Къде мога да се запиша на тренировки ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Къде мога да се запиша на тренировки ?
На 14 по-добре се насочи към силовите спортове - там може и кариера да направиш...футболисти всички искат да станат, но ако тялото ти на 14 вече не е оформено за този спорт (стави, колене, мускулна маса) просто няма да станеш футболист!
Re: Къде мога да се запиша на тренировки ?
Не ходи в Левски и ЦСКА! Бях капитан на най-малките на Спартак Плевен преди адски много години, а след това Емил Спасов ми каза, че не ставам. Веднага ме потърсиха в новото ми училище в София от ЦСКА, където обещаха да играя редовно. После ми искаха пари за това, а и допълнителни, за да не ме сменят. Корупцията е пропила и двата гранда, отвратих се от играта на 15 години. От мен футболист не стана, може би и да беше протекло всичко нормално, пак нямаше да стана. Даже е по-вероятно. Все пак ти препоръчвам Септември. Дори да не си и на ниво "Б" група, пак е хубаво да се спортува, а не както каза един човек по-назад - по кръчмите. За съжаление нашето поколение, на хората между 20 и 30 г., свърши именно там, но поне все още ритаме редовно квартално. Въобще не се изключвам от бройката!
Пише се Левски, чете се Любов.
Върни се в “Футбол - България”