al_ex1 написа:MORSKI написа:al_ex1 написа:Абе, що не оставите морския да командва, в А група само Черно море и някой отбор, ама по слаб за да може моряците все да са шампиони! Всичко друго не е достойно да им мъти водата.
Аз пък защо не ви оставя да командвате и да взема да си мълча.,... Да му се невиди къде съм тръгнал да споря с висшестоящите софиянци..... Как може да имам различно от тяхното мнение.... Трябва да си взема поука...
Нека всички отбори от "А", "Б", Ц", "Щ" , група да са от София,... По възможност и в сръбската и гръцката лига да влезе някой софийски отбор за по-сигурно...
Недей само да ревеш, има и други провинциални отбори даже и шампиони станаха , а други купата взеха но не плачат като тебе!
Моля? Да плача ли

Не ме пзонаваш... В момента искрено ви се смея на вас сафойските отбори и на феновете ви... Сякаш ви е страх, ако не сте всички 6 в елита.... Да не говорим за "любовта" която питаете към хората от "провинциата" нищо, че 90% от София идва от същата "провинция"... Пък и лятото нека не забравяме къде ходите- или ти се разхлаждаш в шадраваните на НДК
Шампиони ставали- хммм, Я ми кажи колко отбора станаха и кога- май е само за цвят, колкото да не е очеизбождащо, че само София се толерира,а?
Сам не се усещаш колко нелеп пример даде и как е срещу теб...
Един път Локо Пловдив(2004), Етър, Литекс 3 пъти- и това прави 5 пъти за 20 години!!!! Похвално..... Останалите 15 години все отбори от София.... Да погледнем след 1945 година- до 1990- за 45 години- 1 път Берое и мисля 1 или 2 пъти Ботев..... Просто прекрасно.... И ти това ми го даваш за пример?