!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 00:08

al_ex1 написа:
MORSKI написа:

Недей само да ревеш, има и други провинциални отбори даже и шампиони станаха , а други купата взеха но не плачат като тебе!

Моля? Да плача ли :mrgreen: Не ме пзонаваш... В момента искрено ви се смея на вас сафойските отбори и на феновете ви... Сякаш ви е страх, ако не сте всички 6 в елита.... Да не говорим за "любовта" която питаете към хората от "провинциата" нищо, че 90% от София идва от същата "провинция"... Пък и лятото нека не забравяме къде ходите- или ти се разхлаждаш в шадраваните на НДК :mrgreen:
Шампиони ставали- хммм, Я ми кажи колко отбора станаха и кога- май е само за цвят, колкото да не е очеизбождащо, че само София се толерира,а?
Сам не се усещаш колко нелеп пример даде и как е срещу теб...
Един път Локо Пловдив(2004), Етър, Литекс 3 пъти- и това прави 5 пъти за 20 години!!!! Похвално..... Останалите 15 години все отбори от София.... Да погледнем след 1945 година- до 1990- за 45 години- 1 път Берое и мисля 1 или 2 пъти Ботев..... Просто прекрасно.... И ти това ми го даваш за пример?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 00:10

FCH написа:
MORSKI написа:Варна 24 и оле-бг имат достатъчно местни новини! Морето- нет също ;) Така, че говориш небивалици....

varna24 и ole-bg де факто са едно и също. Следя също varna-sport.com. Морето.нет не знам доколко самостоятелно правят спшортни вести. Чета народно дело и черно море. Гледал съм БНТ море и Черно море тв...

Варна-спорт не е медия за мен.... Морето -нет имат собствен поток от информация за новини- спорта го вземат от Варна-спорт...
Оле-бг и Варна 24 може да са една медия , но се представят доста добре...
Иначе остана позвънете, местен 24 часа, народно дело и Черно Море...
Не знам къде си видял копи- пейст в гореспоменатите медии... Аз лично си ги чета и не виждам нищо такова..

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 09 юни 2010 01:52

MORSKI

Какво е виновен Септемрви че в случая е по -добър от провинцалния отбор и е спечелил с 6:0? Или Академик че е бил в баража Несебър, или Своге миналата година? Източната Б група за много силни се имат, но веднъж не са взели баража. Аз съм на 10 минути от стадион Септември, за тях съм - нормално. Ти си си за отборите от твоята област - естествено. И който е по - силен, той ще играе в по - горната група - ако ще и в А група да са 16 отбора от Ахтопол. Това е демокрация, всичко друго мяза малко на преди 89-та.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 03:18

jembajemba

Никой не говори за това.... А за факта, че се инвестира само на запад... Ето за това са и "по-силни" отборите там..Няма силни отбори- всички са слаби, просто някои нямат и 5 лева за ток.... Сега разбираш ли.... Живинка има само в Черноморец, но там е една голям машина за пране на пари..... Сега разбираш ли мен защо ме е яд, че загиват отбори от градове като Плевен, Русе, Варна, Пловдив, Бургас, Шумен, Добрич и т.н....
Тези градове не само футболно- те загиват и икономически....

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 юни 2010 08:07

veseo написа:
Не визирам мача конкретно, визирам че сега като са в А група никой няма да даде софийски отбор да отпадне...

А Септември не отпадна ли веднага когато беше в А група през 1998-1999, ей много нагли парчета има тука. Сигурно е по-добре Галата, Несебър, Банско, Своге и Мездра, които като отбори съществуват по 5-6 години, те да играят в А група.

Върни се в “Футбол - България”