КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ
Най многобройната агитка е на Левски,но най великата-на ЦСКА
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Най многобройната агитка е на Левски,но най великата-на ЦСКА
Явно ти всичко,създадено от БКП го смяташ за най-велико
- ebalsammumaikata
armeets написа:Ето едно неясно мнение.Аз съм фен на ЦСКА.Вчера бях е Пловдив.Винаги на голям мач било то на вътрешно или европейско ниво съм гледал публиката.Та по цивилизовано отношение а и в доста мачове (най вече преди две години) публиката на Левски ни бие от всякъде.Но стане ли въпрос по ентусиазъм и подкрепа на отбора определено на едно място слагам агитките на ЦСКА и Ботев.Вярно с тези на Локо Пловдив са най дивите и чупят често но никоя друга публика при загуба от рода на тази с Тулуза (то не беше загуба) и при постоянното малтретиране на отбора ти от ръководителите му не е била така всеодайна и е пяла до последно.
тука не съм съгласен с тебе http://www.vbox7.com/play:e79f1cfb?
ebalsammumaikata написа:armeets написа:Ето едно неясно мнение.Аз съм фен на ЦСКА.Вчера бях е Пловдив.Винаги на голям мач било то на вътрешно или европейско ниво съм гледал публиката.Та по цивилизовано отношение а и в доста мачове (най вече преди две години) публиката на Левски ни бие от всякъде.Но стане ли въпрос по ентусиазъм и подкрепа на отбора определено на едно място слагам агитките на ЦСКА и Ботев.Вярно с тези на Локо Пловдив са най дивите и чупят често но никоя друга публика при загуба от рода на тази с Тулуза (то не беше загуба) и при постоянното малтретиране на отбора ти от ръководителите му не е била така всеодайна и е пяла до последно.
В последните години ЦСКА събира най-много публика в "А" група видя се на клипчето а и до колкото помня на стадиона имаше 13 000(1кръг) а следващия срещу литекс имаше 15 000 едва ли някой др.отбор може да събере толкова като изключим левски-ЦСКА,Ботев-локо.Но за Съм забелязал че през последните година на вечното дерби левски като домакин събира по-малко публика за разлика от ЦСКА,явно тази на армейците пове4е обичат и поткрепят отбора си

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
ebalsammumaikata написа:armeets написа:Ето едно неясно мнение.Аз съм фен на ЦСКА.Вчера бях е Пловдив.Винаги на голям мач било то на вътрешно или европейско ниво съм гледал публиката.Та по цивилизовано отношение а и в доста мачове (най вече преди две години) публиката на Левски ни бие от всякъде.Но стане ли въпрос по ентусиазъм и подкрепа на отбора определено на едно място слагам агитките на ЦСКА и Ботев.Вярно с тези на Локо Пловдив са най дивите и чупят често но никоя друга публика при загуба от рода на тази с Тулуза (то не беше загуба) и при постоянното малтретиране на отбора ти от ръководителите му не е била така всеодайна и е пяла до последно.
КЪМ ТОВА МОГА ДА ДОБАВЯ И ТОВА http://www.vbox7.com/play:62550660
ТОВА Е ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА НА ТУРЦИЯ!!!
Драпайте говеда нещастни,но от второ мято няма да се отървете.Ах колко жалко е да си уефскар!!!
ЦСКА завинаги,а кои сте вие?Това решаваме НИЕ!!!
ЦСКА завинаги,а кои сте вие?Това решаваме НИЕ!!!
BGarmy написа:ebalsammumaikata написа:armeets написа:Ето едно неясно мнение.Аз съм фен на ЦСКА.Вчера бях е Пловдив.Винаги на голям мач било то на вътрешно или европейско ниво съм гледал публиката.Та по цивилизовано отношение а и в доста мачове (най вече преди две години) публиката на Левски ни бие от всякъде.Но стане ли въпрос по ентусиазъм и подкрепа на отбора определено на едно място слагам агитките на ЦСКА и Ботев.Вярно с тези на Локо Пловдив са най дивите и чупят често но никоя друга публика при загуба от рода на тази с Тулуза (то не беше загуба) и при постоянното малтретиране на отбора ти от ръководителите му не е била така всеодайна и е пяла до последно.
В последните години ЦСКА събира най-много публика в "А" група видя се на клипчето а и до колкото помня на стадиона имаше 13 000(1кръг) а следващия срещу литекс имаше 15 000 едва ли някой др.отбор може да събере толкова като изключим левски-ЦСКА,Ботев-локо.Но за Съм забелязал че през последните година на вечното дерби левски като домакин събира по-малко публика за разлика от ЦСКА,явно тази на армейците пове4е обичат и поткрепят отбора си
Искам да попитам вашето отборче Ц(*КА кога е пълнила националния стадион!? Играхте с Ливърпул, но нямахте повече от 10000 ентусиазирани цигани! Ние играхме срещу Ливърпул, Шалке, Челси, Барса , Вердер, Удинезе и още много мачове и винаги сме пълнили стадиона до дупка, а вашето отборче!?
- ebalsammumaikata
BGarmy написа:ebalsammumaikata написа:armeets написа:Ето едно неясно мнение.Аз съм фен на ЦСКА.Вчера бях е Пловдив.Винаги на голям мач било то на вътрешно или европейско ниво съм гледал публиката.Та по цивилизовано отношение а и в доста мачове (най вече преди две години) публиката на Левски ни бие от всякъде.Но стане ли въпрос по ентусиазъм и подкрепа на отбора определено на едно място слагам агитките на ЦСКА и Ботев.Вярно с тези на Локо Пловдив са най дивите и чупят често но никоя друга публика при загуба от рода на тази с Тулуза (то не беше загуба) и при постоянното малтретиране на отбора ти от ръководителите му не е била така всеодайна и е пяла до последно.
Статистика за миналия сезон http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii ... &oo=0&pp=1 !!Факт е че Левски пълни най мн стадионите пример в началото на миналия сезон с вихрен имахме 10 000
после с черноморец 13 000 мисля !Не искам да спора , не съм сигурен само знам че имаше на 9-10 000 хиляди !
Последна промяна от ebalsammumaikata на 20 окт 2008 22:25, променено общо 1 път.
1990 г. 50 000 хил. с/у Марсилия ст. " Васил Левски "
1986 г. 60000 хил. с/у Нотингам и Ливърпул.
Така че и ние сме го пълнили.Но темата е глупава и вече почнахте да се заяждате.
1986 г. 60000 хил. с/у Нотингам и Ливърпул.
Така че и ние сме го пълнили.Но темата е глупава и вече почнахте да се заяждате.
Върни се в “Футбол - България”