Сърцето и любовта ми са за ЛЕВСКИ.
Иначе симпатии имам към Евертън, Ман Ю и Реал М.
Клубни пристрастия :)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue magic
- Контакти:
Re: Клубни пристрастия :)
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
-
BultraStyle
- Контакти:
БОТЕВ ПЛОВДИВ ,Ливърпул и Сампдория !
- Levskar_90
Добро утро. Радвам се, че темата ми е предизвикала дискусия и има също като мен фенове само на български отбори. 
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Трябва да се прави разлика между отбор, който обичаш и отбор на който симпатизираш. Всеки може да симпатизира на повече отбори, но трябва да обича само един и ако този един е Български още по-добре. Иначе ако накой каже, че е от два или три отбора най вероятно не е истински фен на нито един.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Един отбор е на света ....
О, Ботев Пловдив - най-великия!
Иначе Евертън, Бордо, Сампдория, Атлетик Билбао и най-вече Die Dortmunder.
Ако играе българин в някой чужбински отбор лесно сменям подкрепата. Все пак най-ми беше кофти, когато Балъков играеше в Немско и имаше мач Борусия - Щутгард, както и финала 92-ра Барса - Сампдория.
Ако играе българин в някой чужбински отбор лесно сменям подкрепата. Все пак най-ми беше кофти, когато Балъков играеше в Немско и имаше мач Борусия - Щутгард, както и финала 92-ра Барса - Сампдория.
Последна промяна от Ki Cho на 02 апр 2010 11:59, променено общо 2 пъти.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Левски(13г.), Лион(7-8г.) и Манчестър Юнайтед(5г.)
( надявах се Юнайтед и Лион да играят на финала на ШЛ, ама жребий....
)
От малък съм фен първо на българския национален отбор,после на Милан от 7-годишен,от 11 години всяка седмица на мач на Берое,имам симпатии и към Локо София,като бях малък нямаше Берое,дядо ми беше локомотивец и заради него,може би,бях техен фен,но чувството на всеки мач на Берое е просто уникално и може да се каже,че не се родих бероец,но станах такъв с годините и сега не мога да си представя света без Берое 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Alternative
- Контакти:
Ki Cho написа:Един отбор е на света ....
Снимката е от фенклуба ни в Лондон.

demy27 написа:Трябва да се прави разлика между отбор, който обичаш и отбор на който симпатизираш. Всеки може да симпатизира на повече отбори, но трябва да обича само един и ако този един е Български още по-добре. Иначе ако накой каже, че е от два или три отбора най вероятно не е истински фен на нито един.
+1.
И все пак ... Сигнал Идуна парк ... 90 000 души, 11 с жълто-черни екипи ... какво повече му трябва на човек ...
може би само ... Hristo Botev Stadion, 15000 Zuschauer, 11 mit gelb-schwarz ... und MORINI 87' ...
Последна промяна от Ki Cho на 02 апр 2010 12:01, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Ki Cho написа:Един отбор е на света ....
Иначе симпатии към много...
Върни се в “Футбол - България”