Какво мислите за Борис Касабов ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Re: Какво мислите за Борис Касабов ?

Мнениеот Fridtjof Nansen » 16 май 2010 20:12

АСМ1899 написа:Доста помия изляхте върху човека, но според мен засега няма по-добър ТВ коментатор ор него! Колко от вас помнят времето когато в България се гледаше само италианското първенство и точно той коментираше? Явно много ви харесват ония със схемичките и странният говор, боже опази...... Колко от вас знаят, че тоя човек коментираше САЩ94? Аз не съм художник или чертожник за да гледам схеми и да ми обясняват 1 час как ако не бил сбъркал някой си мача нямало да свърши така- да, точно Диема и техните коментатори визирам. Саръиванов, Петър Василев ли ви харесва повече? Няма угодия ей......... Ако ще Фергюсън и Мауриньо да коментират пак ще има недоволни. Като сте толкова разбиращи ами подайте си молбата и почвайте, не знам само какво ви спира???? Само Мичмана(лека му пръст) е по-добър коментатор от Кясабов( поне от тия който съм слушал)! Айде храчете на воля...........

+1 :) Бих се подписал под всяко изречение от това мнение. :)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Мнениеот toti75 » 16 май 2010 20:15

edmon_dantes написа:
antiloop написа:Tova e porednoto govedo lefffskarsko.Takiva kato nego i drugi sini jurnalistcheta,triabva da budat izhvurliani.To biva pristrastia,krai niamat.Mogat da si go naznachat na blatoto kato lizach na guzove,tova mislia za toia smeshnik.

Пиши на български, нещастник! Той мислел - ти можеш ли да мислиш? От това, което си написал, дълбоко се съмнявам, че можеш да формулираш каквато и да е мисъл.
Борис Касабов е един от най-добрите коментатори у нас. Нима забравихте мачовете от САЩ'94? Без неговите коментари тези мачове от световното първенство щяха да изглеждат постни и не толкова приятни за гледане. Изключително интелигентен човек, който е един от малкото, който разбира играта футбол.

+1
Борето е пич и ме забавлява с коментарите си, а тъмночервените плювачи да си припомнят някои техни мачове, които той коментираше и с ръка на сърцето да си кажат - не се ли пенеше точно толкова и тогава - в тяхна полза, колкото на мачове на Левски. Бай Ганьо е жив и продължава да оплюва всичко наред ...

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 16 май 2010 20:15

Един от най-големите съвремени коментатори,все още си спомням как коментираше мачовете от световното 94
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2010 20:16

edmon_dantes написа:
antiloop написа:Tova e porednoto govedo lefffskarsko.Takiva kato nego i drugi sini jurnalistcheta,triabva da budat izhvurliani.To biva pristrastia,krai niamat.Mogat da si go naznachat na blatoto kato lizach na guzove,tova mislia za toia smeshnik.

Пиши на български, нещастник! Той мислел - ти можеш ли да мислиш? От това, което си написал, дълбоко се съмнявам, че можеш да формулираш каквато и да е мисъл.
Борис Касабов е един от най-добрите коментатори у нас. Нима забравихте мачовете от САЩ'94? Без неговите коментари тези мачове от световното първенство щяха да изглеждат постни и не толкова приятни за гледане. Изключително интелигентен човек, който е един от малкото, който разбира играта футбол.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 16 май 2010 20:23

Борето може да е левскар, но никога не е изразявал пристрастие като коментатор на мач на Левски с друг български отбор, за което го уважавам. Почти всички негови по-млади колеги са абсолютни идиоти в това отношение, като коментират мачовете като абсолютни фенове и нищо общо с истински безпристрастен коментар. Все пак мачовете по телевизията от българското първенство, се гледат от фенове на двата отбора, които много малко от журналистите го имат в предвид. Напоследък прави доста грешки с разпознаването на футболистите, но докато не се намерят свестни коментатори, по-добре да слушам него

niki87 написа:
POPCORN написа:не мога да го понасям.като е той си изключвам звука!

Е не е като Ивайлп Ангелов :lol:

Толкова много време чаках да се пенсионира Петела, ама този Иван Ангелов е още по-дразнещ тип, особено тъп е когато коментира мач на ЦСКА(като фен на този отбор)
Друг по дразнещ е Тодор Шабански по РИНГ ТВ, който се има за голям журналист, но изразява пристрастията си по удивително малоумен начин. Често в неговите коментари се случва да гледам и да слушам два различни мача.

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 16 май 2010 20:24

Да се изкажа и аз.
Нямам нищо против пристастията му към "Левски" или пък към "германската машина", просто не мисля че е етично да коментираш футбол по такъв начин.
Не може да си затваряш очите за очеизвадни неща по време на мач(от преди минути Левски/СЛивен : Кривия прави очевиден фал като хваща с ръка футболист на Сливен до корнера и това било "рамо в рамо").
"Елиминатуарна фаза", елиминационна бих разбрал ама...
Особено ми падна онзи ден след като Бербатов се отказа от националният ни отбор и той изприказва 1 тон лайна по него.
Боре, що не каза нещо за Благо Георгиев,Чавката Янков, И. Стоянов, Живко Миланов, Велизар...(да не пропусна футболиста Кишишев, на който единят му крак служи само за подпиране) и другите измислени такива. Що не се плюе по тях? Защо няма един халф в национала? Защо вината се търси във един от най-добрите ни футболисти, а не в БФС ?
На мен също ми е тъпо, когато любимите ми отбори падат,но не се чувствам длъжен да го споделя с цяла България .
И не ми говорете, че нямало добри коментатори. Като няма трябва да нямаме изисквания ли какво ?

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 16 май 2010 20:40

Според мен е един от най - добрите коментатори. А все пак и внася динамика при гол. :lol: За мен е добър коментатор. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 16 май 2010 20:44

Добър коментатор, интелигентен, разбира играта. :) Младите коментатори покрай него могат само да му носят микрофона. :lol:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Dimitar Petkov
Контакти:

Мнениеот Dimitar Petkov » 16 май 2010 20:53

plamen_ol написа:Синият еквивалент на клоуна ивайло ангелов. Може да съм левскар ама тоя дъртия е много ме дразни, да не говорим, че от време на време не знае къде се намира

A коментарите му в ШЛ са толкова пристрастни че ми иде да му ....

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 16 май 2010 21:08

Пияница,но е добър
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Върни се в “Футбол - България”